Kpss günlüğüm

Tarihe ben önce ramazan yetgini dinliyordum birkaç ünite dinledikten sonra Mehmet celal hocadan dinlemeye başladım o daha hızlı ve gerekli bilgileri anlatıyor tarihin pusulası kitabından Mehmet celal videolarını açıyorum aynı anda takip ederek özetliyorum. Sonra test çözüyorum zaten video lar la beraber kitabı özetleyerek gidince herşeyi öğreniyorsunuz çok faydalı oluyor 20 soruluk testi 5 dk bile olmadan çözebiliyırsunuz yanlış yapmadan tarihi ben 4 e ayırdım kendimce 1.bölüm mesela 4 ünite onlar bitince bir tekrar 2.bölüm 4 ünite onlar bitince toplam 8 ünite olarak tekrar bu şekilde kasımın son haftasına bitirmiş olacağım sonra ayda bir tekrar yaparım diyorum

Evet canım 2 gün oldu çalışmaya başlayalı.
Ama diğer topige yazıyorum 2 gündür. Orada daha çok yazan var, sende oraya yaz, böyle çok dağınık oluyor.

Benim video izleme imkanım yok malesef. Osmanli devletine bugün başlamayı düşünüyorum. Bu konuyu karıştırıyorum çok yanlışım çıkıyor. Kasim sonuna Osmanlıyı bitirmeyi düşünüyorum bende bakalım

Video izleme imkanınız yoksa tarihin pusulası kitabını öneririm piyasadaki en iyi tarih kitabıdır kendisi

Dün hiç ders çalışmadım
Bugun Osmanlı devleti kuruluş dönemi 1. Mehmet e kadar özet çıkarıldı
Bölünebilme soruları çözüldü 32 soru
Oran orantı ya çalışıldı.

Osmanlı devleti kuruluş özeti tamamlandi
Oran orantı 24 soru çözüldü
Edat bağlaç konusu çalışıldı + 40 soru çözüldü
Temel hak ve hurriyetler+ 24 soru

Uslu sayılar 14 soru
Mutlak değer konu + 16 soru
Atatürk ilke ve inkılaplari konu + 30 soru
Türkçe eylemler konu + 70 soru
Sayı problemleri konu calisildi.

Rasyonel sayılar 30 soru
Mutlak değer 40 soru
Matematik genel tekrar 10 soru
Yazım kuralları 40 soru
Tarih Osmanlı devleti yükselme devri fatih sultan Mehmet dönemi özeti bitirildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…