- Konu Sahibi esin_berre
-
Arkadaşım bu grup işi olurdu ama herkese göre ayarlaması zor olur. Yeni başlayan vardır, ortada olan yada bitirmek üzere olupta tekrar başlayacak olan. Nasıl ayarlanabilirki?
canım bende yargıdan calısıyorum anayasa ya daha gelmedim ama bir sorum olacaktı ben kpss 2008 olandan yararlanıyorum sende mi aynısını kullanıyorsun merak ettim memnun degilim dedin huylandım birden ise yaramaz bir kaynaktan yararlanmak istemem:bbo:
Arkadaşım matemetiği halletmen güzel ama sözel deyip hafife alma özellikle tarih çok zorluyo haberin olsun
yargi bende de var pek memnun degilim cok detay. ve soruları biraz zor. ama ihtiyac yayınlarından cok memnunun. yaprak testleri guzel
canım genel yetenek ve genel kültür olmak üzere iki bölümde
genel yetenekten toplam 60 yani 30 soru Türkçe 30 soru matematik olmak üzere (matematik sorularının 8 tanesi geometridir)
genel kültürden ise tarih 30 soru coğrafya 20 anayasa ve vatandaşlık bilgileri ile iglili de 10 soru çıkıyor
yani toplam 120 soru çıkıyor b grubu kadrolar için canım
alan bilgisi ile ilgili sorularda ise alanlara göre her alandan 40 ar soru yabancı dilden ise 60 soru çıkıyor bular da A gurubu kadrolar içindir yani lisans düzeyinde hukuk ekonometri işletme vs. mezunları için.
canım en son 2007 kpss de dahil toplam genel kültür ve genel yetenkten 120 soru çıktı
bana inanmıyorsan ösym nin sayfasına bakabilirsin hem geçen yılın sorularını da çözmüş olursun :)
sevgiler
benim bugün gözlerim görmediği gibi kafam da basmıyo:))2 tane öğrencim vardı kafa bırakmadılar:))
benim kardeşim 2006 da kpss-2 de 97 puan ile kars a çıktı tayini kadrolu falan da değil ha sözleşmeli ama öss yi kazanınca göndermedik:))
hangi bölümden mezunsun demeyceğim 3.sınıfmışsın gözümden kaçtı gene off ben gidip uyumalıyım artıkıl:))24 saat uykusuz kalırsam olacağı bu tabii hiç okuduklarımı anlamıyorum
kızlarrr bugün ben iptal uyumaya gidiyorum:)))
ben de bu yıl kpss ye gireceğim fen edebiyat mezunuyum ama formasyonum olduğu için bi şansımı deneyeceğim daha önce hiç girmedim öğretmenlik için ama girmeyi düşünüyorum şu an için çalışmalarım da iyi gidiyo
hoş işle beraber yürütmek zor oluyo ama nedensu bu yıl için bölümümden çok az atanmasına rağmen bu yıl kendime güveniyorum
matematik bölümüm 2004 mezunuyum
tezsiz y.lisansı 2005 de bitirdim
tezliyi 2007 de bitirdim
ama işte o sıra istanbuldan iş bulunca geldim dershanede çalışıyorum
ama kpss ye girmek de istiyorum çünkü meb olursa hem soru hazırlamak benim için daha kolay olur
hazırladığım soruları verdiğim bir test merkezi var meb olursa daha rahat
aldığın formasyonla kpss puanına göre ataman ikinci öncelikli olarak yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?