Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

akşam 11 olmadan uyuyorum genelde, uykumu almazsam eğer tüm gün hiç çalışamıyorum zaten
senin nasıl gidiyor

Bizim dershane başladı sabahtan öğlene kadar dershaneye gidiyorum gelince bi tekrar yapiyorum verdilerse testleri cozuyorum sonra antremanlarla mat 1 e devam ediyorum suan mutlak degerdeyim bugun bitirip turkce de sozcukte anlam tekrarı yaparım ama henuz kaynagim yok soru bankasi almak istiyorum konu konu giden her ders icin varmi onerebilceginiz kitaplar gerci yeniler daha anca çıkıyor

evet malesef :)

sen çok hızlısın maşallah. ben yine geç kaldım çalışmaya. hatta hiç çalışma isteği yok. ne olacak halim bilmiyorum :)
hemen şimdi kalk ve çalış. hiç bekleme birbirimizi motive edelim, buraya da yazabilirsin çalıştıklarını. cidden iyi geliyor, gaz veriyor insana

bizim hala başlamadı dershane program da göndermediler. ne zaman başlayacak hiçbir fikrim yok
ihtiyaç iyi diyorlar ama. data da soru bankası iyiymiş. ama önce ihtiyacı sonra datayı çözün diyorlar. çünkü data daha zormuş.

Son düzenleme:
hemen şimdi kalk ve çalış. hiç bekleme birbirimizi motive edelim, buraya da yazabilirsin çalıştıklarını. cidden iyi geliyor, gaz veriyor insana
haklısın canım. dersane aslında çok istedim ama olmadı. düzen açısından. benim şöyle bir silkinip öncelikle çalışma odasını temizlemem ve toparlamam gerek sonra kitapları çıkartmama gerek saklandıkları yerden :) sonrada bir plan yapmama gerek. tabi bu arada çok uyuyorum. onu düzene sokmalıyım. 2. dönem yüksek lisansı dondurıcam daha çok çalışma vaktim olacak. tabi bebiş izin verirse. İnşallah atanırımda gerek kalmaz. yoksa bu tempoyla ben yine 85 de kalırım :)

ooo senin puan çok iyi. pek bir şey kalmamış 90 üstüne yaparsın sen hemen silkelen ve başla

bebeğin de mi var, sen işin en zorlu bölümünü atlatmışsın zaten :) bebekten, doğumdan ve hamilelikten çok korkuyorum da :) bebek ağlama sesi bile beni endişelendiriyor. bebek fobisi oldu bende eskiden çok severdim bebekleri ama iş ciddiye binince kafama dank etti :))))

o sorumluluk, acaba iyi anne olabilecek miyim, mutlu olacak mı, yoksa büyüdüğünde beni suçlayacak mı aklımda deli sorular. öte yandan aile ve çevre baskısı...şimdilik sınavları bahane ediyorum ama bu sene inşallah işime başlayınca bahanem kalmayacak

Son düzenleme:
bebiş henüz yok canım gelecek şubat ayında inşallah. aslında sadece 3 ay çalışarak 85 e geldim ama yetmiyor işte. yds 80 üstü ama olmadı malesef. inşallah bebek uğurlu gelirde olur bu defa bakalı. ben çok severim çocukları tabi sorumluluğunu tamamen üstlenmek nasıl bilmiyorum :)
Allah herkese hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.
sende evlsin sanırım canım, o korkular hep var ama ne yapalım, 2 buçuk yıl oldu artık eve bir bebiş gerek :)

Ayyy cildiricigimmm biraktim ne iğrençc bi konu netten video izlicem basima ağrılar girdi ins oyle anlarim

benim çooook sene oldu ya eşim de ben de henüz sıcak bakmıyoruz. benim memuriyet olmadan bebek olmaz dedik ikimiz de bakalım. çünkü biliyorum kendimi bebekten sonra asla toparlanıp da disiplinli ders falan çalışamam ben ve evde de artık çok sıkıldım daha fazla beni eve bağlayacak bir neden olmamalı. bir an önce hayata atılmak kendi ayaklarım üzerinde durabilmek istiyorum.
ne güzel ya temelin var sakın peşini bırakma kesin atanırsın sen

mistik sen hangı yayınları aldın ve alacaksın canım?
yargı ve yediiklim dışında piyasadaki her yayını aldım. elimdekileri bitirince onları da alacağım. şu an pegem çalışıyorum beğendim kitaplarını. x yayıncılık da güzel. matematikten de antrenmanlarla matematik çok işime yaradı. murat çok karışık. ihtiyaç çok bilgi dolu içinde boğuluyorum. datanın da soru bankası seti çok güzel. beyaz kalem de bana karışık geldi.
tabi bunlar benim görüşüm yayınlarla ilgili tam tersini diyenler de çıkabilir. bana konular çok karışık çok aşırı ayrıntılı olmayacak ve anlaşılır olmalı konular. sıfırdan başladığım için çok zorlanıyorum.

pekı konular uzunya soru cozmeye nasıl zaman kalıyomu?birde tavsıyem kıtaplardan degılde videolardan calısırsan sankı daha iyi olabılır tarıh cografya vatandaslık isem yayınlarının yenı videoları cıkmaya baslamıs benımde calısmaya baslamam lazım baslayamadım hala ya matematıgım fena degıl bırazda ondan gevşeklık edıyorum

mat iyiyse yırttın benim sıfır. konuları bitirip konuyla ilgili elimdeki soruları çözüyorum. dershane verecekmiş bize videolardan uzaktan eğitim. başlayana kadar kendi çapımda bi şeyler yapayım da diyorum orada beni yönlendirirler zaten sonra dediğin gibi videolardan bakarım

anladımmm kolay gelsın o zaman sana banada calısma ıstegı gelsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…