- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.141
sanırım benim 90 üstü hayal olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmaz pes etmek yoksanırım benim 90 üstü hayal olacak
Ben de koptum.ben tamamen koptum kpss den
ödevler sunumlar raporlar ....
hiç vaktim kalmamaya başladı canım. dondursam emek verdim dönemi yarıladıkolmaz pes etmek yok
sıfır kadro ne canım anlamadım. ne zamana kadro yok 2016 da mı ?Ben de koptum.
Bir de sıfır kadroyu duyunca...
canım senin bölümün neydi? nereden kadro bekliyordun?Sıfır kadro geldi benim bölüme.
Yine düşünüyorum çalşp çalışmamayı.
Boşa kürek sanki.
ne güzel dolu dolu geçiriyorsun günlerinihiç vaktim kalmamaya başladı canım. dondursam emek verdim dönemi yarıladık
doluluktan ziyade işkenceye döndü. çünkü sürekli oturur pozisyonda olmak belimi ağrıtıyor. gebelik olmasa rahat yürütülür ama artık altı buçuk aylık olduk ve çok ağırlaştım. geçtim sürekli ders çalışmayı 10 gündür günlük işlerimi bile yapamaz haldeyim ağrılarımdanne güzel dolu dolu geçiriyorsun günlerini
Canım bu atamada gelmedi kadro, kasım atamasındahiç vaktim kalmamaya başladı canım. dondursam emek verdim dönemi yarıladık
sıfır kadro ne canım anlamadım. ne zamana kadro yok 2016 da mı ?
açıklanmadiki canım nasıl öğrendinCanım bu atamada gelmedi kadro, kasım atamasında
Yok bnm puan çok iyi değildi zaten 80 almştm. Gıda benim. Yani vermiyolar kadro, bu atamada da belli oldu.canım senin bölümün neydi? nereden kadro bekliyordun?
Açklandı kuzumaçıklanmadiki canım nasıl öğrendin
ben yazmak istemedim özelden yazarım ama benimkide öyle canım. okadar azki kadro. hayırlısı olsun zaten kasımda yds şartı istemezse ve şöyle 20 kişi almazsa bendende bişi yok. 4.de balki ama çok çok zor. şu bebeşin hürmetine Allah bir nasip etse nasıl mutlu olcam. ders çalışmak tembellik değil ama artık gerçekten çalışmakta çok çok zorlanıyorum.Yok bnm puan çok iyi değildi zaten 80 almştm. Gıda benim. Yani vermiyolar kadro, bu atamada da belli oldu.
aaaaaaa 16-25 kasım diye biliyorum canım hangi sayfadaki ?Açklandı kuzum
Benim 1 kişiymiş sıfır değil allahtangördüm canım şimdi banada geçmiş olsun 9 kişi alacakmış ve sadece 1 tane 80 üstü yds istiyor
yapcak bişi yok canım sonuna kadar devam. bebeiş doğunca ben daha rahat çalışıcam. çünkü şuan çok stres yapıyorum. bebeğe bişi olcak diye ödüm kopuyor. kpss günlerdir rafta. sürekli ödevler raporlarla uğraşıyorum. onun üzüntüsü var. o kişi neden ben olmayayım diye düşünücez ne yapalım. 2014 ten fayda yok. 2016 inşallah olur ümitsiliğe kapılmayalım.Benim 1 kişiymiş sıfır değil allahtan
Şaka bi yana 9 da çok az.
Bitirdiler kpss yi.
Yine de o bir yere tercih yap istersen.
Napcaz bilmiyorum.
İçmden çalşmak gelmiyor, vermiyolar kadro işte.
Iyice kararsz oldum.
Hamilelikte zor olur tabi. Yine maşallahn var.ben yazmak istemedim özelden yazarım ama benimkide öyle canım. okadar azki kadro. hayırlısı olsun zaten kasımda yds şartı istemezse ve şöyle 20 kişi almazsa bendende bişi yok. 4.de balki ama çok çok zor. şu bebeşin hürmetine Allah bir nasip etse nasıl mutlu olcam. ders çalışmak tembellik değil ama artık gerçekten çalışmakta çok çok zorlanıyorum.