- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
-
- Konu Sahibi BlancKahkul
Toptan başla bence. Ben öyle yaptım yada her gün bir ders şeklinde de yapabilirsin. Hangi kaynakları aldın ?Ay kızlarr el atın bana yarın internetten sipariş ettiğim kitaplara kavuşacağım. Böylelikle sözelede çalışmaya başlayacağım. Ders proğramsı bişi lazım bana. Önce mat- tarihle başlayıp onları bitirince mi diğerlerine başlasam ki. Türkçe de de çatılı çutulu fiilimsi eylemsileri öğrenemedim yıllardır o konuda eksiğim.
Yoksa toptan mı başlasam derslere? Sizlerin sistemi nasıl?
Ben Ales, dgs ve kpsss’nin çıkmış sorularını aldım onları çözeceğimGeometri konusunda sıfırım ben :)
Elimde çokta kaynak yok çıkış soruları çözmek istiyorum ama bulamadım.
Paragraf haftada bir gün çözüyorum 100 soru falan günlük cozebilirim aslında 20/30 tane , teşekkürler :)
Benim hocam video ders notlarını ve soru bankalarını aldımToptan başla bence. Ben öyle yaptım yada her gün bir ders şeklinde de yapabilirsin. Hangi kaynakları aldın ?
Geç dönüş yaptım kusura bakma. Çözümü anlattı bi arkadaş teşekkürler :)Cevabi yazip atmami ister misiniz ?
Hocam ben şöyle yaptım, yapı bilgisi 5 video hepsini izledim not aldım sonra tüm sorularını çözdüm 2. konuya geçtim.Bir dersin tüm videolarını izlemek bazen 2 günümü alabiliyordu. Bu sizin zamanınıza bağlı ,bir günde kaç ders çalışmak istediğinize bağlı bir şey.Merhaba hanımlar çalışmalar umarım güzel gidiyordur. Bende durumlar yeni yeni başladığı için şuan motivasyon düşüklüğü yok :) denemelerde depresyona gireceğim sanırım.
Türkçede dil bilgisi konusu şu şekilde sıralanmış sizce hepsini birgünde mi bitirmek iyi bölmek mi? Eki Görüntüle 2556974
Bana neyin iyi olacağını kestiremiyorum hergün bi derse vakit ayırsam matematik sallantıya giriyor pekiştiremiyorum kendimi. O yüzden en son ki düşüncem şöyle 1 gün türkçe-matematik çalışıyorsam diğer gün tarih matematik çalışmak gibi. Yüksek puan almak istiyorum bu yüzden matematiğe diğer derslerden daha çok ağırlık vermeliyim diye düşündüm.Hocam ben şöyle yaptım, yapı bilgisi 5 video hepsini izledim not aldım sonra tüm sorularını çözdüm 2. konuya geçtim.Bir dersin tüm videolarını izlemek bazen 2 günümü alabiliyordu. Bu sizin zamanınıza bağlı ,bir günde kaç ders çalışmak istediğinize bağlı bir şey.
Matematiği her gün çalış yanına ders ekle örneğin matematik TürkçeBana neyin iyi olacağını kestiremiyorum hergün bi derse vakit ayırsam matematik sallantıya giriyor pekiştiremiyorum kendimi. O yüzden en son ki düşüncem şöyle 1 gün türkçe-matematik çalışıyorsam diğer gün tarih matematik çalışmak gibi. Yüksek puan almak istiyorum bu yüzden matematiğe diğer derslerden daha çok ağırlık vermeliyim diye düşündüm.
Kesinlikle :) elimizden gelenin karşılığını verir inşallah yaradanMatematiği her gün çalış yanına ders ekle örneğin matematik Türkçe
Matematik coğrafya
Matematik vatandaşlık böyle ilerleyebilirsin. Gün sonunda motive olmak için ne kadar çalıştığını buradan yazabilirsin. Her emeğin bir karsiligi vardır. Biz elimizden geleni yapalım.
CanımKpss geometri çıkmış soruları bulamadım ben. Hangi siteden aldığını hatırlıyor musun ?
Ben ptesi günü anayasa tekrara baslayacagim.tarih ilk konular bitti sadece tekrar aşamasına gecemedim daha
Eem aysun
Dil bilgisi konularim bitti ama test aşamasına gecemedim. Konu çalışırken test çözmüştüm orada kaldi. Paragraf için ; paragraf hiz soruları ve yargı yayınları nin tüm sınavlar için paragraf kitapları var 2sinden de memnunum onlar bitince başka kitap bakarım. Dil bilgisini sana sormuştum taktiklerle dil bilgisi demiştin ama ben onu yanlış anlayıp tecrübelerle dil bilgisi kitabını almışımdaha başlamadım iyi yada kötü diyemem. Eem aysun
Bende pazartesi tarih tekrarına basliyirum.canim.Oğlum bu ara huzursuz, dün gece uyumadık maalesef
Yarın tarih ve anayasa tekrarına başlıyorum
Benimle beraber başlamak isteyen varsa çalışabiliriz .
Bugün yaptıklarım;
Coğrafya -217 soru(kitap bitti)
Kısmetse bir hafta sonra yeni kitaba geçeceğim.
Türkçe-120
(Dilbilgisi+parağraf+sözcükte anlam+cümlede anlam)
Matematik +Geometri(86)
...
Bol çalışmalı bir akşam olsun ,Allah’a emanet
Dil bilgisi konularim bitti ama test aşamasına gecemedim. Konu çalışırken test çözmüştüm orada kaldi. Paragraf için ; paragraf hiz soruları ve yargı yayınları nin tüm sınavlar için paragraf kitapları var 2sinden de memnunum onlar bitince başka kitap bakarım. Dil bilgisini sana sormuştum taktiklerle dil bilgisi demiştin ama ben onu yanlış anlayıp tecrübelerle dil bilgisi kitabını almışımdaha başlamadım iyi yada kötü diyemem. Eem aysun
Kızlar ben dilbilgisini videodan değil konu anlatımlı kitaptan kendim çalışacağım.BlancKahkul canım şimdi baktım birinin üzerinde tecrübe taktiklerle dil bilgisi diyor bu Rüştü hocanın ama ben isem yayınlarının taktiklerle dil bilgisinden bahsetmiştim bu Kadir Gümüş’ün
Zaman’ın kalırsa onu da çözersin belki
Ben hiçbir dersten video izlemiyorum. Konu anlatım kitabı olarak Öznur saati almıştım ama biraz yüzeysel buldum. Dil bilgisi benimde pek iyi değil malesefKızlar ben dilbilgisini videodan değil konu anlatımlı kitaptan kendim çalışacağım.
2018 de hem tecrübe dilbilgisi bitirdim hem Öznur hocayı dinledim bende bir işe yaramadı. Bir de kendim çalışarak deneyecegim
Coğrafya için Bayram Merali tek geçerim.Çok faydalı oldu not tutarak çalıştım.Bide boş harita çıktı aldım ve kendim çizdim her şeyi kitap gibi oldu inanBende pazartesi tarih tekrarına basliyirum.canim.
Coğrafyadan da video izlemeye başlayacağım. Bayram Meral hocayı dinlemeyi planladim