Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

kızlar evveliyat tarih bu yil 23 soru isabet ettirmis diolar elinde bu kitap olan var mi nasil.. matematik icin fem ygs zkitap öneririm.
ben o kitaptan çalışıyorum canım beğeniyorumda.. önceki sayfalarda yüklediğim fotoğraflar var kitabın fotoğrafları almayı düşünüyorsan bulda incele istersen

Kızlar, hepinize kolay gelsin. Ben de kpss çalışmaya başladım ama haftada bir gün bakabiliyorum o da çok verimli olmuyor.
Sözde yds de çalışcaktım ona da hiç başlamadım. Siz başlayalı baya olmuş. Nasıl bir program izliyorsunuz tüm dersleri birlikte mi yürütüyorsunuz yoksa ders ders mi çalışıyorsunuz?
Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum şu an ama memnun değilim çalıştığım işten aşırı yoğun ve de sıkıcı geliyor o yüzden kurum değiştirmek için tekrar hazırlanmaya karar verdim. Hafta içi hiç çalışamıyorum haftasonu da bir gün temizlikle geçiyor geriye kalan bir gün de hem eşime vakit ayırmaya çalışıyor hem de az da olsa kpss çalışıyorum.

Kızlar, hepinize kolay gelsin. Ben de kpss çalışmaya başladım ama haftada bir gün bakabiliyorum o da çok verimli olmuyor.
Sözde yds de çalışcaktım ona da hiç başlamadım. Siz başlayalı baya olmuş. Nasıl bir program izliyorsunuz tüm dersleri birlikte mi yürütüyorsunuz yoksa ders ders mi çalışıyorsunuz?
Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum şu an ama memnun değilim çalıştığım işten aşırı yoğun ve de sıkıcı geliyor o yüzden kurum değiştirmek için tekrar hazırlanmaya karar verdim. Hafta içi hiç çalışamıyorum haftasonu da bir gün temizlikle geçiyor geriye kalan bir gün de hem eşime vakit ayırmaya çalışıyor hem de az da olsa kpss çalışıyorum.
benim karışık oluyor bir ordan bir burdan gün içinde her derse bakamıyorum vakit yetmiyor

4x-9<7<3x+4
Arkadaşlar burada x un çözüm kümesi (2,3) değil mi ama cevap (1,4) diyor
4x-9<7 = 4x<16= x<4 bu birinci kısım
7<3x+4 = (7-4)<3x = 3<3x = 1<x 2. kısım

1<x<4

canım 2,3 diyorsa şöyle demesi gerek [2,3] dahil anlamında
tabi bu bilgiler yıllar öncesinden :)

selamlar kızlar sunum süper süper geçti. çok mutluyum. 30 dk sürdü ve tam performans :KK49:ama malesef yine haftaya yetiştirmem gereken 3 baba ödev var. şimdi kendime ve bebişe bir ödeül vericem. bir film izlemeyi düşünüyorum yada eşimle izlerken yarısında uyuduğum 2 filmi tamamlıcam :)
sonra 1 saat kpss çalışırsam bugünün karı olur.

x ve y doğal sayıdır.

x! + y! / y! = 211

eşitliğini sağlayan x ve y sayılarının toplamı aşa.hang. olabilir?
a) 14 b) 28 c) 32 d) 36 e) 40

cvp: 28

günaydınlar :21:

dün söylediklerimin hiç birini yapamadım. film bile izleyemedim yine uyudum :KK48:
şimdi bi başvuru yapmam lazım. halk sağlığı kurumu denetçi alıyor. gözümde büyüyor eşim müsait değil. taaaaa uzaklara gitçem tek başıma otobüsle o_Obaşvuru yapıyorum gerçi olmuyor :)
sonrada bugün 5 saat hedefim var bakalım olacak mı ?

X