- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
Evet canımGüzel günler bizi bekliyor
aynen moral bozmak yokinşallah gerçek olacak hayallerimiz
süpersin çalışmaya devam
ben de bugün niyeyse 1 saat erken kalktım. kahvaltımı yapıp hemen tarihe devam edeceğim.
yok canım 5 te kalktım. normalde hep 6 da kalkarım bugün nedense zınk diye 5 de kalkıverdim. gece de 12de yatmıştım dolayısıyla uykumu alamadımay süper 4 te mi kalktin canım bunu nasıl basariyorsun. ..akşam kaçta yattin. ..
mistik sen robot musun kız
kaçta yattın kaçta kalktın böyle
ben bunun iki katı uyku ile zor ayakta duruyorum
tabii çalışmaya da zaman kalmıyorrr
Alkışlıyorum... Böyle torpilci hak yiyenlerle ilişkimi kesmek istiyorum.Televizyondaki bu sonuçlarla durum pek parlak değil..
Ama AKP nin işi torpildir. Varsa tanidiklariniz %100 atanirsiniz.
Şahsen benim yok.. 2012 de 85.5 ile atanamadim. 2014 de 87 aldım yine yok.
Size hayırlı atanmalar...
Ve içinizde o partiye oy veren varsa size tek kelime sözüm yok.. Keşke ben verdim desenizde aynı sayfalara yazmasak bundan sonra
Merkezi atamayı unutalm artık. Torpilimiz de yok ki. Bravo. Celladına aşık olmak böyle bi şey demek.
Aynen.Aynen...
Bir.kadın bu aksam diyor ki bu günü tüm mazlumlara armağan ediyorum..
Bende aileme dedim ki, madenlerde ölenlere armağan ediyormuş.. Açlıktan ölen bebeğe armağan ediyormuş.. Soğuktan donan bebege armağan ediyormuş..
canım ümitsiz olma...Moralim oldukça bozuk
Yatakta dönüp duruyorum
İnş kpss de atamalarda yalan olmaz
İşimiz torpile kalirsa ömür boyu atanamayanlardan olurum
Haklısn canım. Biz şimdi elimizden geleni yapalm o zaman düşünürz. tekrar başlıyorm...:)Arkadaşlar lütfen kpss çalışmayı bırakmayın. Biz elimizden geleni yapalım. Bu dönemde sadece ders çalışmalıyız. Sınav günü geldiğinde gönül rahatlığıyla girelim sınava tüm soruları çözeceğiz amaç hiç soru kaçırmamaktı. Puanı elimize aldıktan sonra o süreç başladıktan sonra kadro açılacak mı atama olacak mı o zaman düşünelim. şimdiden atama olmaz zaten derseniz çalışamazsınız isteğiniz kalmaz.
Ben anca oturuyorum. Tarih ile başlıyorum.
süper, aynen öyle, 3 saat tarih çalıştım ben de şimdi, iyi gidiyoruzHaklısn canım. Biz şimdi elimizden geleni yapalm o zaman düşünürz. tekrar başlıyorm...:)
Toparlaniyorm yavaş yavaş:))süper, aynen öyle, 3 saat tarih çalıştım ben de şimdi, iyi gidiyoruz
yatarken uyumadan önce 5-10 dk bile olsa tarih okusan misal o bile kardır yine de gün içinde çalışmış olacaksınbugün yine yalan oldu, eşim evdeydi rahatsız biraz onunla ilgilendim yarında günüm var =)) hayat benim ders çalışmamı istemiyo sanırım