Kpss günlüğüm

Matematikle başladım oturup hesap yapmadım ama vaktimin çoğunluğunu ona veriyorum. Kaplumbağa hızında ilerlediğim için verim alamıyor muşum hissiyatı oluşuyor
Önemli olan konuyu öğrenmen ilk zamanlarda alışma süresinde biraz zorlanacaksın. Bende hayal ettiğim gibi her hafta şu kitabı bitiricem diyorum bitiremiyorum ama moralimi bozmuyorum sende ümitsizliğe kapılma

Sinav takvimi aciklandi lisans 19 temmuz onlisans 18 ekim.sizin onlisans galiba

Gece uyanıp ders çalışmanın 4. günündeyim.
Böyle daha verimli geçiyor benim için.
Gece video izleyip not tutma, gündüz soru çözme şeklinde ilerliyor.
7 video izlenip not tutuldu.
Coğrafya:240
Mat +Geometri+sayısal mantık:72
Parağraf+Karışık dilbilgisi:93
Bugün çalışmayı burada bırakıyorum gece 03.00 da devam etmek üzere

Harikasın
Ben şu an geometri calisiyorum. Formülleri vs not çıkarıyorum. Bugün acılar ve üçgenler konusu tamamen bitecek. Yarında bu konularla ilgili soru çözüp, başka bir derse geçeceğim

Harikasın
Ben şu an geometri calisiyorum. Formülleri vs not çıkarıyorum. Bugün acılar ve üçgenler konusu tamamen bitecek. Yarında bu konularla ilgili soru çözüp, başka bir derse geçeceğim
Bende ilyas hoca ile bir kez üstünden geçtim sonra soru bankasından soruları çözdüm.şimdi günde 20 geometri çözüyorum pratiklik kazanmak için
Naçizane tavsiyem günde en az 10 (ama 20 olursa daha iyi olur) parağraf çözmen
Eğer çözerken sıkılıyorsan 5 tane ile başla sonra sayıyı arttır.
Ama bunu yapmamız şart sınavı yetiştiremeyiz yoksa

Geometri konusunda sıfırım ben :)
Elimde çokta kaynak yok çıkış soruları çözmek istiyorum ama bulamadım.
Paragraf haftada bir gün çözüyorum 100 soru falan günlük cozebilirim aslında 20/30 tane , teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…