kpss kabusu:(

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
73
35
kızlar ben de bu yıl kpssye girdim. sınavım çok da kötü geçmedi aslında ancak sınavdan çıktığımdan beri içimde bir sıkıntı var. yere göğe sığamıyorum herkese bağırıp çağırıyorum sınava çalışırken bu kadar stresli değildim. resmen kendimi tanıyamaz oldum. sizlerde de aynı sorun var mı yoksa ben mi sorunluyum sadece?

bende henüz o sınav bunalımını üzerimden atabilmiş değilim kimseye bağırıp çağırmıyorum ama içten içe bi sıkıntı var..arkadaşımda aynı durumdaymış..

bende henüz o sınav bunalımını üzerimden atabilmiş değilim kimseye bağırıp çağırmıyorum ama içten içe bi sıkıntı var..arkadaşımda aynı durumdaymış..
oh yaa bi rahatladım ki yalnız değilmişim demek ki. ee peki bu bunalım nasıl geçer sence

bende aynı durumdayım kimseye de bişi söleyemiyorum içim içimi yiyo resmen inş puan ii gelir rahat bi nefes alırız

valla ben kafamı dağıtmaya çalışıyorum kitap okuyorum falan..ama havalarda çok sıcak ya genel olarak bi bunalım havası var..puanlar açıklanınca iyi de olsa kötü de olsa biraz rahatlarız diye düşünüyorum..en azından şu bilinmezlikten kurtulup nasıl bir yol izleyeceğimizi düşünürüz..

kızlar ne zaman acıklanacak ya kafayı yemeye az kaldı

ayyy aynen kızlar yaaa,içim daralıyor,sabahlara kadar uyuyamıyorum,acaba ya kaydırma yaptıysam diye vesveseleniyorum bile....kötü gelirse belli bir süre asosyal takılırım heralde,ay birde önümüz bayram her gören sorcak ne yaptın diye vehuuuuuuuuuu,bunaldım yaaa...çalıştım çabaladım ama güvenmiyorum kendime..ağlıcam artık...

yarın açıklancak dedi biri bana

ay kız yok öyle bişey delinin biri kuyuya taş atmış olayına dönücek..nette baktım şimdi öyle bir şey yok..zaten lys tercihleri bitince açıklanır diyo kpss siteleri..

ohh ii biraz daha rahatlayayım ozaman:)) arkadaşım msj attı bugün bana,bende nerden duydun deyince dershanede çalışan biri söyledi dedi,yüreğim şıkıştı,darlandım,suratım düştü,hani artık olan oldu ama ne biliim yaa çok daralıyorum çook...normalde bu saatte çoktaan uyurdum ben şimdi uyku bile sıkıştıramıyor beni

Açıklansın yahu bir an önce. şemsiye açılmaz bu saatten sonra. O yüzden beklesen anca daha çok stres verecek. İnşallah yarın açılanır da bu bekleyiş biter.

Açıklansın yahu bir an önce. şemsiye açılmaz bu saatten sonra. O yüzden beklesen anca daha çok stres verecek. İnşallah yarın açılanır da bu bekleyiş biter.

hahahahaha aynen olan olmuş artık ama bide puanlar açıklandıktan sonra kadroların açıklanması stresi var ondan sonra tercihleri yapma stresi var ondan sonrada acaba atanır mıyım stresi var var da var.. :18:

şehir plancısıyım ben..

valla bende sahura kadar uyumuyorum bu aralar..

uykularını kacırıyor bu kpss ınsanın. acıklansın mı acıklanmasın mı bılemıyorum valla daha dogrusu pek yemıyor benım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…