- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
bulmaca gibi çözersin sen mat sorularını. ben de öyle olsam keşkeanladımmm kolay gelsın o zaman sana banada calısma ıstegı gelsın ınsallah
halledersın ya sorun olursa yukle buraya cozmeye calısırım canımbulmaca gibi çözersin sen mat sorularını. ben de öyle olsam keşke
çok teşekkür ederimhalledersın ya sorun olursa yukle buraya cozmeye calısırım canım
inşallah canım hepimiz atanırız. hayırlı zamanda bebiş olur inşallah. bizde ilk yıl istemedik. sonra 1 yıldada 2 defa düşük yapınca her şeyi bıraktım ne kpss ne bir şey. artık bir tek bebeğe odaklandım. nasip işte oda geliverdi :) ev çok sıkıcı gerçekten ama doğru diyorsun. yüksek lisansla ben oyalanıyorum ama yetmiyor tabi :)benim çooook sene oldu ya eşim de ben de henüz sıcak bakmıyoruz. benim memuriyet olmadan bebek olmaz dedik ikimiz de bakalım. çünkü biliyorum kendimi bebekten sonra asla toparlanıp da disiplinli ders falan çalışamam benve evde de artık çok sıkıldım daha fazla beni eve bağlayacak bir neden olmamalı. bir an önce hayata atılmak kendi ayaklarım üzerinde durabilmek istiyorum.
ne güzel ya temelin var sakın peşini bırakma kesin atanırsın sen
nasılsın mew ?inşallah canım hepimiz atanırız. hayırlı zamanda bebiş olur inşallah. bizde ilk yıl istemedik. sonra 1 yıldada 2 defa düşük yapınca her şeyi bıraktım ne kpss ne bir şey. artık bir tek bebeğe odaklandım. nasip işte oda geliverdi :) ev çok sıkıcı gerçekten ama doğru diyorsun. yüksek lisansla ben oyalanıyorum ama yetmiyor tabi :)
iyiyim canım sağolasın. sen nasılsın görüşemedik :) çalışıyor musun ders ?nasılsın mew ?
çalışıyordum canım evet ama bir iki haftadır rayında değil 23 gündür adet olamadım salı günü atatürke gideceğim hem rahim röntgeni konusunu da konuşacağım stres oldum canım adet olmadığımdan sen neler yapıyorsun hamilelik nasıl gidiyor sen bana dua et yaiyiyim canım sağolasın. sen nasılsın görüşemedik :) çalışıyor musun ders ?
dua ederim tabikide canım. acaba ilaçlar mı yan etki yaptı yani yumurta mı çatlamadı ki ? ya da keşke bir gebelik olmuş olsa. dr. a git canım ihmal etme usg de görünür yumurta ne durumda. strestende olmuş olabilir tabi bu durum. rahat olmaya çalış. biliyorum kolay değil bu süreçler.çalışıyordum canım evet ama bir iki haftadır rayında değil 23 gündür adet olamadım salı günü atatürke gideceğim hem rahim röntgeni konusunu da konuşacağım stres oldum canım adet olmadığımdan sen neler yapıyorsun hamilelik nasıl gidiyor sen bana dua et ya
oy iyi olsun yerim onu ben kerata kuzum sen de iyi ol küçük kuzu da evet belki doktor utrasonla bakar rahim röntgenini de konuşacağım işte canım kafam rahat olsun en azındandua ederim tabikide canım. acaba ilaçlar mı yan etki yaptı yani yumurta mı çatlamadı ki ? ya da keşke bir gebelik olmuş olsa. dr. a git canım ihmal etme usg de görünür yumurta ne durumda. strestende olmuş olabilir tabi bu durum. rahat olmaya çalış. biliyorum kolay değil bu süreçler.
bizde iyiyiz, bebişte iyi çok şükür teyzesi.
canım benim bir kere 1 ay gecikmişti. çok stresli bir dönemden geçiyordum ve regl olamamıştım 1 ay. stres acayip etkiliyor.oy iyi olsun yerim onu ben kerata kuzum sen de iyi ol küçük kuzu da evet belki doktor utrasonla bakar rahim röntgenini de konuşacağım işte canım kafam rahat olsun en azından
9 ay önce yine böyle oldum bu ay da böyle oldum stresten ders de çalışamıyorum etkiliyor gerçekten de ne yazık kicanım benim bir kere 1 ay gecikmişti. çok stresli bir dönemden geçiyordum ve regl olamamıştım 1 ay. stres acayip etkiliyor.
9 ay önce yine böyle oldum bu ay da böyle oldum stresten ders de çalışamıyorum etkiliyor gerçekten de ne yazık ki
inşallah canım salı günü doktora gidiyorumzaten hep derler ya her hastalığın temelinde stres varmış. rahat olmak lazım. inşallah kısa zamanda geçecek
Kpss ye 299 yds ye 209 gün kaldı.
10 aydan az kaldı