Calismayi kursa girmeyi dusunuyorum ama 4001 den atama zor imkansiz diyo herkes benimde hevesim gidiyorOturup çalışırsan neden olmasın? Yapanların senden neyi fazla?
Isletme bolumum atanmasi cok zor sanirim sizin bolumunuz ne nasil kazandınizKpss ile atandım
Önemli olan senin bölümün.
Mesela felsefe okursan hiç boşa umutlanma taban puan 90larda geziyodu
Ama sınıf ingilizce okursan bi nebze şansın var
Bir de 4 senede ne olur bilinmez.nice parlak bölümlerin önü kapandı
Yakın zamanda atama yapıldı ordaki puanlara bakarak senin için ne kadar zor ya da kolay olur değerlendirebilirsin belki. 4001 in puanları çok yüksek kapanıyor ama birileri bu puanlari alabiliyorsa mümkünatı var demek ki :) kpss de özel şart isteyen bölümlerin şansı daha çok tabi. Sonradan keşke deneseydim dememek icin 1 sene çalışabilirsiniz. Yil içinde farkli kurumlarin atamaları oluyor 4001 olmazsa onlardan biri olur belki.Calismayi kursa girmeyi dusunuyorum ama 4001 den atama zor imkansiz diyo herkes benimde hevesim gidiyor
Pisman olmamak icin denemeyi dusunuyorum umarim olur bunalip yarida birakmam insanlar hevesimi kacirmazYakın zamanda atama yapıldı ordaki puanlara bakarak senin için ne kadar zor ya da kolay olur değerlendirebilirsin belki. 4001 in puanları çok yüksek kapanıyor ama birileri bu puanlari alabiliyorsa mümkünatı var demek ki :) kpss de özel şart isteyen bölümlerin şansı daha çok tabi. Sonradan keşke deneseydim dememek icin 1 sene çalışabilirsiniz. Yil içinde farkli kurumlarin atamaları oluyor 4001 olmazsa onlardan biri olur belki.
[/QUO
Işletme A kadro bildiğim kadarıyla.siz kadro acilmasini. Beklersiniz bir de mülakat varIsletme bolumum atanmasi cok zor sanirim sizin bolumunuz ne nasil kazandıniz
Kızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zoryani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi
60 puandan 80 85 alinir mi bir senede sizceBen tee on yıl önce 89 almıştım,şu soruların çalındığı zamanda,kendine inanırsan olur tabi ki,çevre baskısı hayatının her döneminde olacak,dünya kadar video var internette,kimseye bahsetme ordan otur hazırlan..
60 puandan 80 85 alinir mi bir senede sizce
Insallah yaparimBen 69 almıştım çalışmadan girdiğimde,çalışınca 89 aldım. Bence yaparsın
Daha sınava çoook var. Hakkıyla çalışırsan neden olmasın ki?Calismayi kursa girmeyi dusunuyorum ama 4001 den atama zor imkansiz diyo herkes benimde hevesim gidiyor
imkansızsa atanan nasıl atanıyorCalismayi kursa girmeyi dusunuyorum ama 4001 den atama zor imkansiz diyo herkes benimde hevesim gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?