- 20 Ağustos 2017
- 375
- 1.564
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zoryani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim
Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi
![]()
86 puani nasil bir tempo ile aldiniz gunde kac saat calisma benim sozelim cok kotu sayisalim ona gore boraz daha iyi temelimm var ama yeterli degil bu nir senede duzelir miHedef 90 topiklerine girin KPSS bölümünde
Ben 2016 da 88 2018 de 86 aldım
2020 de hedefim 90
Yaşım 40
Çalışıyorum evliyim çocuğum var
Yazdığım puanları aldığımda da şartlarım böyleydi yine böyle ama çalışmaya devam
Alanım sözel lise biteli 20 yıl oldu ama oturup 25 matematik yapmalıyım diyorum 20 yetmiyor
Çalışın neden olmasın
60 alan birisi 80 uzeri alamaz mu diyorsunuz yaniDaha önce hiç 60 üstü almayan birisi için zor ve imkansız. 90 üzeri puan alman gerekli. Boşuna zaman ve enerjini kaybetme...
O kadar yuksek mi almak lazın 85 80 ile atama yok mu hic![]()
Ya benim hatırladığım kadariyla yok ama belki her yila bakmamaşimdir gözümden kaçan olmuştur. Belki 88 89a düşer diye tahmin ediyorumO kadar yuksek mi almak lazın 85 80 ile atama yok mu hic![]()
Sağır kurbağa hikayesini okuyun. Çocuk hikayesidir ancak çok anlamlıdır.
Aile dostumuzun eşi iki çocukla okudu günlerce ders çalıştı şu an nüfusta memur kadın. Üstelik ona da iki çocukla olmaz, zaten alım yok seni mi alacaklar diyenler şimdi nasıl yaptığını soruyorlar.
Hepsinde o şart yok. Aslında çoğunda yok, belirli memurluklarda var. O da bazısı 35, bazısı 40 diye biliyorum.Çok etkileyici bravo gerçekten. Peki yaşa takılamazmıyız? Ben de seneye olan düzmemurluğa hazrlanmak istiyorum ama seneye 34 olucam. Umut varmı?
Hangi bölümIlk girdigim sinavdan 62 almistim, oturdum evde calistim bi sonrakinden 81 puan aldim simdi de atamam geldi tercih yapiyorum. Isteyince hersey mumkun.
86 puani nasil bir tempo ile aldiniz gunde kac saat calisma benim sozelim cok kotu sayisalim ona gore boraz daha iyi temelimm var ama yeterli degil bu nir senede duzelir mi
60 alan birisi 80 uzeri alamaz mu diyorsunuz yani
HemşireHangi bölüm
Bir senede 20 25 puan artarmi imkansiz mi matematik yapabilen biri icin meselq86 yı nerede ise sıfır çalışma ile aldım
88 aldığım yıl dershaneye gittim arada kalan haftaiçi Zaman'larda kütüphanede ders çalıştım
Sabah 9 öğlen 3 zira oğlum anaokuluna gidiyordu onu almam gerekiyordu
Eve geldim yemek vs yaptım yedik ve gece iş mesaisi başladı benim işim de kafa işi o nedenle beynim çok yorulurdu
Evde hiç ders çalışmadım yani haftasonu hiç çalışmadım arada denemelere girdim haftasonu oğlum okulum bahçesinde oynadı vs
88 aldım bu tempo sonucunda daha iyi de olurdu belki
2018 de puanım olsun temelim var diye girdim yine dershaneye gittim ama sadece gittim dinledim ve geldim
Nerede ise hiç test çözmedim
Sadece 3 denemeye girebildim
86.2 aldım ama birkaç bildiğim soruyu hatırlayamadım artı coğrafya dağıttı beni
Mesela benim hiç süre sorunum olmadı
Bu avantaj, hızlı okurum net çözerim
Matematiğim kötü ama 70 dakikam olduğu için nispeten idare ediyorum
Tek çözüm çok çalışmak bol soru
Yani çok soru çözünce gelen sorunun ne sorduğunu anlıyorsun zaten
Yorum soruları sıkıntılı olabilir ama mantık vs öğrenirsin
Bir senede 20 25 puan artarmi imkansiz mi matematik yapabilen biri icin meselq