Kpss günlüğüm

Toptan başla bence. Ben öyle yaptım yada her gün bir ders şeklinde de yapabilirsin. Hangi kaynakları aldın ?

Ben Ales, dgs ve kpsss’nin çıkmış sorularını aldım onları çözeceğim
Geometri hemen olmuyor canım zamanla olacaktır amaSoruların çözümlerini inceledikçe sen çözmeye başlarsın.

Merhaba hanımlar çalışmalar umarım güzel gidiyordur. Bende durumlar yeni yeni başladığı için şuan motivasyon düşüklüğü yok :) denemelerde depresyona gireceğim sanırım.

Türkçede dil bilgisi konusu şu şekilde sıralanmış sizce hepsini birgünde mi bitirmek iyi bölmek mi?

Oğlum bu ara huzursuz, dün gece uyumadık maalesef
Yarın tarih ve anayasa tekrarına başlıyorum
Benimle beraber başlamak isteyen varsa çalışabiliriz .
Bugün yaptıklarım;
Coğrafya -217 soru(kitap bitti)
Kısmetse bir hafta sonra yeni kitaba geçeceğim.
Türkçe-120
(Dilbilgisi+parağraf+sözcükte anlam+cümlede anlam)
Matematik +Geometri(86)
...
Bol çalışmalı bir akşam olsun ,Allah’a emanet

Hocam ben şöyle yaptım, yapı bilgisi 5 video hepsini izledim not aldım sonra tüm sorularını çözdüm 2. konuya geçtim.Bir dersin tüm videolarını izlemek bazen 2 günümü alabiliyordu. Bu sizin zamanınıza bağlı ,bir günde kaç ders çalışmak istediğinize bağlı bir şey.

Bana neyin iyi olacağını kestiremiyorum hergün bi derse vakit ayırsam matematik sallantıya giriyor pekiştiremiyorum kendimi. O yüzden en son ki düşüncem şöyle 1 gün türkçe-matematik çalışıyorsam diğer gün tarih matematik çalışmak gibi. Yüksek puan almak istiyorum bu yüzden matematiğe diğer derslerden daha çok ağırlık vermeliyim diye düşündüm.

Kpss geometri çıkmış soruları bulamadım ben. Hangi siteden aldığını hatırlıyor musun ?
Ben ptesi günü anayasa tekrara baslayacagim.tarih ilk konular bitti sadece tekrar aşamasına gecemedim daha
Eem aysun

Matematiği her gün çalış yanına ders ekle örneğin matematik Türkçe
Matematik coğrafya
Matematik vatandaşlık böyle ilerleyebilirsin. Gün sonunda motive olmak için ne kadar çalıştığını buradan yazabilirsin. Her emeğin bir karsiligi vardır. Biz elimizden geleni yapalım.

Kesinlikle :) elimizden gelenin karşılığını verir inşallah yaradan

Coğrafya ve vatandaşlık için erken olmaz mı?

Canım BlancKahkul ben yediiklimin tamamı çözümlü çıkmış sorularını almıştım matematik.
İçerisinde geometri çıkmış sorular da var.Hepsi buradan almıştım galiba.
2008-2018 arası yazıyor.çözümlü olduğu için faydalı oluyor.Bide konu konu çıkmış soruları ayırmışlar.
Mesela çemberin 2008-2018 arasındaki soruları bir bölüm gibi.Benim Ocak’ta annem gidecek o yüzden acele ediyorumyoksa tekrar kısmına geçmek için ocağı beklerdim .Sen geç kalmadın ben acele ediyorum

Türkçeden ders çalışıp soruları çözerken tam sonuç alamayan arkadaşlar için bir önerim var, ben Gizem Ural’ın çözüm teknikleri adlı videosunu izlemiştim(9video) çok faydalı oldu.
Bu yıl gizem hoca yine bu videolardan çekmeye başladı 1. yayınlandı. Bide Aker Kartal hoca da yayınlayacağını duyurdu.
Soru çözüm videoları çok faydalı oluyor Türkçe de dil bilgisinde nerdeyse soru kaçırmaz hale geliyorsunuz.Bide kitap olara önerim;
1.sıraya Kadir Gümüş’ün kitabını koyarım
2. sıraya Gizem Ural
3. Sıraya Pegem
4. Yargı
Bu 4 kitabın arasından sadece dil bilgisini içeren kitap Kadir Gümüş.
Elimde aldığım ama bitirmediğim Rüştü hocanın kitabı var (taktiklerle dilbilgisi) Bu hocanın taktiklerle parağrafı da var ama ben beğenmedim.
Sadece hocanın taktikleriyle çözülecek olan soruları seçip kitaba koymuş hoca.
Ve kitap piyasadaki kitaplardan da pahalıydı aldığımda
Bunlar benim fikirlerim.
Bu arada kitap önerisi olan varsa çok sevinirim.
657 yayınlarının da parağrafı tam sınav tarzıydı.Tavsiye ederim.

Dil bilgisi konularim bitti ama test aşamasına gecemedim. Konu çalışırken test çözmüştüm orada kaldi. Paragraf için ; paragraf hiz soruları ve yargı yayınları nin tüm sınavlar için paragraf kitapları var 2sinden de memnunum onlar bitince başka kitap bakarım. Dil bilgisini sana sormuştum taktiklerle dil bilgisi demiştin ama ben onu yanlış anlayıp tecrübelerle dil bilgisi kitabını almışım daha başlamadım iyi yada kötü diyemem. Eem aysun

BlancKahkul canım şimdi baktım birinin üzerinde tecrübe taktiklerle dil bilgisi diyor bu Rüştü hocanın ama ben isem yayınlarının taktiklerle dil bilgisinden bahsetmiştim bu Kadir Gümüş’ün
Zaman’ın kalırsa onu da çözersin belki

Bende pazartesi tarih tekrarına basliyirum.canim.
Coğrafyadan da video izlemeye başlayacağım. Bayram Meral hocayı dinlemeyi planladim

Kızlar ben dilbilgisini videodan değil konu anlatımlı kitaptan kendim çalışacağım.
2018 de hem tecrübe dilbilgisi bitirdim hem Öznur hocayı dinledim bende bir işe yaramadı. Bir de kendim çalışarak deneyecegim

Ben hiçbir dersten video izlemiyorum. Konu anlatım kitabı olarak Öznur saati almıştım ama biraz yüzeysel buldum. Dil bilgisi benimde pek iyi değil malesef

Bugün geometri hedefi tamamlandi. Yarın hangi derse calisacagima karar vermedim daha. Sabah plan yaparim çok uykum geldi uyuyayim. Calisan arkadaşlara Allah zihin açıklığı versin

Bende pazartesi tarih tekrarına basliyirum.canim.
Coğrafyadan da video izlemeye başlayacağım. Bayram Meral hocayı dinlemeyi planladim
Coğrafya için Bayram Merali tek geçerim.Çok faydalı oldu not tutarak çalıştım.Bide boş harita çıktı aldım ve kendim çizdim her şeyi kitap gibi oldu inanGörsel hafızan kuvvetliyse konular bittiğinde hiç bir şeyi unutmuyorsunistersen tarihe beraber çalışabiliriz Safransari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…