Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

yatarken uyumadan önce 5-10 dk bile olsa tarih okusan misal o bile kardır yine de gün içinde çalışmış olacaksın
bazı günler çalışacak hiç vakit olmuyor. o zamanlarda da böyle yaparız artık
bıktım şu tarihteeeennn !!!!! haklısın çalışamadığımız günler öyle yapalım.. günaydın bu arada

kimseden ses yok bugün daha, ben miyim en erkenci? azıcık evi toparlayım birazda ütü yapıyımda öğlen sonu güne giidicem o zamana kadar biraz çalışayım

kimseden ses yok bugün daha, ben miyim en erkenci? azıcık evi toparlayım birazda ütü yapıyımda öğlen sonu güne giidicem o zamana kadar biraz çalışayım
Dün çok geç yattım planı bitirmek için. Sabah 6da kalktım ama felaket uykum vardı böyle çalışamam diye geri yattım anca 9da kalkabildim. Şimdi başlıyorum

günaydın
sabah yine 6 da kalkıp geri yattım 8 de kalktım. acayip uykum oluyor. gece daha erken yatmalıyım.
bugün daha erken uyuyabilmek için canımı çıkarmaya karar verdim.
hem spor hem ders çalışma anlamında abartıyorum bugün.
akşam 10 gibi bayılacağım

Ay sorma kuzum. Yarn erken kalkalm mı insallahh:)) pzt yi beklemeylm. Bnm cuma cmt pazar dolu hep, dügün var. Ama yrn bi baslangc yapabilirz istersen. Yrn guzel calisrsak ve tabi ki bugun bi dahaki hftaya guzel giriş olur ne dersin?
süper olur valla.. pazartesş bende doktora gitcem zaten. yarın 7 de kalkıp uygulamaya başlayalım planımızı. 2 gün 2 gündür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…