- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
-
- Konu Sahibi BlancKahkul
Bu 4 kitabin zorluk dereceleri nasil bir sıralama yapabilir misinMerhaba ben 4 farklı kaynaktan ilerliyorum
Yazayım.
Karekök yayınları matematik sıfır
Antrenman yayınları hiç problem değil
Yargı yayınları prestij matematik konu anlatımı
İhtiyaç yayınları matematik konu anlatım kitap
Birde matematik hamleleri diye bir kitap var onu alacağım önümüzde ki ay
Temeliniz yoksa eğerBu 4 kitabin zorluk dereceleri nasil bir sıralama yapabilir misin
3 yildir hic matematik cozmedim ne durumdayim bilmiyorum açıkçası. Bi kaynaklari toplasaydim da derse baslasa idim.Temeliniz yoksa eğer
Antremalarla matematik 1
Matematik sıfır
Matematik hamleleri kitaplarını öneririm temel oluşturmaya yönelik kitaplar hepsi
Coğrafya; Türkiye'nin yer şekilleri, yeralti suları ve kaynaklarına kadar çalışıldı
Tarih; beylikten devlete geçiş + türk İslam Devletleri tekrar edildi
Merhaba canım öncelikle bu coğrafya kitabını herkese tavsiye ediyorum. Çok çok çok iyi bir kitap. Yeni basımı yok ama coğrafya için gerek yok zaten standart konular. Örnekleri günlük hayatla bagdastirmis, çok akılda kalıcı. Ayrıca her konuda sifrelemeleri var dağlar, madenler hemen hemen her konuda. Ek olarak bayram meral in haritalarla cografya kitabını inceliyorum sifrelemeleri onun üstüne yazıyorum 3 boyutlu görüp ne nerede onuda bilmek lazım. Vatandaşlık kitabimdan da memnunum. Fiyatına bakarak pek bişey beklemiyordum ama beni yanılttı. Yani bu seti toptan öneririm :)Allah zihin açıklığı versin, canım. Sana bir şey sormak istiyorum. Vatandaşlık ve coğrafya için önerebilceğin bir kaynak var mı? Vatandaşlıkta sıfırım ve nasıl aklımda tutabilceğimi dahi şuan bilemiyorum. Toplam 9 soru çıkıyor ve ben sıfır doğru yapmak istemiyorum
Çok teşekkür ederim, canım. Dediğin gibi coğrafyayı üç boyutlu zihinde tutmak çok mantıklı. Yeni trend i hiç duymamıştım. Şimdi daha da merak ettim. Tekrardan sağol canım.Merhaba canım öncelikle bu coğrafya kitabını herkese tavsiye ediyorum. Çok çok çok iyi bir kitap. Yeni basımı yok ama coğrafya için gerek yok zaten standart konular. Örnekleri günlük hayatla bagdastirmis, çok akılda kalıcı. Ayrıca her konuda sifrelemeleri var dağlar, madenler hemen hemen her konuda. Ek olarak bayram meral in haritalarla cografya kitabını inceliyorum sifrelemeleri onun üstüne yazıyorum 3 boyutlu görüp ne nerede onuda bilmek lazım. Vatandaşlık kitabimdan da memnunum. Fiyatına bakarak pek bişey beklemiyordum ama beni yanılttı. Yani bu seti toptan öneririm :)Eki Görüntüle 2547929
Senin için rastgele sayfalar atıyorum :)Çok teşekkür ederim, canım. Dediğin gibi coğrafyayı üç boyutlu zihinde tutmak çok mantıklı. Yeni trend i hiç duymamıştım. Şimdi daha da merak ettim. Tekrardan sağol canım.
Ay bayıldım hiç bu kadar eğlenceli bir anlatımlı kitap görmemiştim. Gerçekten yaratıcı akılda bağdaştırarak kalıcılığını arttırmışlar ay çok beğendim. Çok sağol canım. Mükemmelsin sen. Yarın ilk işim bunları almak.Senin için rastgele sayfalar atıyorum :)
Video destekli dediği içinde sms niz var belleğe kaydediniz dikkat 4.5 g gibi kısımlar var ondan kaynaklı sanırım.Eğlenceli bir kitap
Eki Görüntüle 2547933 Eki Görüntüle 2547934 Eki Görüntüle 2547935
Yardımcı olabildiysem çok sevindim canım :)Ay bayıldım hiç bu kadar eğlenceli bir anlatımlı kitap görmemiştim. Gerçekten yaratıcı akılda bağdaştırarak kalıcılığını arttırmışlar ay çok beğendim. Çok sağol canım. Mükemmelsin sen. Yarın ilk işim bunları almak.
Çok teşekkür ederim. İnternetten bakıyorum şuan hepsini aynı sitede bulabilirsem yarın kargoya çıkar.Yardımcı olabildiysem çok sevindim canım :)
Merhaba canım 2 haftadır falan siteye girmiyordum. Bir arkadasima cilt bakımı vs topiklerine takılmasi için şifremi vermiştim oda konu açıp banlanmis galibaÇalışmaya devam mı canım?
Merhaba canım 2 haftadır falan siteye girmiyordum. Bir arkadasima cilt bakımı vs topiklerine takılmasi için şifremi vermiştim oda konu açıp banlanmis galibaÇalışmaya devam mı canım?