kpss grupları olusturalım

yani tezsiz y. lisans yaparak aldığın formasyonla kpss de alacağın puana göre bilgisayar öğretmenliğine başvurabilirsin.

ikinci öncelik ise eğitim fakülteleri mezunları atandıktan sonra senin kpss puanın yüksekse eğitim mezunlarından sonra seni,n de ataman yapılır bilgisayar öğretmenliğine canım

onu demek istedim yani tezsiz y. lisans yapabilirsin sen de

hmmmm anladım, eğitim bilimleri zorlar beni, birde dediğin gibi öncelik egıtım fakultelerinin, bil ogretmenliği su an benım ıcın zor
ben en iyisi normal memur, programcı, muhendis olarak gireyim, benım için böylesi daha kolay olcak gibi

ya kızlar ben ne güzel çalışıodm burdan bi arkadaş lise mezunlarının şansı çok az 90 alman lazım dedi moralimi bozdu bn açö okuodm 4 yıllık işiletmeydi 2.sınıfda bıraktım kaydım silindi neden bıraktımı sormayın aptallık oldu herneyse şimdi hiç hewes felan kalmadı öle dediler die napacam ben zaten zar zor 70 i geçiom sizcede ölemi 90 mı almam lazım bu imkansız taş çatlasa 80 alırım çünkü sözel yok bnde ne kadar çalışsamda anlamıorm anca mat we türkçeye güweniorm

bende başladım sevdim çalışmayı anayasaya.zaten ben yargıdan hiç memnun kalmadım tüm derslerden.bu hafta kursa başlayacağım güzel kaynak vermezlerse bende ihtiyacı alacağım...

yargı anayasayı bitirdim ama hiç memnun değilim yani aklımda pek bişey yok belli başlı şeyler.Ama sınavda çok ayrıntı da gelebiliyo_O yüzden bugün İhtiyacı sipariş ettim pazartesi gelir heralde.Ama artık kafayı yicem rüyamda bile rahat yok.Dün geceki rüyamda sınava 2 hafta kalmıştı ve ben tarih ve coğrafyaya hiç bakmamıştım nasıl yetişitiririm diye düşünüyodumsenağlama offf hayırlısıyla haziran olsun ve bu sınav bitsin.Bu stres daha kötü.

merhaba arkadaşlar. ben işletme mezunuyum. yargının kitabını aldım tarihi ve türkceyi bitirdim. sonra ihtiyacınkini aldım. simdi iki kitabı aynı anda calışıyorum. cografyayı yarıladım matematiğide 6.7 konu bitirdim. konular bitince tekrar kitabın basından roman okuyormus gibi okuyacagım. coğunu unuttum çünkü. benim korkum matematik. unutmusum konuları. ekol hoca diye bir site var ordanda takip ediyorum konuları. insallah bu sene kazanırım.
siz nasıl calışıyorsunuz dersleri. ben bir gün coğrafya bir gün matematik calısıyorum şimdi. sürekli aynı dersi calışınca sıkılıyorum.

ya kızlar ben ne güzel çalışıodm burdan bi arkadaş lise mezunlarının şansı çok az 90 alman lazım dedi moralimi bozdu bn açö okuodm 4 yıllık işiletmeydi 2.sınıfda bıraktım kaydım silindi neden bıraktımı sormayın aptallık oldu herneyse şimdi hiç hewes felan kalmadı öle dediler die napacam ben zaten zar zor 70 i geçiom sizcede ölemi 90 mı almam lazım bu imkansız taş çatlasa 80 alırım çünkü sözel yok bnde ne kadar çalışsamda anlamıorm anca mat we türkçeye güweniorm

bak canımın ıcı yıne ben yazıyom, daha once de ben demıstım,yine mı sen dıyebilirsintatlicadiarzu
ah ah ah dıyorum o kadar uzuldum kı keske keske aöf 2. sınıfı terk edecegıne onlısans dıploması isteyebılırdın ve o sekılde bırakırdın hem bırakmıs olurdun hem elınde dıploma olurdu hem de yenıden baslamak ıstersen 3. sınıftan dırekt baslardın:çok üzgünüm:
neyse hayırsı olsun canım sana, bence sen yıne aöf nın 2 yıllık bölumune kaydol ve onlısans dıploması al o sekılde gir kpss
lise mezunu cok cok zor:1no2:
istersen lıse mezunlarının atandıgı puanlara bakabılırsın (osymnın sıtesınden)
hayal kırıklıgına ugramaman, için dıyorum muhakkak onlısans dıploması al dıye canım
basarılar dılerıma.s.

kızlar ben bu hafta kurtuluş savaşını bitirdim. konu çalışıp bol test çözüyorum. gene de baya yanlışım çıkıyor. az kaldı tempoyu arttırmalıyız. bir de data yayınlarının tarihini kullanıyorum, çok memnunum. anayasa hukuğunu da alayım diyorum. kullanan var mı?
bu hafta ihtiyaç yayınlarının yaprak testlerini çözdüm çok kaliteli sorular. ben de yargı vardı. ihtiyacı görünce yargı yayınlarının sorularını beğenmedim.

Kızlar bir birlgi vermek istedi sizlere.. D_smartta bugün keşfettim z tv diye bir tv var orda kpss ile ilgili program var hoca eşliğinde sorlar soruluyor ve cevaplar var ders çalışma programı bence burdan yararlanabilinilir ben yaklaşık yarım saat göz gezdirdim gayet güzel ve açıklamalı tavisye ederim unutmayım d_smart z tv

kızlar moralınızı bozmayın hersey nasıp isi bu lafım lise mezunlarına tamam su kabul ediyoruz ünv mezunları bizden daha sanslı ama nasıpte ne varsa o olur hiç belli olmaz arkadaslar düsük puan alıp hemde lise mezunu olupta memur olanlarda var bende lise mezunuyum biz sansımızı deneriz olursa olur olmazsa olmaz en azından denemedik demeyiz rabbım dilerse hersey olur güçlü olun moralınızı yüksek tutun herseyin hayırlısı olsun allah hepimizin gönlüne göre versin hadı hepinizi kokulu kokulu öptümmmmmmmm a.s.

kızlar nasıl gidiyor çalışma ben eşim ve bebeğim hasta olduğundan 1 haftadır askıya aldım bu haftasonu kursum başladı ona da gidemedim.hemen uzaklaştım ders havasından ara verince..bu havayada zor girmiştim zaten:KK43:

nefinn gözümün önünden kaybolma tek rakıbım sensin tatlicadiarzu

kızlar kpss sınavin için yararlı gördügünüz sitelerin ismini yazıp paylasalım kızlar birde yargı yayın evini kullanıyordum ben soruları agır geldi bana yeni bir kitap daha alayım diyorum sizce data nın mi ihtayıcın mı konu anlatım lı kitabını alayım tavsiyelirinizi bekliyorum ayrıca dersizle.com sitesinden yararlana bilirsiniz

merhaba arkadaşlar ya benim de tarih ve anayasa da sıkıntı var daha hiç çalışmadm diyebilirim yetişir mi bilmiyorum benm formasyonum da yokk memurluk için kaç puan almam gerekir bi fikriniz var mıı ???

kızlar kpss sınavin için yararlı gördügünüz sitelerin ismini yazıp paylasalım kızlar birde yargı yayın evini kullanıyordum ben soruları agır geldi bana yeni bir kitap daha alayım diyorum sizce data nın mi ihtayıcın mı konu anlatım lı kitabını alayım tavsiyelirinizi bekliyorum ayrıca dersizle.com sitesinden yararlana bilirsiniz

ben data nın tarihini aldım çok memnunum.konu anlatımı çok güzel ve bol bol test var.mesela sadece kurtuluş savaşıyla ilgili 160 soru var.(yargıda her konudan sonra 40 soru oluyor ve yeterli değil).üstelik datanın soruları çok kaliteli,yargının soruları karışık geldi bana.ayrıca data da her konu sonunda özetler, ip uçları var. önemli yerleri kısa kısa tekrar ediyor,çok akılda kalıcı oluyor.a.sarkadaşım ihtiyaçın yaprak testlerini getirdi,onlarıda çözüyorum ve çok menunum.benim gibi tarihten temelin yoksa data'yı almanı tavsiye ederim.
bütün konuların yer aldığı bir kaynak olursa fazla anlaşılmıyor.yargıda bu sıkıntıyı çok çektim.tarih temelim yoktu,daha temel bir kaynak lazımdı.
ayrıca tüm arkadaşlara NUTUK' u okumalarını tavsiye ederim. Çok soru çıktığını söylüyorlar. Bu gün biraz okudum. Çalıştıklarım daha kalıcı olucak gibi geldi.
hepinize kolay gelsin

merhaba arkadaşlar ya benim de tarih ve anayasa da sıkıntı var daha hiç çalışmadm diyebilirim yetişir mi bilmiyorum benm formasyonum da yokk memurluk için kaç puan almam gerekir bi fikriniz var mıı ???

hiç merak etme yetişir. yerimsenibentarihten ıslahatlerden başlarsın.ben kurtuluş savaşını 4 günde bitirdim,ınkılaplarda 2 günde biter.en uzunu bu konular ve soruların çoğu bunlardan geliyor. çok rahat halledersin ama başla bir an önce. anayasaya ben de hiç başlamadım.
kaç puan alıcağın konusunda fikrim yok, daha kendim kaç puan alıcam onu bilmiyorumfisfisfistek bildiğim şey çok net yapmamız gerektiği:1rolleyes:

"çekilin ozanlar bende geliyorum"lise mezunuyum.27 yaşındayım 3 çocuğum var.benden geçtimi dersiniz.2 yıl önceki kpss den 84 aldım ama atanamadım.imam hatip mezunuyum.seneye katsayı problemi kalkarsa üniversite sınavınada gireceğim.herkese başarılar dilerim

öğretmenlik için soruyosan kaç puan gerektigini bölümüne baglı sanki hangi bölüm mezunusun?ayrıca nutuk u okumanıza gerek yok içerik olarak kurtuşuş savaşını anlattıgını ve 1927 yılında yazıldıgı bilmeniz yeterliyerimseniben

"çekilin ozanlar bende geliyorum"lise mezunuyum.27 yaşındayım 3 çocuğum var.benden geçtimi dersiniz.2 yıl önceki kpss den 84 aldım ama atanamadım.imam hatip mezunuyum.seneye katsayı problemi kalkarsa üniversite sınavınada gireceğim.herkese başarılar dilerim

ne geçmesi canım baksana diger sınavda ne kadar başarılı olmuşun.bu yıl 90 ve üstü alırsan atanırsın inşallah.azminden dolayı tebrik ediyorum.herşey gönlünce olur inşallah.

Selam kıslar bende bu sene hazırlanıp girmeyi düşünüyorum..Bir öncekine girmiştim ama öylesine hiç çalışmamıştım...Çalışılmadan geçilemeyeceğinide anladım..Önlisans düzeyinde gireceğim...İnşallah başarılı olurum..
Çalışmaya başlamadım..
Çalışanlar varsa önerebilecekeleri birşeyler var mı?
Hazırlık kitabı almayı düşünüyorum ama bakalım..
Herkese bol şanslar

çekildik ozanım gel hele gel :teytey: tüm hayat hikayeni anlatmısın yolda görsem hemen tanırım seni heheheh:sm_cool:

Selam kıslar bende bu sene hazırlanıp girmeyi düşünüyorum..Bir öncekine girmiştim ama öylesine hiç çalışmamıştım...Çalışılmadan geçilemeyeceğinide anladım..Önlisans düzeyinde gireceğim...İnşallah başarılı olurum..
Çalışmaya başlamadım..
Çalışanlar varsa önerebilecekeleri birşeyler var mı?
Hazırlık kitabı almayı düşünüyorum ama bakalım..
Herkese bol şanslar

ihtiyaç ve data yayınlarını öneririm özelliklede data yı tarih ve anayasa için.kolay gelsin.

X