Kpss günlüğüm

Kpss ön lisans sınavları ne zaman

Liyakat yayınları; rasyonel sayılar + 25 soru
Liyakat yayınları; temel hukuk bilgisi + 60 soru
İhtiyaç yayınları; denklem çözme + 16 soru
Bitirildi

İhtiyaç yayınları; grafik problemleri + 40 soru
Bugün yoğun bir gündü yarın telafisini yapacağım inşallah :)

Benim hocam yayinlari ; noktalama işaretleri + 20 soru
Liyakat yayinlari; bölme bölünebilme + 16 soru
İhtiyaç yayınları ; yaş problemleri + 16 soru
Bitirildi

Liyakat yayınları; Atatürk dönemi dış politika + 30 soru
Liyakat yayınları; anayasaya giriş + 36 soru
İhtiyaç yayınları; bölme+ 31 soru

Benim hocam yayınları; Yapı bilgisi+ 40 soru
Liyakat yayınları; Osmanlı devleti kuruluş dönemi + 30 soru
İhtiyaç yayınları; üslü sayılar + 34 soru

Başlıyorum bugün bn konu konu gitmeyi düşünüyorum..
Bende konu konu gidiyorum. Tüm dersler kitabı PTT nin çok kısa ve öz konular hakkında bilgim olsun diye onu bitirip tekrar konu calisicam. Ama daha fazla soru ekleyip. Birde matematik çok önemli benim için bu ikinci tekrarim. Elimdeki kitap ALES e yönelik biraz daha basit. Bitince daha zor bir kaynağa gecicem insallah

Eveeeet şimdi eve geldim. İş yerinde sözcük türlerine çalıştım benim hocam yayınlarından (işin sifat zarf zamir )
Şimdi pekiştirmek için zafer yayınları test kitabından 60 soru çözülecek.
Daha önce çalıştığım yapı bilgisinden 60 soru çözülecek.
Uslu sayılar da cozemedigim Nisanlima cozdurdugum sorular tekrar edilecek. Kesilip soru kutusuna atılacak.
İhtiyaç yayınlarından ; bölünebilme çalışılacak. Uykuya dayanabilirsem birkaç soru da çözülecek :)
@safransari sizde çalışıyor musunuz

Merhaba bende çalışıyorum sadece gkgy kısmına tarih ve matematik çalışıyorum sadece kasımın sonuna kadar bu iki dersi bitirmek hedefim.türkçeden de dilbilgisi sözel mantık arada bakıyorum biraz temelim var sonra ayrıntılı bakacağım. PTT sınavı kpss ile içeriği aynımı acaba daha önce girdinizmi

Merhaba kpss için almayın önermem PTT sınavı için almistim. Konular aynı diye çalışıyorum. Ben matematik ten özel ders aldım. Antremanlar serisini bitirdim. Diğer derslere yeni başladım. Tarihe de osmanliya başladım. Yargı yayınlarından bakacağım. Ozet çıkarmayı düşünüyorum siz nasıl çalışıyorsunuz tarihe ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…