- 2 Nisan 2007
- 51
- 0
-
- Konu Sahibi esin_berre
bence gayet mantıklı..ben yargıdan çalışıyoru ihtiyaç ve fdd den de soru çözüyorum.inşallah haftaya kursa başlayacağım.sizde durumlar nasıl??
kızlar ben kpss ye hiç girmedim
ne zaman başvuruluyor
yoksa geçti mi bana bi bilgi verin neler yapılıyor başvuruda
ben yeni basladım calısmaya ins sınav zamanına kadar yetistirirm konuları cünkü tarıh felan ezber istiyor sizdemi yeni basladınız yoksa ben mi geç kaldım ayrıca ben evde kendi kendime calısıyorum allah hepimizin gönlüne göre versin kpss grupları yapcakmıyız nerde bu millet fisfisfis
bu 2 gündür rahatszım oyüzden bakamıyorum feci bire vicdan azabı var doğrusu..anayasaya bakan varmı??
Ben biraz tarih çalıştım ama matematikte baya ilerledim matematiği bitirip sadece sözel kalsın diye çalışıyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum:uhm:
Canım senin bölüm ne öğretmenlik için mi hazırlanıyosun yoksa memurluk için mibende warım kpss öğrencisi benide alın aranıza
canım ben anayasaya 2 gün önce başladım tahmin ettiğim kadar zor değil.hızlı ilerliyorum.Yargıdan çalışıyorum ama çok hata var anlatmadığı şeylerin sorularını sormuşlar hiç memnun değilim o yüzden ihtiyacınkini alıcam sen başladın mı anayasaya?
bende warım kpss öğrencisi benide alın aranıza