Kpss günlüğüm

Merhaba canım 2 haftadır falan siteye girmiyordum. Bir arkadasima cilt bakımı vs topiklerine takılmasi için şifremi vermiştim oda konu açıp banlanmis galiba 😂😂😂 kapalıydı hesabim. Mesajını görünce girip yazmak istedim. Valla durum pek parlak değil çalışıyorum ama konuları yetiştireceğimi dusunmuyorum. Aklım karmakarisik oluyor. Özellikte tarihte çok ama çok zorlanıyorum. Pes etmiycem ama hizlanmam lazım konsantre olmam lazım nasıl olacak bilmiyorum valla. Sen neler yaptın devam demi çalışma ya.
Hazır yazmisken bugün ku programımı da ekleyeyim
Türkçe 112 karma test
150 pragraf testi
20 sayısal mantık sorusu bu kadar bu günlük çalışmam
Ben de diyorum neden hiç girmiyor diye. Şaşırdım. Bende biraz yavaşladım. Tahmin ettiğim gibi devam edemedim. Fakat bu hafta bende hızlanmazsam seneye gene hazırlanmak zorunda kalıcam korkusuyla kendime çeki düzen vermeye karar verdim. Bu hafta matematik ve türkçe kitabı vardı elimde 2018 onu bitiricem.

Uzun bir süre çalışma şeklini tam oturtadigim için yazmadım. 4 gün 1 ders şeklinde çalışmaya karar verdim. İlk dersim tarihti 4 günde yaptıklarım
İlk türk tarihi
Türk İslam tarihi
Türkiye tarihi
Osmanlı kuruluş
Osmanlı yükselme
Bu konuları tekrar ettim (daha önce çalışmıştım ) 2 farklı konu anlatım kitabimdan tekrar ediyorum. Artı bu konularla ilgili 689 soru çözüldü. Sırada ki ders geometri

Merhaba ,
3. Ve son kez sinava hazirlanmaya karar verdim. Önlisans mezunuyum.
Dershaneye kaydoldum.once turkce ve matematik bitirilip subat gibi tarih cografyaya baslanacak.
Sozellerde cok sorun yasamiyorum. Matematikte zorlaniyorum. Hedefim en az 14 net.
Bu durumda calisma planimi dershaneye gore mi duzenlemeliyim ? Yani sozellere subattan sonra mi baslasam ?
Ne onerirsiniz ?

Merhaba ,
3. Ve son kez sinava hazirlanmaya karar verdim. Önlisans mezunuyum.
Dershaneye kaydoldum.once turkce ve matematik bitirilip subat gibi tarih cografyaya baslanacak.
Sozellerde cok sorun yasamiyorum. Matematikte zorlaniyorum. Hedefim en az 14 net.
Bu durumda calisma planimi dershaneye gore mi duzenlemeliyim ? Yani sozellere subattan sonra mi baslasam ?
Ne onerirsiniz ?
Merhaba coğrafya sözel mantık vatandaşlık gibi dersleri sona bırakın bence ama tarih kpss nin en zor dersi. Konular bitti tekrar yaptım ona rağmen yapamıyorum o kadar ezber var ki. Tarihe erkenden başlayıp bol bol tekrar yapmak lazım

4 günlük geometri planım.
Temel kavramlar ve üçgenler konu tekrari birkez çalıştım ama pek bir şey anlamamıştım. 2 farklı kaynaktan çalışacağım. + 64 soru çözülecek

Bende cemberle katı cisimlere bakmayacagim. Bunları iyice oturtturup son zamanlarda biraz da analitik bakarım diyorum ama bilmiyorum. Hayırlısı artık :)
Çok fazla formül var. Üniversiteye hazırlanırken ne güzeldi hayat her şeyi biliyorduk şimdi hiçbir şeyi bilmiyorum diyorum. Dün Türkçede şimdiki zamanın rivayeti o neydi dedim of of

Kpss çalışmaya yeni başladım. PBS ve TBS sorularındayım anlamakta zorluk çekiyorum
Umarım yetişir sınava mat. Sözellere daha başlamadım kitaplarım gelmedi

Yapmaaa etmaaa 😮😮😮 başvuru tarihleridir belki
Yani sınav genelde temmuzda yapılıyor.
Kpss çalışmaya yeni başladım. PBS ve TBS sorularındayım anlamakta zorluk çekiyorum
Umarım yetişir sınava mat. Sözellere daha başlamadım kitaplarım gelmedi
PBS TBS soruları ne anlamadım tam olarak ama 3 sene önce 4 ay kpss ye çalışıp atanan bir arkadaşım vardi. Sadece 4 ay çalışıp 90 li bir puan almisti. Aslında planlı çalışmayla hayli hayli yetişir bence

Çok fazla formül var. Üniversiteye hazırlanırken ne güzeldi hayat her şeyi biliyorduk şimdi hiçbir şeyi bilmiyorum diyorum. Dün Türkçede şimdiki zamanın rivayeti o neydi dedim of of
Bende hicbirsey bilmiyorum. Çalıştıkça bilmediğimi daha iyi farkediyorum malesef. Günde kaç saat çalışıyorsun

Bende hicbirsey bilmiyorum. Çalıştıkça bilmediğimi daha iyi farkediyorum malesef. Günde kaç saat çalışıyorsun
Hiç belli olmuyor çünkü hiç saat tutarak çalışmadım. Kendimce bu konuyu bitirene kadar diyorum oturup onu bitiriyorum. Bir de yds sınavı için bu aralar sürekli ingilizce çalışıyorum. Bazı kişiler 10 saat çalışıyorum diyor. Ben hala o zihne giremedim o kadar uzun çalışamıyorum. Belki toplasam en fazla üç saattir.

Yani sınav genelde temmuzda yapılıyor.

PBS TBS soruları ne anlamadım tam olarak ama 3 sene önce 4 ay kpss ye çalışıp atanan bir arkadaşım vardi. Sadece 4 ay çalışıp 90 li bir puan almisti. Aslında planlı çalışmayla hayli hayli yetişir bence
Yaz aylarında yapılan sınav lisans yahuu :KK64:

Pozitif bölen sayısı vs varya o sorular :KK43:

Ay kızlarr el atın bana yarın internetten sipariş ettiğim kitaplara kavuşacağım. Böylelikle sözelede çalışmaya başlayacağım. Ders proğramsı bişi lazım bana. Önce mat- tarihle başlayıp onları bitirince mi diğerlerine başlasam ki. Türkçe de de çatılı çutulu fiilimsi eylemsileri öğrenemedim yıllardır o konuda eksiğim.

Yoksa toptan mı başlasam derslere? Sizlerin sistemi nasıl?

Ay kızlarr el atın bana yarın internetten sipariş ettiğim kitaplara kavuşacağım. Böylelikle sözelede çalışmaya başlayacağım. Ders proğramsı bişi lazım bana. Önce mat- tarihle başlayıp onları bitirince mi diğerlerine başlasam ki. Türkçe de de çatılı çutulu fiilimsi eylemsileri öğrenemedim yıllardır o konuda eksiğim.

Yoksa toptan mı başlasam derslere? Sizlerin sistemi nasıl?
Her gün bir ders belirli istersen ilk hafta o dersle ilgili ilk konuyu çalış sonra testini çöz. Bir konuyu böyle bitirdin bir konu daha çalış. Bir hafta doldu birgün çalıştığını tekrar et. İkinci hafta zamanında varsa günlük bir dersi iki derse çıkar. Hergün en az iki konu çalışıp testini çöz. Yeni başladığın için ilk gün birden yüklenirsen erken sıkılıp bırakabilirsin. Adaptasyon döneminde kasma kendini bu şekilde istersen 4 ayda konuları bitirip sırf soru bankalarına geçersin son ayda hergün bir deneme yaparsın. Tabi ki çalışıyorsan ya da ev sana emanetse biraz yavaş ilerleyebilirsin. Bu da seni korkutup gerebilir. Çünkü ben yetişmiycek korkusuna girdim.

Her gün bir ders belirli istersen ilk hafta o dersle ilgili ilk konuyu çalış sonra testini çöz. Bir konuyu böyle bitirdin bir konu daha çalış. Bir hafta doldu birgün çalıştığını tekrar et. İkinci hafta zamanında varsa günlük bir dersi iki derse çıkar. Hergün en az iki konu çalışıp testini çöz. Yeni başladığın için ilk gün birden yüklenirsen erken sıkılıp bırakabilirsin. Adaptasyon döneminde kasma kendini bu şekilde istersen 4 ayda konuları bitirip sırf soru bankalarına geçersin son ayda hergün bir deneme yaparsın. Tabi ki çalışıyorsan ya da ev sana emanetse biraz yavaş ilerleyebilirsin. Bu da seni korkutup gerebilir. Çünkü ben yetişmiycek korkusuna girdim.
Ösym nin sitesinde sınav takvimi güncellenmemiş geçen ki sınava girmediğim için atarih mi değişti acaba dedim. Az önce bi arkadaş temmuz ağustos yazmış. O zamana olursa yetişmez konularım.

Tarih te ezber çok bide onda konular geniş ve ayrıntılı günlük derse bölersem yetişir mi bilemedim

Ösym nin sitesinde sınav takvimi güncellenmemiş geçen ki sınava girmediğim için atarih mi değişti acaba dedim. Az önce bi arkadaş temmuz ağustos yazmış. O zamana olursa yetişmez konularım.

Tarih te ezber çok bide onda konular geniş ve ayrıntılı günlük derse bölersem yetişir mi bilemedim
Bir günde birden fazla konu çalışman gerekebilir. Önemli olan şuan günde kaç saatini verimli ayırabildiğin

X