• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ile atanmak cok mu zor yardım

Kpssye hic girmedim bilemiyorum ama hic calismadan oylesine Ales’e girmistim. Gayet de kazanmistim 90 uzeri bir puanla.

Ben 2015’te mezun oldum 2015’te atandım. Dershaneye vs de gitmedim. Son 1 ay göz gezdirdim. Ama benim alanım Türkiye’de çok yeniydi ve çok çok az mezun vardı...Hatta öğretmenlik bölümlerinde en yeni olanıydı. Bu yüzden rahat oldu. Mezun olduğun alana ve istediğin mesleğe bağlı bence.
Hangi ögretmenlik bolumuydu sizin ki

Öğretmenlik mezunuyum.Mezun olduktan 4 yıl sonra atandım.Kpss ciddi emek istiyor,Sınava 1 ay kala günde 8 saat çalışır,test çözerdim.Annem elimden alırdım testleri ,yeter delirceksin artık diye:)İnanırsan ve çalışırsan niye olmasın.Ben de çok sıkıntı çektim ama ilk maaşı aldığım gün hepsini unuttum:)

Öğretmenlik mezunuyum.Mezun olduktan 4 yıl sonra atandım.Kpss ciddi emek istiyor,Sınava 1 ay kala günde 8 saat çalışır,test çözerdim.Annem elimden alırdım testleri ,yeter delirceksin artık diye:)İnanırsan ve çalışırsan niye olmasın.Ben de çok sıkıntı çektim ama ilk maaşı aldığım gün hepsini unuttum:)
Umarim bende kazanirim sizin gibi

Bölümüne göre değişir bazı bölümlerde 90 alsan alım çok az olduğu için atanamayabilirsin.Bazı bölümlerde de 80-85le rahat atanırsın.Bu durum yıldan yıla da değişebiliyor.1 sene iyi çalışınca istediğin puanı alabilirsin.Genelde yeterli oluyor biraz temel varsa

Insanı yıllar sonra en çok üzecek olan şey; yaptıkları değil yapamadıklarıdır.
Siz işten de çıkmışsınız.
Evet işletme çok mezun var ama imkansız değil.
Bir sene eve kapanın sıkı çalışın.
Belki üniversitelerin öğrenci işlerine girecek puanı alırsınız.
Denemeden bilemezsiniz.
Deneyin.
Ileride keşke deneseydim diye pişman olmayın.
Ama ilk günden asılmanız lazım.
Son güne kadar.

Azmeden yapar.
Bir yakınım 42 yaşında devlete fen bilgisi öğretmeni olarak atandı.Ve dershanede 20 yıldır çalışırken hazırlandı.Çocuğu vardı.O yaptıysa sizde yaparsınız.
90 almayı hedefleyin en az.

Insanı yıllar sonra en çok üzecek olan şey; yaptıkları değil yapamadıklarıdır.
Siz işten de çıkmışsınız.
Evet işletme çok mezun var ama imkansız değil.
Bir sene eve kapanın sıkı çalışın.
Belki üniversitelerin öğrenci işlerine girecek puanı alırsınız.
Denemeden bilemezsiniz.
Deneyin.
Ileride keşke deneseydim diye pişman olmayın.
Ama ilk günden asılmanız lazım.
Son güne kadar.

Azmeden yapar.
Bir yakınım 42 yaşında devlete fen bilgisi öğretmeni olarak atandı.Ve dershanede 20 yıldır çalışırken hazırlandı.Çocuğu vardı.O yaptıysa sizde yaparsınız.
90 almayı hedefleyin en az.
İnsallah kazanırim bende cok istiyorum kazanmak

• Beğen
Reactions: 000
Kızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zor :110:yani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim :KK43: Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi:KK24:
Ben calisirken yaptim. Eve geldigimde yemekten sonra ders calisiyordum. Bazen is yerine goturuyordum kitaplari molada calisiyordum. Hatta o sene evlilik hazirligi vardi. Sinava dugunden 1 hafta once girdim dusunun o kosturmacayida. Sonra oldu atandim o sinavla. Bence yapilabilir gercekten isteyince ve odaklaninca. Ben kursa filanda gitmedim zira merkezdeydi kurslar 1.5 saat yol vardi merkeze oyle bir sansimda yoktu. Evde kendim hazirlandim.

Hedef 90 topiklerine girin KPSS bölümünde

Ben 2016 da 88 2018 de 86 aldım

2020 de hedefim 90

Yaşım 40

Çalışıyorum evliyim çocuğum var

Yazdığım puanları aldığımda da şartlarım böyleydi yine böyle ama çalışmaya devam

Alanım sözel lise biteli 20 yıl oldu ama oturup 25 matematik yapmalıyım diyorum 20 yetmiyor

Çalışın neden olmasın

• Beğen
Reactions: 000
İnsallah kazanırim bende cok istiyorum kazanmak
O zaman çalışacaksınız..
Ve olumsuz sözler söyleyen kişileri de dinlemeyeceksiniz.
Bence çalışmaya şimdiden başlayın.. :KK66:

Basladim calismaya kursada gidicem umarim pes etmem sonuna kadar giderim
Kursa da yazılıp, bu yola girerseniz bence bırakmazsınız.
Hem para hem emek vereceksiniz çünkü.
Mutlaka bir çalışma planı yapın, öyle başlayın ders çalışmaya..

Şimdiden başarılar..:KK66:

Kızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zor :110:yani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim :KK43: Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi:KK24:
Düzgün çalışır ve kafanızı sadece buna yoğunlaştırirsaniz neden atanmayasaniz.Ben bile çocuklu kıpır kıpır oğlanla 70 e yakın aldım lakin yetmedi.atanamiyorum.kapasitem var ama zamanim yok.tek şansım çocuk uyuyunca calismak.O da artık uyumuyor.ama başka çarem yok atanmak zorundayim.bu senede deneyecegim

Bence şansını dene derim bölümün ne? Benimde ablam kimya mezunu 79 puanla şırnağa atandı 2017 sonlarına doğru yedek atamamıydı öyle bişidi. Şuan 2 senesi kaldı allahın izniyle 🙏

Sana şöyle diyeyim, liseden mezun olup sınava hazırlandım bir yıl, 85 aldım ama tarih ve matematik en en zayıf olduğum dersken o azimle öyle bir çalıştım ki en sevdiğim iki ders tarih ve mat artık. Ama atanamadım, önlisans bitirdim seneye onun için gireceğim iki ay önce başladım hazırlanmaya, herkes diyor ki işte çalışırken hazırlanmak zor, çalışırken aynı anda ders olmaz, hepsine tıkadım kulaklarımı, evde olmadığımda instagramda soru paylaşan sayfaların sorularını çözüyorum, yolda giderken yatarken ramazan yetginin videolarını dinliyorum tavsiye ederim efsane anlatıyor. İnsan isterse herşey olur, ayrıca fikir danıştığımızda danıtştığımız insan başaramayan veya kendinden başkası başarsın istemeyen biri olunca '' imkansız, yapamazsın '' oluyor ilk kelimeleri, ben o yüzden planlarım için birine danışmayı bıraktım

Back
X