Hangi ögretmenlik bolumuydu sizin kiBen 2015’te mezun oldum 2015’te atandım. Dershaneye vs de gitmedim. Son 1 ay göz gezdirdim. Ama benim alanım Türkiye’de çok yeniydi ve çok çok az mezun vardı...Hatta öğretmenlik bölümlerinde en yeni olanıydı. Bu yüzden rahat oldu. Mezun olduğun alana ve istediğin mesleğe bağlı bence.
Özel eğitim öğretmenliğiHangi ögretmenlik bolumuydu sizin ki
Umarim bende kazanirim sizin gibiÖğretmenlik mezunuyum.Mezun olduktan 4 yıl sonra atandım.Kpss ciddi emek istiyor,Sınava 1 ay kala günde 8 saat çalışır,test çözerdim.Annem elimden alırdım testleri ,yeter delirceksin artık diye:)İnanırsan ve çalışırsan niye olmasın.Ben de çok sıkıntı çektim ama ilk maaşı aldığım gün hepsini unuttum:)
İnsallah kazanırim bende cok istiyorum kazanmakInsanı yıllar sonra en çok üzecek olan şey; yaptıkları değil yapamadıklarıdır.
Siz işten de çıkmışsınız.
Evet işletme çok mezun var ama imkansız değil.
Bir sene eve kapanın sıkı çalışın.
Belki üniversitelerin öğrenci işlerine girecek puanı alırsınız.
Denemeden bilemezsiniz.
Deneyin.
Ileride keşke deneseydim diye pişman olmayın.
Ama ilk günden asılmanız lazım.
Son güne kadar.
Azmeden yapar.
Bir yakınım 42 yaşında devlete fen bilgisi öğretmeni olarak atandı.Ve dershanede 20 yıldır çalışırken hazırlandı.Çocuğu vardı.O yaptıysa sizde yaparsınız.
90 almayı hedefleyin en az.
Ben calisirken yaptim. Eve geldigimde yemekten sonra ders calisiyordum. Bazen is yerine goturuyordum kitaplari molada calisiyordum. Hatta o sene evlilik hazirligi vardi. Sinava dugunden 1 hafta once girdim dusunun o kosturmacayida. Sonra oldu atandim o sinavla. Bence yapilabilir gercekten isteyince ve odaklaninca. Ben kursa filanda gitmedim zira merkezdeydi kurslar 1.5 saat yol vardi merkeze oyle bir sansimda yoktu. Evde kendim hazirlandim.Kızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zoryani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi
O zaman çalışacaksınız..İnsallah kazanırim bende cok istiyorum kazanmak
Basladim calismaya kursada gidicem umarim pes etmem sonuna kadar giderimO zaman çalışacaksınız..
Ve olumsuz sözler söyleyen kişileri de dinlemeyeceksiniz.
Bence çalışmaya şimdiden başlayın..
Kursa da yazılıp, bu yola girerseniz bence bırakmazsınız.Basladim calismaya kursada gidicem umarim pes etmem sonuna kadar giderim
O kadar yuksek mi almak lazın 85 80 ile atama yok mu hic4001den atanmak istiyorsanız 90 üstü almalısınız.
Düzgün çalışır ve kafanızı sadece buna yoğunlaştırirsaniz neden atanmayasaniz.Ben bile çocuklu kıpır kıpır oğlanla 70 e yakın aldım lakin yetmedi.atanamiyorum.kapasitem var ama zamanim yok.tek şansım çocuk uyuyunca calismak.O da artık uyumuyor.ama başka çarem yok atanmak zorundayim.bu senede deneyecegimKızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zoryani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi
İsletme bolumumBence şansını dene derim bölümün ne? Benimde ablam kimya mezunu 79 puanla şırnağa atandı 2017 sonlarına doğru yedek atamamıydı öyle bişidi. Şuan 2 senesi kaldı allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?