kpss grupları olusturalım

bölümüm işletme,şuan yüksek lisans yapıyorum. derslerle zor oluyor ama insan isteyince vakit ayırabiliyor.bir de bankalara başvurucam. Hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun. bugün datanın anayasa hukuk'unu alıcam.tarihi zaten vardı,ev kpss kitabı doldu valla:1rolleyes:hepsinine çalışsam kesin kazanırım ama nerdee

canım bence ihtiyaç al. ben dershanede bile ihtiyactan anlatılıyo. yargi cok agir bende de var zorda olsa onuda bitircem

bu arada hocam bana ders programı yaptı gunde 8 saat ve 300 soru ama daha uyamadım bu programa kısmetse yarın uyucam :)

tam bilgim yok ama 80 i geçsen atanırsın sanırım canım.aynen bizim evde kpss kitabı doldu.sıkıldıkça kitap degiştirip çalışıyorum:)hepimize kolay gelsin.sanada ii çalışmalar canım

canım pikolata. benim izledigim dizilere gore dinlenmi saati var. yani tamamen kişiye ozel.ben sabahları daha iyi anladıgim icin bana sabah saatlerine koydu. ama gene istersen bi ara programı yazarım. nefin ole deme her zaman 8 saat calısamıyorum bende bazen canım istemiyo yada hasta oluyorum. belli olmaz bu sekerim sen moralini bozma

Merhaba kızlar...
Ben de nasip olursa bu yıl KPSS denen tek dişi kalmış canavarla karşı karşıya gelecem...İngilizce Öğretmenliği son sınıfım ben...Ben nobel yayınlarının dergilerini aldım henüz ilk sayıdayım...Onun da anca Türkçesini çözdüm..Off kızlar yaa napacam bakıyorum da siz ne güzel kaptırmış gidiyorsunuz ben daha başlayamadım bile....

ne guzel ingilizce ogretmenıymıssınız, dıgerlerıne gore daha avantajlı oldugunu bılıyorum.
Benım kuzenım de ing ogr. ama kpss matematıkte cok zorlanıyor o yuzden aldıgı puan en fazla 60 o yuzden atanamıyor, belli bi yastan sonra da ogrencılık gibi sıkı calısılmıyor malesef

meraba kızlar birkaç gündür gelemiyordum bakıyorum herkes azimli ben biraz derslere ara vermek zorunda kalmıstım simdide ders calısmak canım istemiyor ne yapmam gerek akıl verin :çok üzgünüm: öpüldünüz

kızlar bu arada önemli bir not düsmek isterim konulara bakarken mesajları atlıyor haberiniz olsun sitenin bitmeyen sorunları yanı

kızlar bende kpss ye hazırlananlardnım evliyim.aöf 4 sınıftayım daha önce önlisanstan girdim 78 aldım olmadı.şimdi hem aöf hem kpss hem iş hem ev çok bunaldım.türkçe matematik ii(olasılık hariç)coğrafyayı tekrar yapmam lazım şuan tarihle boğuşuyorum daha anayasa var zman da az iice bunaldım tabi bide aöf final var yaş 26 napıcam bilemiyorum

merhaba arkadaşlar. lisans düzeyinde giricem ben. haziranda yani. türkce tarih coğrafya konuları bitti. anayasa kaldı. matematikte konuların yarısındayım. matematikten cok korkuyordum ama konular ilerledikce cok ta zor olmadığını anladım. konular bitince bol bol test cözerek eksiklerimi tamamlamak istiyorum. çalısırken önemli yerleri renkli kalemle cizmistim. son aydada bu bölümleri tekrar okursam daha cok kafama girecek. insallah sınavda güzel gecer.

OF ARKADAŞLAR OF O KADAR OKU BIDE SINAVA ÇALIŞ İNŞALLH HEPİMİZ BİRYERLERE YERLEŞİRİZ.Devlet işi olsunda ne olursa olsun artık sadece ögretmenlık gözüyle bakmıyorum polislik bile düşünüyorum.Umarım bari onu olabiliimm.HERKESE BAŞARILAR IYI ÇALIŞMALRRRRRRRR

kızlar bende bu yıl kpssye gircem ben yeni başladım vallah çalışmaya 3 hafta oldu türkçe bitti matemetamikte bitmek üzere geometriden 1 konu bitirdim ve cografyayı yarıladım hem iş hem ders çalışmak çok zor ama naparsın anca ilerledim yargıdan çalışıyorum ama hiç memnun değilim ayrıca lisans mezunuyum ama sadece genel yetenek genel kültürden girmek istiyorum böle istememe ragmen hazirandaki sınavlaramı gircem cvp yazarsanız sevinirim :roflol:

evet canım 28 hazirandaki sabah oturumuna gireceksin.kolay gelsin.ii çalışmalar.

ne güzel iste bitirmek üzeresin hiç sikayetlenme ben hamilelikten dolayı dersleri salladım bu aralar ne yapsam kendimi :bbo: allah yardımcın olsun sonuç ne olursa olsun takma zaten bir meslegin var cok konustum :teytey:

bende liseden giricem ama henüz mezun olmadım başvurabilirmiyim açıköğretim çocuk gelişimi okuyorum yardımcı olursanız sevirim

basvurabilirsin ama sınavdan sonra tercih yapıcagin zaman mezuniyet yılı isteniyor kafadan atarım bi tarih diye dusunme ben daha once bole dusunmustum ama osym bunu yemiyo :) yani tercih yapacagin zaman mezun olman lazım. bu arada hiç ders calısamıyorum ben mahvoldum (((((((

merhaba ben hafta sonu deneme sınavına girdim. 78 almısım. daha öncekilerde 65 i gecemezdim. çok sevindim. 78 e sevinilirmi diyeceksiniz ama benim için bunu almak bile cok güzel. eksiklerimi gördüm. sınava bir ay var işi birazdaha sıkı tutup bu açıklarımıda kapatmak istiyorum.
işletme mezunuyum gecensene 75 le yerleşti çoğu. insallah kazanırım bu sene. Allah emeklerimizi karsılıksız bırakmasın insallah
:hooray::hooray:

bende giricem ama hiç daha bakamadım daha birde öss var ne kadar çok sınavlar üst üste geldi ya hayatımız sınavlara çalışarak geçiyor birde 65e kadar çalışarak gececek o da iş bulursan yani caccık arkşım 18 yaşını doldurup 19dan gün alman lazım komşumuzun oğlunada kpss formu aldık ama aklımıza gelemdi kayıtta yaşı doldurmadığı için yapmadılar cnm bilgine ... liseden giricek olan arkşlar bana yardım etsin sınavda kaç soru var nelere en çok çalışmam lazım kızlarrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…