- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
bıktım şu tarihteeeennn !!!!!yatarken uyumadan önce 5-10 dk bile olsa tarih okusan misal o bile kardır yine de gün içinde çalışmış olacaksın
bazı günler çalışacak hiç vakit olmuyor. o zamanlarda da böyle yaparız artık
Günaydınbıktım şu tarihteeeennn !!!!!haklısın çalışamadığımız günler öyle yapalım.. günaydın bu arada
Dün çok geç yattım planı bitirmek için. Sabah 6da kalktım ama felaket uykum vardı böyle çalışamam diye geri yattım anca 9da kalkabildim. Şimdi başlıyorumkimseden ses yok bugün daha, ben miyim en erkenci? azıcık evi toparlayım birazda ütü yapıyımda öğlen sonu güne giidicemo zamana kadar biraz çalışayım
oh mis gibiBen yatışa devammm
Tarihi ben de seviyorm ya acayipTarihi sevmeye başladım
Ben daha oturmadm bile... Cok geç uyandm.dün akşam yemeklik hazırlık yapmadığım için yemekle uğraşıyorum halen.. çalışma öğlen sonuna kaldı..
ben gece hiç çalışamıyorum yaaa hemen uykum geliyo bide eşim evdeyken hiç çelışamıyorum..Ben daha oturmadm bile... Cok geç uyandm.
Gece telafi etsem keşke....
Ay sorma kuzum. Yarn erken kalkalm mı insallahh:)) pzt yi beklemeylm. Bnm cuma cmt pazar dolu hep, dügün var. Ama yrn bi baslangc yapabilirz istersen. Yrn guzel calisrsak ve tabi ki bugun bi dahaki hftaya guzel giriş olur ne dersin?nihayet oturuyorum dersin başına..muzlupasta bizim planda yalan oldu hepten...
Ben de hic sevmiyorm gece oturmayi uykum gelmiyo ama skliyorm. Eşim uyuyo benim erken aslnda ben oturabilirim de....işte.ben gece hiç çalışamıyorum yaaa hemen uykum geliyo bide eşim evdeyken hiç çelışamıyorum..
süper olur valla.. pazartesş bende doktora gitcem zaten. yarın 7 de kalkıp uygulamaya başlayalım planımızı. 2 gün 2 gündür..Ay sorma kuzum. Yarn erken kalkalm mı insallahh:)) pzt yi beklemeylm. Bnm cuma cmt pazar dolu hep, dügün var. Ama yrn bi baslangc yapabilirz istersen. Yrn guzel calisrsak ve tabi ki bugun bi dahaki hftaya guzel giriş olur ne dersin?
Tamam canimm.süper olur valla.. pazartesş bende doktora gitcem zaten. yarın 7 de kalkıp uygulamaya başlayalım planımızı. 2 gün 2 gündür..