- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
-
- Konu Sahibi BlancKahkul
Kpss ön lisans sınavları ne zamanMerhabalar.
Çalışmalarımı düzene koymak ve takip etmek için kpss günlüğü açıyorum.
1. Hedef 35 günde 3 kitap bitirilecek.
- Benim hocam yayınları Türkçe konu anlatımlı kitap
- İhtiyaç yayınları matematik konu anlatımlı kitap
- Liyakat yayınları PTT gişe ve büro personeli sınavlarına ozel hazırlık tüm dersler konu anlatımlı kitap
Her gün bitirdiğim konuları yazacağım buraya
Temmuz Ağustos gibi sanırım net bilmiyorumKpss ön lisans sınavları ne zaman
Bende başlayacam inşallah bu aralarTemmuz Ağustos gibi sanırım net bilmiyorum
Başlarsanız buyrun beraber çalışalım :)Bende başlayacam inşallah bu aralar
Olur çok iyi olurBaşlarsanız buyrun beraber çalışalım :)
Başladığınız zaman yazınOlur çok iyi olur
Henüz baslamadiniz mi zamanımız geçiyorOlur çok iyi olur
Başlıyorum bugünHenüz baslamadiniz mi zamanımız geçiyor
Bende konu konu gidiyorum. Tüm dersler kitabı PTT nin çok kısa ve öz konular hakkında bilgim olsun diye onu bitirip tekrar konu calisicam. Ama daha fazla soru ekleyip. Birde matematik çok önemli benim için bu ikinci tekrarim. Elimdeki kitap ALES e yönelik biraz daha basit. Bitince daha zor bir kaynağa gecicem insallahBaşlıyorum bugünbn konu konu gitmeyi düşünüyorum..
Merhaba kpss için almayın önermem PTT sınavı için almistim. Konular aynı diye çalışıyorum. Ben matematik ten özel ders aldım. Antremanlar serisini bitirdim. Diğer derslere yeni başladım. Tarihe de osmanliya başladım. Yargı yayınlarından bakacağım. Ozet çıkarmayı düşünüyorum siz nasıl çalışıyorsunuz tarihe ?Merhaba bende çalışıyorum sadece gkgy kısmına tarih ve matematik çalışıyorum sadece kasımın sonuna kadar bu iki dersi bitirmek hedefim.türkçeden de dilbilgisi sözel mantık arada bakıyorum biraz temelim var sonra ayrıntılı bakacağım. PTT sınavı kpss ile içeriği aynımı acaba daha önce girdinizmi