Kpss ile atanmak cok mu zor yardım

60 puandan 80 85 alinir mi bir senede sizce
60 almanız demek hiç çalışmadığınız anlamına gelir. Üniversite bitirmiş herhangi biri zaten hiç kafa yormadan bunu yapabilir.
Eğer gerçekten çalışırsanız yüksek puanlar alabilirsiniz ama tabiki bölümünüzden atama yapılıyorsa

Ben üni son sınıf okurken dersaneye gidip 80 puan aldım. Matematik altyapım sıfırdı. 5 tane falan matematik yaptım. Bir sene daha çalışsam 85 i zorlardım. Sizin için de imkansız değil bence. Ümitsiz olmayın.

Bölümden bölüme değişir hangi bölümden mezun olduğunuza bağlı

Calismayi kursa girmeyi dusunuyorum ama 4001 den atama zor imkansiz diyo herkes benimde hevesim gidiyor
Sağır kurbağa hikayesini okuyun. Çocuk hikayesidir ancak çok anlamlıdır.
Aile dostumuzun eşi iki çocukla okudu günlerce ders çalıştı şu an nüfusta memur kadın. Üstelik ona da iki çocukla olmaz, zaten alım yok seni mi alacaklar diyenler şimdi nasıl yaptığını soruyorlar.

Gerçekten kendinizi vererek çalışırsanız neden olmasın? Benim bölümüm öğretmenlik.dershanede butun derslere girdim not aldim devamsızlık yapmadim bir yıl boyunca. Tv yoktu evde. Telefonum vaktimi almazdı çok. Odamda duvarlar ders notu doluydu. O şekilde seksen üstü puan alarak atanmıştım. Emek vermeden hiç bir şey olmuyor maalesef

İyi calisin temelim var demeyin 60 ustu alirdiniz yoksa. 60 altından 85 civari yapmak zordur acik konusayim. Cunku kpss zor iyi disiplinli calisma gerektirir. Ama imkansiz da degil.. sadece disiplinli cok calismak..

Bu kpss'yi bir ben mi sevmiyorum ? Memuriyet dışında bir alanda mesleğinizi bence yapabilirsiniz. geniş bir çalışma alanı var işletmenin.

Okuduğun bölüme bağlı
Ben edebiyat okudum beş yıl önce 83le atandım
Ama İngilizce okusam 70le atanırdım
Ne okuyacaksın?
Ben evliyken atandım ama kpss çok fedakarlık isteyen bir olay oturup çalışınca da yapılamayacak bir şey değil

4 yillik tecrubeli muhendisim, binlerce basvuru yaptim, 100 gorusmeye gittim. Memuriyet daha bile kolay olabilir.

Şu an çoğu yerde atama yok.
Ülke ekonomik sıkıntıda alımlar durmuş vaziyette.
4 yıllık bölüm ama hangi bölüm?
Çoğu bölüm için söylüyorum KPSS vakit kaybı.
A grubu gibi ağır bir sınavdan bile 85-90 alıp mülakatlarda elenen puanı çok iyi olmasına rağmen senelerce alım olmayan pek çok tanıdığım özelde işe girdi. Özelde işe girenler de şanslı gruptan. Şu an onu bulmak bile zor.
Çok karamsar konuştum ama ülkenin durumu bu şu anda.

Kpps ile atanan kima

Isletme bolumum
Bölümünüzden atanmak çok zor, işletme mezunu olan o kadar çok insan var ki. Kendinizi kpssye şartlandırmayın bence. Mesleki hayatınızda işinize yarayacak, sizi rakiplerinizden ayıracak beceriler edinip özel sektörden de ilerleyebilirsiniz

Şimdi 85le atanamıyor edebiyatçılar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…