- 29 Ocak 2017
- 4.314
- 8.177
-
- Konu Sahibi BlancKahkul
Bir ay sonra ne sınavınız var. En büyük motivasyon ders çalışmanın sizin için gelecekte getireceği artıları düşünmek. Mesela işiniz de yükselme sinavimi ? Bir ay dişimi sıkıcam sonra su rahatliklar gelecek arkasından diyin. Birde yalnız degilsiniz, kızınızı da düşününmerhaba arkadaşlar ben de ders çalışıyorum bir ay sonra sınavım var, odaklanmam lazım ama dikkatim çok dağınık. gün içinde evdeyim izinedyim, 5te kızım kreşten geliyo o zamana kadar olan saatleri güzelce planlamam lazım, ayrıca telefona çok bakıyoum whatsappa falan, bana motivasyon için bişeyler yazabilir misiniz? dikkati toplamak ve verimli çalışmak için nerele dikkat etmeliyim?
Çok iyi yapmışsınız. Ay sonuna hedeflerin yetismesi için elimizden geleni yaparız inşallah :)Maşallah canım.
Kağıda dönünce güzel çalışman ortaya çıkmış.
Bende 1 ayda 3 kitaptan tarih, matematik Türkçe bitirdim.
2 kitaptan coğrafya.
Yalnız bu 3 kitabın 2 su tüm dersler soru Bankası kitabıydı, soru sayısı fazla değildi.
Senden feyz alarak bende önümüzdeki ay hedefi yazdım. Eki Görüntüle 2544265
Allah zihin açıklığı versin, canım. Okuyunca benim gözüm korktu. Şimdiden iyi okumalar canım.Sokullu doneminin özetini çıkarıp yükselme devrini tamamlayacagim. Kuruluş ve yukselme devri padişahlarının özetleri tamamlandı. Her gece uyumadan okuyup iyice pekistirdikten sonra duraklamaya gecicem.
Köklü sayılar 60 soru çözülecek
Liyakat yayınlarının tüm dersler kitabından idare hukuku kısmı bitirilecek+ konu sonu 60 soru çözülecek. Vatandaşlık kısmı bitmiş oluyor. Çok kısa ve net bilgiler vardi. Ctesi günü data yayinlarindan aldığım vatandaşlık konu anlatımlı kitaba basliycam.
Matematik genel tekrar 10 soru
Geometri ikiz kenar üçgen çalışılacak. Geometrim çok kötü olduğu için aldığım konu anlatımlı kitap biraz zorladı beni. Üçgen konusu bitince değiştirmeyi düşünüyorum. Daha sonraki dönemlerde çalışmak için uygun gibi. Bugünlük planım bu kadar
Aslında çok kısa kısa konular. Mesela kitapta idare hukuku kısmı 4 sayfa :))Allah zihin açıklığı versin, canım. Okuyunca benim gözüm korktu. Şimdiden iyi okumalar canım.
Sağol canım. Geometriden hangi kaynağı kullanıyorsunki canım. Bana sorarsan KPSS geometri kitabı yerine liseye üniversiteye hazırlık basit anlatımlı bir kitaptan başlayıp sonra buna geçseydin.Aslında çok kısa kısa konular. Mesela kitapta idare hukuku kısmı 4 sayfa :))
Geometriyi anlamak çok vaktimi alıyor ama gerçekten yanlış kaynak seçimi yapmışım. Cok zor ve karmaşık sorular var. Şekli anlamak için 10 dk bakıyorum zaten
Sanada Allah zihin açıklığı versin ❤
Merhaba matematik icin hangi yayınları kullaniyorsunuz bende baslicam ama kitaplari tamamlamam lazimBende konu konu gidiyorum. Tüm dersler kitabı PTT nin çok kısa ve öz konular hakkında bilgim olsun diye onu bitirip tekrar konu calisicam. Ama daha fazla soru ekleyip. Birde matematik çok önemli benim için bu ikinci tekrarim. Elimdeki kitap ALES e yönelik biraz daha basit. Bitince daha zor bir kaynağa gecicem insallah
Merhaba ben 4 farklı kaynaktan ilerliyorumMerhaba matematik icin hangi yayınları kullaniyorsunuz bende baslicam ama kitaplari tamamlamam lazim