60 almanız demek hiç çalışmadığınız anlamına gelir. Üniversite bitirmiş herhangi biri zaten hiç kafa yormadan bunu yapabilir.60 puandan 80 85 alinir mi bir senede sizce
Bölümden bölüme değişir hangi bölümden mezun olduğunuza bağlıKızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zoryani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi
Sağır kurbağa hikayesini okuyun. Çocuk hikayesidir ancak çok anlamlıdır.Calismayi kursa girmeyi dusunuyorum ama 4001 den atama zor imkansiz diyo herkes benimde hevesim gidiyor
Kızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zoryani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi
Isletme bolumumBölümden bölüme değişir hangi bölümden mezun olduğunuza bağlı
Bölümünüzden atanmak çok zor, işletme mezunu olan o kadar çok insan var ki. Kendinizi kpssye şartlandırmayın bence. Mesleki hayatınızda işinize yarayacak, sizi rakiplerinizden ayıracak beceriler edinip özel sektörden de ilerleyebilirsinizKpps ile atanan kima
Isletme bolumum
Şimdi 85le atanamıyor edebiyatçılar:)Okuduğun bölüme bağlı
Ben edebiyat okudum beş yıl önce 83le atandım
Ama İngilizce okusam 70le atanırdım
Ne okuyacaksın?
Ben evliyken atandım ama kpss çok fedakarlık isteyen bir olay oturup çalışınca da yapılamayacak bir şey değil
Gerçekten ya Allah yardımcıları olsun çok üzülüyorumŞimdi 85le atanamıyor edebiyatçılar:)
Ben de üzülüyordum bize ama bıraktım artık.Çocuk gelişiminden atanırım belki diyorum.Gerçekten ya Allah yardımcıları olsun çok üzülüyorum
Edebiyat dersine gereken değer verilmiyor onun da çok büyük bir etkisi var. Oysa öğrencinin ufkunu açan, gerçekten değer görmesi gereken bir ders edebiyatŞimdi 85le atanamıyor edebiyatçılar:)
Calisıyordum ciktimHic 60 ve üstü bile alamadiysan 1 senede zor hallolur gibi geldi bana.. Bölümünün de önü çok açık değil bildiğim kadariyla..
Şu an bi yerde çalışıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?