- 22 Eylül 2007
- 938
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi esin_berre
yani tezsiz y. lisans yaparak aldığın formasyonla kpss de alacağın puana göre bilgisayar öğretmenliğine başvurabilirsin.
ikinci öncelik ise eğitim fakülteleri mezunları atandıktan sonra senin kpss puanın yüksekse eğitim mezunlarından sonra seni,n de ataman yapılır bilgisayar öğretmenliğine canım
onu demek istedim yani tezsiz y. lisans yapabilirsin sen de
bende başladım sevdim çalışmayı anayasaya.zaten ben yargıdan hiç memnun kalmadım tüm derslerden.bu hafta kursa başlayacağım güzel kaynak vermezlerse bende ihtiyacı alacağım...
ya kızlar ben ne güzel çalışıodm burdan bi arkadaş lise mezunlarının şansı çok az 90 alman lazım dedi moralimi bozdu bn açö okuodm 4 yıllık işiletmeydi 2.sınıfda bıraktım kaydım silindi neden bıraktımı sormayın aptallık oldu herneyse şimdi hiç hewes felan kalmadı öle dediler die napacam ben zaten zar zor 70 i geçiom sizcede ölemi 90 mı almam lazım bu imkansız taş çatlasa 80 alırım çünkü sözel yok bnde ne kadar çalışsamda anlamıorm anca mat we türkçeye güweniorm
kızlar nasıl gidiyor çalışma ben eşim ve bebeğim hasta olduğundan 1 haftadır askıya aldım bu haftasonu kursum başladı ona da gidemedim.hemen uzaklaştım ders havasından ara verince..bu havayada zor girmiştim zaten
kızlar kpss sınavin için yararlı gördügünüz sitelerin ismini yazıp paylasalım kızlar birde yargı yayın evini kullanıyordum ben soruları agır geldi bana yeni bir kitap daha alayım diyorum sizce data nın mi ihtayıcın mı konu anlatım lı kitabını alayım tavsiyelirinizi bekliyorum ayrıca dersizle.com sitesinden yararlana bilirsiniz
merhaba arkadaşlar ya benim de tarih ve anayasa da sıkıntı var daha hiç çalışmadm diyebilirim yetişir mi bilmiyorum benm formasyonum da yokk memurluk için kaç puan almam gerekir bi fikriniz var mıı ???
merhaba arkadaşlar ya benim de tarih ve anayasa da sıkıntı var daha hiç çalışmadm diyebilirim yetişir mi bilmiyorum benm formasyonum da yokk memurluk için kaç puan almam gerekir bi fikriniz var mıı ???
"çekilin ozanlar bende geliyorum"lise mezunuyum.27 yaşındayım 3 çocuğum var.benden geçtimi dersiniz.2 yıl önceki kpss den 84 aldım ama atanamadım.imam hatip mezunuyum.seneye katsayı problemi kalkarsa üniversite sınavınada gireceğim.herkese başarılar dilerim
"çekilin ozanlar bende geliyorum"lise mezunuyum.27 yaşındayım 3 çocuğum var.benden geçtimi dersiniz.2 yıl önceki kpss den 84 aldım ama atanamadım.imam hatip mezunuyum.seneye katsayı problemi kalkarsa üniversite sınavınada gireceğim.herkese başarılar dilerim
Selam kıslar bende bu sene hazırlanıp girmeyi düşünüyorum..Bir öncekine girmiştim ama öylesine hiç çalışmamıştım...Çalışılmadan geçilemeyeceğinide anladım..Önlisans düzeyinde gireceğim...İnşallah başarılı olurum..
Çalışmaya başlamadım..
Çalışanlar varsa önerebilecekeleri birşeyler var mı?
Hazırlık kitabı almayı düşünüyorum ama bakalım..
Herkese bol şanslar