- 2 Şubat 2018
- 292
- 353
- 34
-
- Konu Sahibi BlancKahkul
Hocam video işi biraz zaman çalan bir şey.Ben hiçbir dersten video izlemiyorum. Konu anlatım kitabı olarak Öznur saati almıştım ama biraz yüzeysel buldum. Dil bilgisi benimde pek iyi değil malesef
Canım benim kpss geçmişin olduğu için her konu tanıdık geliyor. Coğrafya denemelerim de 13-15 arası en az. Ama işte çalışıp süreklilik sağlamak gerekiyor.Coğrafya için Bayram Merali tek geçerim.Çok faydalı oldu not tutarak çalıştım.Bide boş harita çıktı aldım ve kendim çizdim her şeyi kitap gibi oldu inanGörsel hafızan kuvvetliyse konular bittiğinde hiç bir şeyi unutmuyorsun istersen tarihe beraber çalışabiliriz Safransari
Canım kitaplarım geldi hemen program yaptım.Coğrafya için Bayram Merali tek geçerim.Çok faydalı oldu not tutarak çalıştım.Bide boş harita çıktı aldım ve kendim çizdim her şeyi kitap gibi oldu inanGörsel hafızan kuvvetliyse konular bittiğinde hiç bir şeyi unutmuyorsun istersen tarihe beraber çalışabiliriz Safransari
Tabi olur yalnız ben başladım tariheCanım benim kpss geçmişin olduğu için her konu tanıdık geliyor. Coğrafya denemelerim de 13-15 arası en az. Ama işte çalışıp süreklilik sağlamak gerekiyor.
Birlikte tekrar yapalım tabiki çok iyi olur.
Ben bugün kargoda kitaplarım gelince sana bu aylık programimi atayım.
Sözel derslerde video şu şekildeTabi olur yalnız ben başladım tarihe
Ama 2 ileri bir geri yapacağım tarihte uzun sürecek gibi duruyor bakalım artık
Vatandaşlık için videoyu gereksiz buluyorum ben sizin fikriniz nedir?
Kitaptan çalışmak daha verimli olmuştu bende ,sizce videoda bana katacak bir şey olur mu?
Özgür özkınık var 2020 videosu çekiyor daha hepsi yüklenmedi.İstersen bi bakSözel derslerde video şu şekilde
Hocanın o sırada anlattığı hikayelesme mimik vs den dolayı daha akılda kalıcı oluyor.
Ama bende vatandaşlıktan video izlemeyecegim. Ocak ayında başlayacağım. Çünkü daha önce Esra hocayı izledim. Bu sene de yeniden izlemek istemiyorum. Başka bir hoca da gönlüme yatan bulamadım.
Canım benim çok az zamanım kaldı annem gideceği için benim tarihe ayıracağım gün maksimum 20 gün olmalı.4 kitapla ilerleyeceğim kampa gireceğim bu süreçteCanım kitaplarım geldi hemen program yaptım.
Yüklüyorum buraya, umarım anlaşılır olmuştur. Ben böyle aylık plan yapiyorum.
Geçen ay yaptığım 1 aylık programı 3 haftada bitirdim. Bunu öyle bitiremem sanırım çünkü ancak yetişir.Eki Görüntüle 2557704
Salı günleri tarih tekrar ve geometriye ayırdım. Bir ayda Osmanlı medeniyete kadar tekrar etmiş kitaptaki soruları çözmüş olacağım inşallah.
Böyle gidersen konuların yetişir neden evham yapıyorsun kiSözel mantık; 50 soru
Türkçe; sözcük türleri konu tekrarı+ 96 soru
Tarih; xx. Yüzyıl başlarında dünya konu+ özet
Canım senin bölüm.neydi ?Böyle gidersen konuların yetişir neden evham yapıyorsun ki
Gayet iyi gidiyorsun tebrik ederimİnşallah istediğin gibi güzel bir puan alırsın
Daha önce hiç konuşmadık kiCanım senin bölüm.neydi ?
Kusura bakma unuttum
Ben not tutmaktan ve özet çıkarmaktan nefret ederim. Sadece tarihten özet cikariyorum :)Hocam video işi biraz zaman çalan bir şey.
Ama eğer imkanın varsa coğrafyayı dinlemeni tavsiye ederim.
Tarihi ne yaparsan yap hangi hocayı dinlersen dinle olay sende bitiyor.
Yani bol tekrar yaparsan konular canlı kalıyor.
Bunu turlama tekniğini kullanarak başarabiliriz aslında.
Türkçede olay çok soru çözmek yani üstüne üstüne gideceksin ,güzelde bi not defteri oluşturursan kendin, çok faydalı olur.
Ben Türkçe için iki defter yaptım biri Aker hocanın notu diğeri gizem hocanın notu
İnşallah yetişir bir kez de tekrar yapma şansım olur bakalim :)Böyle gidersen konuların yetişir neden evham yapıyorsun ki
Gayet iyi gidiyorsun tebrik ederimİnşallah istediğin gibi güzel bir puan alırsın
Matematiğin iyidir o zaman canım , şanslısın. Eşin özelde mi, devlet memuru mu ?Daha önce hiç konuşmadık kine kusuru.Elektrik-Elektronik mühendisiyim ben .
Allah kabul etsin canım.Bizde bugün adak vardı kurban kestirdik.Onları hazırlayıp dağıtacağız
Bende bugün çalışamayacağım için dün gece 1 de uyanıp 6 ya kadar soru çözdüm.
Tarih 240
Matematik 50
Türkçe 72
Coğrafya yeni kitaba başladım 2 test çözdüm 30 soru
Bende bugün dinleneceğim
Matematiğim iyi canım.Yardımcı olabileceğim bir şey varsa söylemen yeterMatematiğin iyidir o zaman canım , şanslısın. Eşin özelde mi, devlet memuru mu ?
Maşallah canım.Matematiğim iyi canım.Yardımcı olabileceğim bir şey varsa söylemen yeterEşim devlette mühendis.