Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

ne güzel dolu dolu geçiriyorsun günlerini :KK66:
doluluktan ziyade işkenceye döndü. çünkü sürekli oturur pozisyonda olmak belimi ağrıtıyor. gebelik olmasa rahat yürütülür ama artık altı buçuk aylık olduk ve çok ağırlaştım. geçtim sürekli ders çalışmayı 10 gündür günlük işlerimi bile yapamaz haldeyim ağrılarımdan

kızlar ya eşime dedimki
ben bütün dersleri geçer, kpssden 90 üstü, yds den 85 üstü alırsam ve bebeği doğurup büyütürsem bana beşi bir yerde tak :KK48::nazar:
gebelik düşüneneler rafa kaldırın kpssden önce 1-2 aya kadar. benden söylemesi. şuan kendini fazlasıyla hissettiriyor. tabiki güzel bişi asla şikayet değil ama zorluyor epeyce. uykudan fedakarlık ediyorum ama bebeğe zarar sonuçta. az zamanda çok iş halletmek gebelikte yapılacak bişi değilmiş anladım bunu.
Allah yardım eder inşallah banada bebişide hepimşze :KK200:

Yok bnm puan çok iyi değildi zaten 80 almştm. Gıda benim. Yani vermiyolar kadro, bu atamada da belli oldu.
ben yazmak istemedim özelden yazarım ama benimkide öyle canım. okadar azki kadro. hayırlısı olsun zaten kasımda yds şartı istemezse ve şöyle 20 kişi almazsa bendende bişi yok. 4.de balki ama çok çok zor. şu bebeşin hürmetine Allah bir nasip etse nasıl mutlu olcam. ders çalışmak tembellik değil ama artık gerçekten çalışmakta çok çok zorlanıyorum.

gördüm canım şimdi banada geçmiş olsun 9 kişi alacakmış ve sadece 1 tane 80 üstü yds istiyor :KK61:

gördüm canım şimdi banada geçmiş olsun 9 kişi alacakmış ve sadece 1 tane 80 üstü yds istiyor :KK61:
Benim 1 kişiymiş sıfır değil allahtan :KK53:
Şaka bi yana 9 da çok az.
Bitirdiler kpss yi.
Yine de o bir yere tercih yap istersen.
Napcaz bilmiyorum.
İçmden çalşmak gelmiyor, vermiyolar kadro işte.
Iyice kararsz oldum.

Benim 1 kişiymiş sıfır değil allahtan :KK53:
Şaka bi yana 9 da çok az.
Bitirdiler kpss yi.
Yine de o bir yere tercih yap istersen.
Napcaz bilmiyorum.
İçmden çalşmak gelmiyor, vermiyolar kadro işte.
Iyice kararsz oldum.
yapcak bişi yok canım sonuna kadar devam. bebeiş doğunca ben daha rahat çalışıcam. çünkü şuan çok stres yapıyorum. bebeğe bişi olcak diye ödüm kopuyor. kpss günlerdir rafta. sürekli ödevler raporlarla uğraşıyorum. onun üzüntüsü var. o kişi neden ben olmayayım diye düşünücez ne yapalım. 2014 ten fayda yok. 2016 inşallah olur ümitsiliğe kapılmayalım.

ben yazmak istemedim özelden yazarım ama benimkide öyle canım. okadar azki kadro. hayırlısı olsun zaten kasımda yds şartı istemezse ve şöyle 20 kişi almazsa bendende bişi yok. 4.de balki ama çok çok zor. şu bebeşin hürmetine Allah bir nasip etse nasıl mutlu olcam. ders çalışmak tembellik değil ama artık gerçekten çalışmakta çok çok zorlanıyorum.
Hamilelikte zor olur tabi. Yine maşallahn var.
Ben de yuksek lisansa basvuracağm bu hafta.
Özele de elim gidiyor.
Eşim diyo ki sözleşmeli olur belki mülakatla olur memurluk, ama bence zor.
Boşa çalışma hissi hırsı da bitiriyor.

X