Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Günaydın ☺YDS yi hangi kaynaktan çalışıyorsunuz önerdiğiniz bi yayın var mı.

intrnetten makale okuyup klasik gramer kitaplarına bakıyorum. özellikle aldığım bir kaynak yok benim
ama daha profesyonel arkadaşlar var topikte onlar yardımcı olur sana.
ben bir tek building skills önerebilirim.

intrnetten makale okuyup klasik gramer kitaplarına bakıyorum. özellikle aldığım bir kaynak yok benim
ama daha profesyonel arkadaşlar var topikte onlar yardımcı olur sana.
ben bir tek building skills önerebilirim.
İlkokulda çalıştığım için köreldigimi hissediyorum. Kapsamlı ve temel kaynaklara ihtiyacım var. Building skills Hacettepe taş ın olanı mıydı

Merhaba,
Bende reader at work 1-2 var onu okuyordum. Tavsiye ediliyor içinde kısa makaleler var. Bir de yediiklimin konularına göre ayrılmış sınav stratejileri soru bankası var çözümlü. Onu da beğendim ben. Seviyene göre gramer gerekiyorsa gramer, yoksa bol okuma ve soru gerek.

hanımlar merhaba.. yazamadım kaç gündür ama takipteydim sizi yinede =) az önce girdim eve hemen pc ye koştum =) ayın 9 una anca randevu alabildim doktordan henüz gidemedim yani. ve halada adet olamadım artık çok rahatsız etmeye başladı daralıyorum ara ara ateş basıyo..
nasıl gidiyor çalışmalarınız? bende pazartesi başlıycam tekrardan inşallah. kafamda yaptım programımı.

canım önceki sayfalarda evveliyat konu anlatımlı kitabın bi kaç fotoğrafını atmıştım istersen onlara bir bak karar vermende yardımcı olur belki

bekliyorduk canım haberlerini. hemencik geçecek inşallah.
süper çalışmalara kaldığı yerden devam

Merhaba canım. Hoşgeldin :)
Ben de pzt başlicam tekrar seçimi bekliyorum.
Cumhurbaskani ve basbakan iki gündür açklma yapiyor kpss ile ilgili.
Erdoğan, memurlarin iş güvencesi kaldırılmalı, 657 degışmeli dedi
Davutoğlu, konya da 8000 bin işçi açığı var niye herkes memur olmak istiyor, memur alımlarını kısacağz dedi.
2 gündür üstüste bu açklamalar....
Yani yandk ki ne yandk.
Kpss nin kaldrılacağı, memurluğun özelleştrileceği söyleniyor konuşuluyor.
Memurlar net te herkes bunu konuşuyor.
Bu yüzden seçimden sonra sonuca göre çalşcam. Yoksa 95 de alsak bunlar bizi zor atar.
Moralimiz bozuluyor.
Allah fırsat vermesin bunlara. Amin.
Pzt başlarz inş çalışmaya.

gerçekten mi yaa valla 2 3 gündür tv falan izleyip haber takip edemiyorum çok işimiz vardı..
şu an tüm hevesim kaçtı ki anlatamam..
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. o zaman yarından sonra ne olacak bakalım ona göre devam ederiz çalışmaya yada... oooffff

Gerçek ya. Benim de moralim bozuldu. Memurlar neti takip ediyorum. Açklamaları ordan okudum siz de takip edin.
Hakkmzda hayrlısı.
Yrn akşam görcezzz

Arkadaslar ben bütün konuşmaları takip ettim... Çok Üzgünüm ama daha çok öfkeliyim.

Amacım siyaset değil kesinlikle ama bir düşünün.. Memur almak istemiyorlar ama taserona kadro veriliyor. Neden peki?

Çünkü biz emegimizle bir yere gelmeye çalışıyoruz. OnlarSa torpilli..

Eğer içinizde bu partiye oy verecek varsa hiç durması versin. Beni yakar ama kendini de yakar.

Ama koalisyon gelirse kimse sadece belli bir kesime oy verenleri ise sokmaz sadece. Merkezi atamadan çıkan kurumlarda geri gelir.

Hakkımızda hayırlısı olsun, hayatimiz bizim ellerimizde..

Yorumunun altına imzamı atarım arkadaşm.

Benim de amacm siyaset değil kesinlikle ama açklamalar ortada.
Haberdar etmeyi borç bildim kendime.
Çok öfkeliyim, konya da sanayide 8000 bin açık varmışmş, bi çalışma şartlarna da baksalarmiş!
657 yi kaldrmak nedir yaaa???
Malum parti emeğe değer vermiyor, merkezi atama giderse yanarz.
Koalisyon bizim umudumuz, öbür türlü memurluğu unutun.

Çalışmak istemiyorm seçim geçmeden.
Lutfen herkes sağduyulu olsun, geleceğmz için, çocuklarmz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…