Kpss ile atanmak cok mu zor yardım

Çok yüksek puanı olup mülakatta elenen nice insan var burası türkiye sadece kpssye bel bağlama bence.Dil öğren kurslara git kendini geliştir diğerlerinden seni öne çıkaran özelliğin olsun ki özelde de iş bulabilesin

Daha önce hiç 60 üstü almayan birisi için zor ve imkansız. 90 üzeri puan alman gerekli. Boşuna zaman ve enerjini kaybetme...

86 puani nasil bir tempo ile aldiniz gunde kac saat calisma benim sozelim cok kotu sayisalim ona gore boraz daha iyi temelimm var ama yeterli degil bu nir senede duzelir mi

Çok etkileyici bravo gerçekten. Peki yaşa takılamazmıyız? Ben de seneye olan düzmemurluğa hazrlanmak istiyorum ama seneye 34 olucam. Umut varmı?

Çok etkileyici bravo gerçekten. Peki yaşa takılamazmıyız? Ben de seneye olan düzmemurluğa hazrlanmak istiyorum ama seneye 34 olucam. Umut varmı?
Hepsinde o şart yok. Aslında çoğunda yok, belirli memurluklarda var. O da bazısı 35, bazısı 40 diye biliyorum.

Memurluk sınavı için diyorsanız zor biraz evet alımlar sınırlı.
Kendi alanınız nedir

86 puani nasil bir tempo ile aldiniz gunde kac saat calisma benim sozelim cok kotu sayisalim ona gore boraz daha iyi temelimm var ama yeterli degil bu nir senede duzelir mi

86 yı nerede ise sıfır çalışma ile aldım

88 aldığım yıl dershaneye gittim arada kalan haftaiçi Zaman'larda kütüphanede ders çalıştım

Sabah 9 öğlen 3 zira oğlum anaokuluna gidiyordu onu almam gerekiyordu

Eve geldim yemek vs yaptım yedik ve gece iş mesaisi başladı benim işim de kafa işi o nedenle beynim çok yorulurdu

Evde hiç ders çalışmadım yani haftasonu hiç çalışmadım arada denemelere girdim haftasonu oğlum okulum bahçesinde oynadı vs

88 aldım bu tempo sonucunda daha iyi de olurdu belki

2018 de puanım olsun temelim var diye girdim yine dershaneye gittim ama sadece gittim dinledim ve geldim

Nerede ise hiç test çözmedim

Sadece 3 denemeye girebildim

86.2 aldım ama birkaç bildiğim soruyu hatırlayamadım artı coğrafya dağıttı beni

Mesela benim hiç süre sorunum olmadı

Bu avantaj, hızlı okurum net çözerim

Matematiğim kötü ama 70 dakikam olduğu için nispeten idare ediyorum

Tek çözüm çok çalışmak bol soru

Yani çok soru çözünce gelen sorunun ne sorduğunu anlıyorsun zaten

Yorum soruları sıkıntılı olabilir ama mantık vs öğrenirsin

60 alan birisi 80 uzeri alamaz mu diyorsunuz yani

90 ve üzeri alması zor. Çünkü belirli bir alanı yok belli arkadaşın. Bundan dolayı herkesin baş vurabileceği kadrolara baş vurmak zorunda. Bu kadrolarında puanları 90 dan aşağı değil.

Bir senede 20 25 puan artarmi imkansiz mi matematik yapabilen biri icin meselq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…