- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.121
mistik deneme sınavındakı güncel bilgi soruların fotolarını cekıp atarmısın canım?Selam kızlar. Dün Türkiye Geneli sınavım vardı bir de çıkmışken tüm birikmiş işlerimi halledeyim dedim geç geldim geldiğimde de yorgundum hiç giremedim sayfaya.
Çözümlü cevap anahtarını verdiler. Matematiğe çok yoğun çalıştığım için meyvelerini aldım o yönden çok mutluyum. En son kpss sınavında 7 mat yapmıştım. Dünkü sınavda 12 mat yaptım. 5 soru daha yükseltmek bana çok iyi moral oldu.
Ve Türkçeden 5 yanlış 4 boşBerbat Tamam daha Türkçe çalışmaya hiç başlamadım ama yine de 21 soru çok az.
GY bölümünü bitirdiğimde sınavın bitmesine 15 dakika kalmıştı. O 15 dakikada da anca coğrafyanın yarısına ve tarihin ilk sorularına bakabildim.
İnternetten puan hesaplama robotuna göre p3 sonucum 56 gelecek.
Matematik açısından mutluyum ama türkçeden ve zamanı yetiştirememekten dolayı moralim çok bozuldu.
Ailem de bu daha ilk sınavın moralini bozma hatalarını gör diyorlar.
Bir sonraki sınavda daha iyi olacağımÇok pis hırs yaptım
tam da senin bu dediğini önceden yapmışlar sanırım. son sayfaya altını çizerek uyarmışlar. derginin herhangi bir sayfasının fotoğrafını çekip yayımlarsanız gerekli cezai sorumluluğu ve tüm mali külfeti peşinen kabullenmiş sayılırsınız diye.mistik deneme sınavındakı güncel bilgi soruların fotolarını cekıp atarmısın canım?
Mistik gy yi hızlandrmaya çalış, bütün sınav ona gitmiş...
Mat 12 ye çıkarman güzel ama tüm vaktin ona gitmesi bu başarıyı gölgelemiş.
Mat 1 saat ver.
Türkçe 45 dk ver max.
Geri kalanda gk ye bak.
Ben gk yi önce hizli hizli yapar geri kalan süreyi gy ye bırakırm.
Bir dene istersen.
15 dk da mı yapıyorsun gk? çok iyicanım çok haklısın. benim tüm vaktim türkçeye gitti. bir türlü kendimi veremedim. soruyu şıkları iki kere okudum. anlayamadım bir türlü ve tüm vaktimi aldı. matematiği türkçeye göre daha hızlı yaptım ama yine de o da uzun sürdü.
sınav 2 saatti. normalde de mi 2 saat sürüyor?
Yok cnm 15 dk degil de 30 dk da yapmaya ugrasiyorm. Bilince tik tik gidiyor zaten. 15 dk da da bilsen yapilir dusunmeden. Isaretleme 1 sn lik iş.15 dk da mı yapıyorsun gk? çok iyi
ben de öyle deneyeyim bir dahakine
Coğrafya çalıştım birazdan mate başlayacağımBugün ne çalıştınız kızlar ?
çok yoğunsun senben tamamen koptum kpss den
ödevler sunumlar raporlar ....
süperCoğrafya çalıştım birazdan mate başlayacağım
daha çok çalışmalıyız demek kiHayirli aksamlar kızlar
Bizde deneme olmuştuk gecen hafta bugün mesaj olarak geldi sonuçlar 75 almışım
Moralin bozuldu eşimde daha çok çalışman lazım puana bakılırsa çalışman ya yeterli değil yada verimli değil dedi
Tarihte kafam karman çorman oldu. Unutmuşum çoko yüzden bu hafta tekrardan İslamiyet öncesi türk tarihi, ilk müslüman türk dev ve osmaneli kurulusu tekrardan calisacağim.
Mat fena değildi ama işlem hatasi yapip kacirdigim soru vardi. Çok kizdim kendime.
Vatandasliga ben daha baslamadim o yüzden tabiki berbatti. Acilen başlanan lazim.
Türkçe içinde düzenli olarak her gün paragraf çözme kararı aldim. Hic olmasa günde 25 tane cozecegim.
Bilmiyorum bunca konu nasıl kafama yerleşecek ve capcanli duracak