kpss grupları olusturalım

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum kardesim önlisans mezunu ve bu yıl eylül ayındaki kpssye girecek tercihler sınavdan öncemi yapılıyor? ösymnin sayfasında tercih formu yayınlanmış ayrıca 3haziran son gün yardımcı olursanız sevinirim

kızlar ben üniversite de okuyorum kpds sınavına grebilirmiyim kazandığımda ne olacak tam bilmiyorum.bilgi verebilirimismiz mesala bi yere girmeye hak kazandım üniversitede okuduğum için alternatif bişeyler yaparlarmı?

gülkokusu bende üniversitede okuyorum sınıf arkadaşım geçen sene lise mezunu olarak kpss ye girdi şimdi part time devlet memuru olarak çalışıyor ve okuyor. senin sorunla alakalı olmuştur umarım cevabım yerimseniben

canım ya şimdi babam çalışmama izin vermiyor bende çalışıp masrafımı çıkarmak istiyorum maaş ne kadar alıyor arkadaşın sorabilirmiyim acaba? ama başvurular bitti dimi üzüldüm şimdi ya :KK43:

:eek:heey kızlar selam bende geldim lise mezunuyum öss ye gireceğim ardından kpss ye zaten bu sene sonmuş başka olmayacakmış bu grup fikrini çok sevdim bende gelimmi::eek:a.s.

vallahi ben öyle duydum
bu seneden sonra memeurluk sınavları yapılmayacakmış
umarım öyle değildir
ay biraz önce öss belgem geldi amma heycanlandım 7 sene den sonra tekrar

kızlar başvuru ne zaman son eylül sınavı için bilen varmı...demin okudum burda yazan arkadaş var 3 haziran son yazmış...

hayal gözlü arkadaaşım 2008\3 tercih se bugün son eylüldeki sınavlar demin dediğim gibi ..

kpss içinse eğer 26 yada 27si son diye biliyorum..

canım bende öle biliyorum açık öğretimde okuyorum,ön lisans mezunu olarak başvurcam27,28 i diye biliyorum ama burda görünce panikledim birden,haber bekliyorum haber alınca yazarım,teşekkür ederim tatlım...

Bu arada orta öğretim önlisans için haziranın 27 sonmuş sınavda 21 eylülde başarılar hepinize

Bende açıköğretimliyim genel matematikten ne yapacağım düşünüyorum 65 almam gerek bi fikrin var mı ?:1no2:

slm arkadaşlar ben serap . bende açık öğretimden üniversite okuduğum için dah bu sıbnalrdan sonra kp ss ye başlaya bilgdim güvender güzel kitap benim finalde var lise mezununolarka sınav a gireceğim sayısal mezunu old. için ezberim pek kuvvetli değil ona canım sıkılıyor ya herkese kı-olay gelsin allahj zihin açıklığı versin bende gündüz çaslışıp akşam derslere bakıyorum....

Başarılar umarım sonuçlar güzel olur.Evlisin sanırım nerde okumayı düşünüyosun?

sanırım ban diyorsun ben acıköğretim yazmayı düşünüyorum sonuçta hem çok hazırlanmadım hemde evliyim nede olsa oyüzden ama açıköğretimde hangibölüm yazacağımıda bilmiyorum
yani karasızım:1no2:

X