- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- Konu Sahibi Mistik Kedi
Hafıza ve kolay öğrenme için her gün bi avuç yer fıstığı yiyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 sayfa mııı 3 sayfa mıı ne kadar uzun öyle yaa. Ben reader at work 2 okumaya başladm. Kısa kısa konular. 1 tane okudum kelimeleri öğrendim. Sende var mı bu kitap? Şimdi bi tane daha okucam 200 küsür parça var.bir tane makale okudum kelimeleri çıkardım 9 sayfalık, 1 saatte.
2. saat için şimdi bir tane daha okuyacağım makale 3 sayfalık bu neyseki. kelime çıkaracağım falan. 30 dakika sürer bu kısa makale.
diğer yarım saatte de çıkardığım kelimeleri yazacağım.
odtününmüş yeni gördüm bu kitabı.9 sayfa mııı 3 sayfa mıı ne kadar uzun öyle yaa. Ben reader at work 2 okumaya başladm. Kısa kısa konular. 1 tane okudum kelimeleri öğrendim. Sende var mı bu kitap? Şimdi bi tane daha okucam 200 küsür parça var.
Evet canım güzel kitap.odtününmüş yeni gördüm bu kitabı.
ayy canım ayrılık zor tabi. neyse 3 günde yeter. sağlık olsun :) haydi derse şimdi :)kızlar kusura bakmayın giremedim bir süre üç gündür ailemle beraberdim ve çok yoğun ve güzel geçti. üç gün derslere ara vermiş oldum tatil oldu benim için kafayı dağıttım biraz. o yüzden hiç giremedim siteye de internete de. bir de bugün ayrıldık ya hüzün var içimde yarın sabaha toparlanacağım aynı tempoda devam
geçmiş olsun canım. hakkında hayırlı hebrler bekliyoruz :)selam kızlar.. cumadan beri hiç kitap yüzü açamadım.. dün adet olamadığım için doktora gittim. yumurtalarım büyüyemediği için küçük küçük bir sürü kist olmuş. rahmimde kalınlaşma varmış. rahmimden parça alıp tahlil yapacaklardı eşim yanımda olmadığı için korktum yaptıramadım önümüzdeki hafta tekrar gidicem.
bugünde kv ye gidiyoruz cumartesi dönücez. inşallah şu işlerimi hallederim bian önce ve rahmimdede bişey çıkmaz. dua edin bana çok korkuyorum.. bir daha ne zamana girebilirim foruma bilmiyorum. siz son hızla devam edin çalışmanıza sakın boşlamayın.
hepinize kolay gelsin..
ben de yavaşlamışım :)Matematikte yavaşım
ben sarı ışıkta hiç çalışamam canım. sarıdan olması muhtemel. gerçi şimdilerde beyazdada çalışamıyorum yaOf daha oturamadm yds ye, tarihten sonra başm ağrıdı, ama iki saati tamamlamam gerek ( karanlik oldu biraz, evdeki sarı ışık mı beni sinir ediyo acaba?? 6 da oturcam diyodummm ve hala diyorum. M Mistik Kedi iiiiii naptın yds adına?
9 sayfa mııı 3 sayfa mıı ne kadar uzun öyle yaa. Ben reader at work 2 okumaya başladm. Kısa kısa konular. 1 tane okudum kelimeleri öğrendim. Sende var mı bu kitap? Şimdi bi tane daha okucam 200 küsür parça var.
bu kitap iyidir kızlar. biz proficiency sınavına bunlarla hazırlandık. ama sadece reading için.odtününmüş yeni gördüm bu kitabı.
evet güzel dönüş olduayy canım ayrılık zor tabi. neyse 3 günde yeter. sağlık olsun :) haydi derse şimdi :)
bende building skills var cesur öztürkün. bitirmiştim onu güzel kitaptıbu kitap iyidir kızlar. biz proficiency sınavına bunlarla hazırlandık. ama sadece reading için.
redar at work 1-2
more to read 1-2
cesur öztürk
gramerler var ama aklımda değil çok oldu.
ankarada olanlar odtü book store uğrayın derim. hazırlık kitapları çok iyi. bi şekilde içeriye giresiniz. istediğiniz< kitabı satın alırsınız
Artk 7 ay çöze çöze hızlı olucaz :)))ben de yavaşlamışım :)
Bence de sarıdan. Ay sinir oluyorum :)) sen de harika bi dönüş yaparsn derse yarn öbür gün:)))ben sarı ışıkta hiç çalışamam canım. sarıdan olması muhtemel. gerçi şimdilerde beyazdada çalışamıyorum ya
Süpersin :)hala yds bakıyorum. üç gün derslere bakmadığım için programın gerisinde kaldım. artık daha az uyuyup boş vakitleri kaldıracağım programı yeniden yakalayana kadar.
normalde bugün yds 2 saatti ama 4.saati bitirdim. hem bugünü hem de çalışmadığım üç günden biri bitti şimdi çalışmadığım ikinci güne geçiyorum.
ben burada olurum muhtemelen bu gece pek uyumayacağımBen 8den sonra paydos verdim, akşamları olmuyo benim :) yarın erken kalkarm iki yds patlatrm inş