Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Haklısn tabi. 6 ay var iyi ki fazlasını çekemezdm.
Bakalm umarm azim gelir yine.

açıktan alımlara bende giriyorum canım ama yazılıyı geçmek ayrı zor, sözlüyü geçmek ayrı zor. en temizi genel atama.

Ne soruyorlar ki yazılıda?
Sözlüde?
yazılı bakanlığa göre değişiyor, kendi bölümünden say+ söz, bazen iktisat, mevzuat, genel kültür genel yetenek, bazısı yazılı oluyor bazısı test. mülakatta genelde alttan girip üstten çıkıp senin siyasi duruşun irdeleniyor. nerde kaldın üniversitede en son hangi kitabı okudun, hangi fruplara üyesin vs.

Zormuş gerçekten.
En iyisi merkezi.
Onun için de 90 üstü şart.
Ne memuriyetmiş arkadaş.

meyvelerini alacaksın ama. bu arada hem yüksek lisansını tamamlamış olacaksın hem kpss bakıyorsun arada hem de bebeğin olacak

inşallah yüzüme gözüme bulaştırmam
işleyen demir ışıldar derler. yoğun tempoyla daha iyi olacaksın. ruhsal ve fiziksel rahatsızlıklar durmaktan, yerinde saymaktan, boşluktan kaynaklanıyor. gelişmek ve daha iyi olmak için aslında hepimiz sınırlarımızı zorlamalıyız
örnek aldığım birisin senin bu tempondan eminim bebeğin de etkileniyordur ve eminim annesi gibi çalışkan birisi olacak düşünsene hamilelik dönemini tv karşısında saçma programlar izleyerek geçiren kadınlar var.

ah canım inşallah dediğin gibi olur. bakalım hayırlısı hepimiz için. hadi kolaylıklar hepimize, benim misafirim gelecek işlere tam gaz devam

mrb kızlar.. başından okuyamadim. sinawa cok az bi zamn kaldi ve ben tam anlamiyla baslayamadim.. 76 77 almam lazim alanda var.. nasil calisirim onuda bilmiyorum. dersaneye gidiorum..
nasil calismam gerektigini bilmiorum. sizler nasil calisiyorsunz. gunde kac saat kac soru cözuyorsnz?

Neler yaptınz?
Ben bıraktm 2 gündur.
Çalışrsam sözleşmeliyi düşünerek çalışacağım.
Merkeziden kestm umudu.
Branşmda 91 puanlilar bu alımda atanamadı.

merhabaaaa kaynak araştırmasındayım. konu anlatımı olmasınn. soru bankası istiyorumm fakat araştırdığımda tamamı çözümlüü diye birşey görüyorum bu her sorunun ayrıntılı çözümü mü demek? ben böyle bir ayrıntıda olsun istemiyorum . yardım eder misinizZ? hangi kaynakları almalıyımm

Data soru bankası güzel sadece soru olarak

ben daha konuları bitiremedim. bitirince sadece soru çözmeye başlayacağım

geldim geldim burdayım kızlar.. yazamadım ama takipteydim sizi. kv deydim pazardan beri doktora gittim bu gün döndüm eve. tabi hiiiç derste çalışamadım. yarında annanemi götürücem doktora yani bu hafta yine çalışmadan geçti.

bebek istediğimi biliyorsunuz pcos muşum malesef 2 aydır adet olamıyordum. hap verdi adet söktürücü, adet bitiminde de rahim filmi çekilecek.. çok kötü bişey olmaması rahatlattı beni ama rahim filminden biraz tırsıyorum.

Gecmis olsun canım.
Ins hersey yoluna girer.
Bn de calismadm.
Pzt başlıcam artk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…