kpss için tavsiye

wonderwoman97

istikrarlı uyumsuz
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
681
1.372
merhaba hanımlar, geçtiğimiz sene kpss'ye girdim üniversite okurken belki çalışırım diye ama 120 bin gibi bi sıralamam olduğu için tercih yapmadım. bu sene tekrar deneyeyim diyorum ama nasıl çalışacağımı bilemedim. türkçe&matematik bölümünde netlerim çok iyiydi ama genel kültür kısmını yapamadım tüzük vesaire bilmediğim için henüz.
nasıl çalışayım,kitap,youtube kanalı tavsiyesi olan varsa çok sevinirim. iyi günler :))

Tarih ramazan yetkin cografya engin eraydin videosu birde bunlarin video sorulari cikacakmis kitap halinde yani her videodan sonra 5_6 soru halinde tavsiye edilen kitaplarda benim hocam ve. tonyukuk yayinlari iki tane daha vardi aklimda kalmadi

Tarih ramazan yetkin cografya engin eraydin videosu birde bunlarin video sorulari cikacakmis kitap halinde yani her videodan sonra 5_6 soru halinde tavsiye edilen kitaplarda benim hocam ve. tonyukuk yayinlari iki tane daha vardi aklimda kalmadi
hemen alayım çok teşekkür ederim :)

Onlisans icin 15 agustosu lisans icin 1 agustosu bekleyin demisti hoca bende sabirsizlikla bekliyorum:)o zamana kadar videolari izlemeye baslayip not alin ve o notlari tekrar edin bu arada rica ederim:))

Onlisans icin 15 agustosu lisans icin 1 agustosu bekleyin demisti hoca bende sabirsizlikla bekliyorum:)o zamana kadar videolari izlemeye baslayip not alin ve o notlari tekrar edin bu arada rica ederim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…