Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Yorumunun altına imzamı atarım arkadaşm.

Benim de amacm siyaset değil kesinlikle ama açklamalar ortada.
Haberdar etmeyi borç bildim kendime.
Çok öfkeliyim, konya da sanayide 8000 bin açık varmışmş, bi çalışma şartlarna da baksalarmiş!
657 yi kaldrmak nedir yaaa???
Malum parti emeğe değer vermiyor, merkezi atama giderse yanarz.
Koalisyon bizim umudumuz, öbür türlü memurluğu unutun.

Çalışmak istemiyorm seçim geçmeden.
Lutfen herkes sağduyulu olsun, geleceğmz için, çocuklarmz için.

Zaten %90 i mülakatla alınıyor. Geriye %10 luk kesim biz ve bizim gibiler.

O %10 ada göz koymuşlar. Kendi elleriyle yerleştirdikleri insanları cikarmayacaklarina göre seni beni çıkaracaklar işten..

Neyse daha fazla yorum yapmayayim. Ben dün akşam sıcağı sıcağına tüm konuşmaları duydum. Ama burda yazmak istemedim. Çünkü istemdisi siyasete gidiyor is.

Artık bu saatten sonra is vicdana kalıyor...

konyada işçi açığı varsa orayada işçi alsınlar o zaman işçi açığı var diye memur alımını azaltmak nedir ya.. ikisi aynı şey sanki.. yıllarca dirsek çürüttük halada debeleniyoruz bişeyler yapmak için bizede yazık..

Zaten %90 i mülakatla alınıyor. Geriye %10 luk kesim biz ve bizim gibiler.

O %10 ada göz koymuşlar. Kendi elleriyle yerleştirdikleri insanları cikarmayacaklarina göre seni beni çıkaracaklar işten..

Neyse daha fazla yorum yapmayayim. Ben dün akşam sıcağı sıcağına tüm konuşmaları duydum. Ama burda yazmak istemedim. Çünkü istemdisi siyasete gidiyor is.

Artık bu saatten sonra is vicdana kalıyor...
Aynen canım. Herkes elini vicdanına koysun. Haberdar etmek istedim.
Yarn akşam göreceğiz bakalm...

konyada işçi açığı varsa orayada işçi alsınlar o zaman işçi açığı var diye memur alımını azaltmak nedir ya.. ikisi aynı şey sanki.. yıllarca dirsek çürüttük halada debeleniyoruz bişeyler yapmak için bizede yazık..
Yazık hem de çok yazık bize. Herşey yarına bağlı. Inşallah insanlarmz farkındadr.

Işçiden kasıt sen , ben özelde çalışacağz yani. Şartlarına baksnlar. 12 saat çalşma ve asgari ücret. Milyardolarlarn içinden konuşmak kolay tabi. Olan bize oluyor. Kadermz yarına bağlı. Hayrlisi olsun inş.

Allah fırsat vermesin bu zalimlere
Onlar gibi düşünmeyen hiç kimseye tahammülleri yok.
Zaten son yıllarda sürekli kpssyi kaldırmaktan bahsediyorlardı.
Kpss varken bile açıktan yüzlerce atama yapmislar bir de sınav kalkarsa bizim şansımız sıfır artık
Rabbim fırsat vermesin... Hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba canım. Hoşgeldin :)
Ben de pzt başlicam tekrar seçimi bekliyorum.
Cumhurbaskani ve basbakan iki gündür açklma yapiyor kpss ile ilgili.
Erdoğan, memurlarin iş güvencesi kaldırılmalı, 657 degışmeli dedi :KK57:
Davutoğlu, konya da 8000 bin işçi açığı var niye herkes memur olmak istiyor, memur alımlarını kısacağz dedi.:KK57:
2 gündür üstüste bu açklamalar....:KK34:
Yani yandk ki ne yandk.
Kpss nin kaldrılacağı, memurluğun özelleştrileceği söyleniyor konuşuluyor.
Memurlar net te herkes bunu konuşuyor.
Bu yüzden seçimden sonra sonuca göre çalşcam. Yoksa 95 de alsak bunlar bizi zor atar.
Moralimiz bozuluyor.
Allah fırsat vermesin bunlara. Amin.
Pzt başlarz inş çalışmaya.

Allah fırsat vermesin bu zalimlere
Onlar gibi düşünmeyen hiç kimseye tahammülleri yok.
Zaten son yıllarda sürekli kpssyi kaldırmaktan bahsediyorlardı.
Kpss varken bile açıktan yüzlerce atama yapmislar bir de sınav kalkarsa bizim şansımız sıfır artık
Rabbim fırsat vermesin... Hepimizin yardımcısı olsun.
Aynen canim amin. İnş kurtulcaz.

Merhaba canım. Hoşgeldin :)
Ben de pzt başlicam tekrar seçimi bekliyorum.
Cumhurbaskani ve basbakan iki gündür açklma yapiyor kpss ile ilgili.
Erdoğan, memurlarin iş güvencesi kaldırılmalı, 657 degışmeli dedi :KK57:
Davutoğlu, konya da 8000 bin işçi açığı var niye herkes memur olmak istiyor, memur alımlarını kısacağz dedi.:KK57:
2 gündür üstüste bu açklamalar....:KK34:
Yani yandk ki ne yandk.
Kpss nin kaldrılacağı, memurluğun özelleştrileceği söyleniyor konuşuluyor.
Memurlar net te herkes bunu konuşuyor.
Bu yüzden seçimden sonra sonuca göre çalşcam. Yoksa 95 de alsak bunlar bizi zor atar.
Moralimiz bozuluyor.
Allah fırsat vermesin bunlara. Amin.
Pzt başlarz inş çalışmaya.
biz puanımızı alalım
çalışır yüksek puan alırsak emeğimizin karşılığını alırız öyle de devamlı kendine.
yoksa motivasyonun düşer. tempoyu düşürme asla :KK66:
çalışacağız ve atanacağız :KK66:

Son düzenleme:
kızlar moral bozmayın hepimizin bir amacı var inşallah gerçek olacak bu aralar çevrimiçi olmuyorum pek ama takipteyim sözel mantık çalışıyorum bir de matematik daha genel kültüre hiç başlamadım :/

kızlar moral bozmayın hepimizin bir amacı var inşallah gerçek olacak bu aralar çevrimiçi olmuyorum pek ama takipteyim sözel mantık çalışıyorum bir de matematik daha genel kültüre hiç başlamadım :/
aynen moral bozmak yok :KK66: inşallah gerçek olacak hayallerimiz :KK66:
süpersin çalışmaya devam :KK19:
ben de bugün niyeyse 1 saat erken kalktım. kahvaltımı yapıp hemen tarihe devam edeceğim.

aynen moral bozmak yok :KK66: inşallah gerçek olacak hayallerimiz :KK66:
süpersin çalışmaya devam :KK19:
ben de bugün niyeyse 1 saat erken kalktım. kahvaltımı yapıp hemen tarihe devam edeceğim.
ay süper 4 te mi kalktin canım bunu nasıl basariyorsun. ..akşam kaçta yattin. ..

X