- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi wish-hope-love
-
hahahahaha aynen olan olmuş artıkama bide puanlar açıklandıktan sonra kadroların açıklanması stresi var ondan sonra tercihleri yapma stresi var ondan sonrada acaba atanır mıyım stresi var var da var.. :18:
Çok havalı hee şehir plancısı
Ama sizin puanlar yüksek 86 da gördüm sanki en son
Çok havalı hee şehir plancısı
Ama sizin puanlar yüksek 86 da gördüm sanki en son
Gel sende bana katıl. Petrolü bulayım sonra şehrimi kuracam sana da planlatırım
arkadaslar oncelıkle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun dıyorum.ben kımya ogretmenıyım.sızın gectıgınız bu yoldan 2 sene once gectım.2 sene hazırlandım kpssye.ve alanımdan dolayı kımse ınanmadı bana.atamanız yok denıldı hep bana.uzuldum cok uzuldum o donemde.bır de ilk girdiğimde 81 aldım atanamadım.ama hayatta her sey umutsuzluk degıldır.bu nedenle bır defa olmazsa bırakmayın pesını ınanın buna deger...kpssye gırenler gozumde baska yere sahıp oldu ceken bılır:) her sey gonlunuzce olsun sevgıyle kalın...
Ya matematikçi aç mı kalır. Kalırsa senden kaynaklanır o. Özel ders versen sadece memur maaşını kaç kat katlarsın.
ya carmiaaa benim durumum gerçekten vahim,direk matematik isteyen bölüm yok..ben hiç tercih yapmadım,ilk defa yapcam nasıl yapılır onu bile bilmem...maaşı umrumda değil,lise mezunu statüsünde olmayacam nasılsa,sadece artık adam gibi yerimin yurdumun belli olduğu garanti bir iş istiyorum..bi atanayım çocuk yapcam,onu bile yapamıyorum şuan
özel ders ınsanı cok yıpratır ama.sen yıne de ıns atanırsın...memurluk olarak cok yer var p3den.bu arada onerım bankalara da basvur.sınavlarının ayrı olması gerekıo.
Şu ilk soru anayasa sorusu he. ama unutmuşum ya edimle ifayı biliyorumda ibrayı unutmuşum bak. Sürekli çalışsam baride 2 yılda unutmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?