- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.061
yarın sabah görüşmek üzere kızlar ben kaçar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dairenin altında yatır olmasın
GünaydınGünaydınnn Ayılmaya çalışıyorum, hemen bi kahve kendime
Güzel bi gün olsunnn
Oh mistik gelmiş ben de haber izliyorum, kahvemi de hüplettimGünaydın
afiyet olsun bana da kahve yapsana ayılamadım dahaOh mistik gelmiş ben de haber izliyorum, kahvemi de hüplettim
Gel canım hemen yapayım fal da sallarz kafadan :)) Atancağmz kurumun baş harfini de görürüzafiyet olsun bana da kahve yapsana ayılamadım daha
Gel canım hemen yapayım fal da sallarz kafadan :)) Atancağmz kurumun baş harfini de görürüz
geldim geldimmm günaydıın kızlar erkenden kalkıp işlerimi bitirdim ama eşim hala yatıyo onuda gönderebilseydim... bugün yapacaklarımı yazdım gün sonunda hepsinin yanına birer tik koymak niyetiyle başlıyorum ufak ufak =)Evet, misssimsek i de bekliyoruzzzz
Ben de haberleri izledim :) bişeyler yiyip oturcam yavassss yavass:)geldim geldimmm günaydıın kızlar erkenden kalkıp işlerimi bitirdim ama eşim hala yatıyo onuda gönderebilseydim... bugün yapacaklarımı yazdım gün sonunda hepsinin yanına birer tik koymak niyetiyle başlıyorum ufak ufak =)
yalnız kahvaltı yapmayı da hiç sevmiyorumBen de haberleri izledim :) bişeyler yiyip oturcam yavassss yavass:)
Erkn kalktm da erkn baslamadm:)) aheste ahesteee...Hanımlar erkenden başlamışsınız
Iyi çalışmalaaaar
boşver saat 12 olduysa ne olmuş.. şimdi başla akşama kadar 4 5 saat olur.. hep 2 saat bile çalışsan kar..Kızlar ne güzel erkenden başlamışınız
Ben uykuma yenik düştüm 10 a kadar uyudum kafamı kırasım var
Sonrada kac gundur is guc yapmiyordum evi toparladim
Saat oldu 12 çok çalışmam lazım yaaa