Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Of daha oturamadm yds ye, tarihten sonra başm ağrıdı, ama iki saati tamamlamam gerek :KK43:( karanlik oldu biraz, evdeki sarı ışık mı beni sinir ediyo acaba?? 6 da oturcam diyodummm ve hala diyorum. M Mistik Kedi iiiiii naptın yds adına?

bir tane makale okudum kelimeleri çıkardım 9 sayfalık, 1 saatte.
2. saat için şimdi bir tane daha okuyacağım makale 3 sayfalık bu neyseki. kelime çıkaracağım falan. 30 dakika sürer bu kısa makale.
diğer yarım saatte de çıkardığım kelimeleri yazacağım.

bir tane makale okudum kelimeleri çıkardım 9 sayfalık, 1 saatte.
2. saat için şimdi bir tane daha okuyacağım makale 3 sayfalık bu neyseki. kelime çıkaracağım falan. 30 dakika sürer bu kısa makale.
diğer yarım saatte de çıkardığım kelimeleri yazacağım.
9 sayfa mııı :KK57: 3 sayfa mıı:KK57: ne kadar uzun öyle yaa. Ben reader at work 2 okumaya başladm. Kısa kısa konular. 1 tane okudum kelimeleri öğrendim. Sende var mı bu kitap? Şimdi bi tane daha okucam 200 küsür parça var.

kızlar kusura bakmayın giremedim bir süre :KK43: üç gündür ailemle beraberdim ve çok yoğun ve güzel geçti. üç gün derslere ara vermiş oldum tatil oldu benim için kafayı dağıttım biraz. o yüzden hiç giremedim siteye de internete de. bir de bugün ayrıldık ya hüzün var içimde :KK43: yarın sabaha toparlanacağım :KK55: aynı tempoda devam :KK66:
ayy canım ayrılık zor tabi. neyse 3 günde yeter. sağlık olsun :) haydi derse şimdi :)

selam kızlar.. cumadan beri hiç kitap yüzü açamadım.. dün adet olamadığım için doktora gittim. yumurtalarım büyüyemediği için küçük küçük bir sürü kist olmuş. rahmimde kalınlaşma varmış. rahmimden parça alıp tahlil yapacaklardı eşim yanımda olmadığı için korktum yaptıramadım önümüzdeki hafta tekrar gidicem.
bugünde kv ye gidiyoruz cumartesi dönücez. inşallah şu işlerimi hallederim bian önce ve rahmimdede bişey çıkmaz. dua edin bana çok korkuyorum.. bir daha ne zamana girebilirim foruma bilmiyorum. siz son hızla devam edin çalışmanıza sakın boşlamayın.
hepinize kolay gelsin..
geçmiş olsun canım. hakkında hayırlı hebrler bekliyoruz :)

Of daha oturamadm yds ye, tarihten sonra başm ağrıdı, ama iki saati tamamlamam gerek :KK43:( karanlik oldu biraz, evdeki sarı ışık mı beni sinir ediyo acaba?? 6 da oturcam diyodummm ve hala diyorum. M Mistik Kedi iiiiii naptın yds adına?
ben sarı ışıkta hiç çalışamam canım. sarıdan olması muhtemel. gerçi şimdilerde beyazdada çalışamıyorum ya :KK48:

9 sayfa mııı :KK57: 3 sayfa mıı:KK57: ne kadar uzun öyle yaa. Ben reader at work 2 okumaya başladm. Kısa kısa konular. 1 tane okudum kelimeleri öğrendim. Sende var mı bu kitap? Şimdi bi tane daha okucam 200 küsür parça var.
odtününmüş yeni gördüm bu kitabı.
bu kitap iyidir kızlar. biz proficiency sınavına bunlarla hazırlandık. ama sadece reading için.

redar at work 1-2
more to read 1-2
cesur öztürk
gramerler var ama aklımda değil çok oldu.
ankarada olanlar odtü book store uğrayın derim. hazırlık kitapları çok iyi. bi şekilde içeriye giresiniz. istediğiniz< kitabı satın alırsınız

bu kitap iyidir kızlar. biz proficiency sınavına bunlarla hazırlandık. ama sadece reading için.

redar at work 1-2
more to read 1-2
cesur öztürk
gramerler var ama aklımda değil çok oldu.
ankarada olanlar odtü book store uğrayın derim. hazırlık kitapları çok iyi. bi şekilde içeriye giresiniz. istediğiniz< kitabı satın alırsınız
bende building skills var cesur öztürkün. bitirmiştim onu güzel kitaptı

hala yds bakıyorum. üç gün derslere bakmadığım için programın gerisinde kaldım. artık daha az uyuyup boş vakitleri kaldıracağım programı yeniden yakalayana kadar.
normalde bugün yds 2 saatti ama 4.saati bitirdim. hem bugünü hem de çalışmadığım üç günden biri bitti :KK54:şimdi çalışmadığım ikinci güne geçiyorum.

hala yds bakıyorum. üç gün derslere bakmadığım için programın gerisinde kaldım. artık daha az uyuyup boş vakitleri kaldıracağım programı yeniden yakalayana kadar.
normalde bugün yds 2 saatti ama 4.saati bitirdim. hem bugünü hem de çalışmadığım üç günden biri bitti :KK54:şimdi çalışmadığım ikinci güne geçiyorum.
Süpersin :)

"Yemek sırasında : "Yarın Cumhuriyet ilân edeceğiz" dedim. Orada bulunan arkadaşlar, derhal düşünceme katıldılar. Yemegi bıraktık. O dakikadan itibaren, nasıl hareket edileceği konusunda kısa bir program yaparak arkadaşları görevlendirdim."
M.Kemal Atatürk-Nutuk :KK200:

Şimdiden Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.

X