Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Mola verdm bi bakıym dedm ama kimse yokkkk herkes çalışıyo galiba, buralar pek bi sessiz. M Mistik Kedi nerelerdesin :)))
M Mistik Kedi canım inşallah bir sıkıntı yoktur. Sen habersiz birakmazdin bizi ama...

Inşallah hersey yolundadir canım. Iyi ol lütfen..

kızlar kusura bakmayın giremedim bir süre üç gündür ailemle beraberdim ve çok yoğun ve güzel geçti. üç gün derslere ara vermiş oldum tatil oldu benim için kafayı dağıttım biraz. o yüzden hiç giremedim siteye de internete de. bir de bugün ayrıldık ya hüzün var içimde yarın sabaha toparlanacağım aynı tempoda devam

Son düzenleme:
selam kızlar.. cumadan beri hiç kitap yüzü açamadım.. dün adet olamadığım için doktora gittim. yumurtalarım büyüyemediği için küçük küçük bir sürü kist olmuş. rahmimde kalınlaşma varmış. rahmimden parça alıp tahlil yapacaklardı eşim yanımda olmadığı için korktum yaptıramadım önümüzdeki hafta tekrar gidicem.
bugünde kv ye gidiyoruz cumartesi dönücez. inşallah şu işlerimi hallederim bian önce ve rahmimdede bişey çıkmaz. dua edin bana çok korkuyorum.. bir daha ne zamana girebilirim foruma bilmiyorum. siz son hızla devam edin çalışmanıza sakın boşlamayın.
hepinize kolay gelsin..

çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur. bize de haber ver son durumu çok geçmiş olsun

dimi
gk hızlı çözüp gy vakit ayırmak lazım
tarih çalışıyorum ben de
Ben de biraz dan başlıcam tarihe. Bugün sırf soru.konuyu dün çalıştm. Ya mistik yds yi nereye sıkıştrcağmı bilemiyorm. Gece zaten erkn yatıcam. En iyisi her gün 5-7 arasi yds olsun. Makale mi okuyosun sadece??? Zorlanıyo musun?

hem de nasıl zorlanıyorum
tarihten sonra yds çalışacaktım ben de tam.
sıkıştırmak lazım onu da. mecbur çalışacağız.
ben şu şu saatler arası şu ders olsun şeklinde çalışamıyorum ya. çok denedim onu benden çıkmıyor
ama şöyle yapıyorum yani yapabiliyorum: bugün 4 saat mat, 2 saat tarih, 2 saat yds misal planda.
onu uyumadan önce bir şekilde muhakkak yetiştirebiliyorum.
1 saat mat çalıştım sıkıldım 1 saat tarih sonra 2 saat mat dışarı çıktım gezdim dolaştım eve geldim geriye ne kaldı 1 saat mat 1 saat tarih 2 saat yds kalmıştı onları da bir şekilde böle böle bitiriyorum.. bitince de cumburlop yatağa :)

eğer o gün formumdaysam erkenden bitirip bana vakit kalırsa tv film keyfim oluyor.

elbet bunlar plana sadık kaldığım günler

Çok iyiymiş maşallah sana. :)) ben de günlük 2 saat yds diyorum, ama akşam 7 den sonra biseyler oluyo bana karanliktan mi işıktan mı istemiyorm ders falan o yuzden 7 ye kdr naptysam yaparm. Hadi tarihe gömülelim sonra yds

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…