- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
Harika"Yemek sırasında : "Yarın Cumhuriyet ilân edeceğiz" dedim. Orada bulunan arkadaşlar, derhal düşünceme katıldılar. Yemegi bıraktık. O dakikadan itibaren, nasıl hareket edileceği konusunda kısa bir program yaparak arkadaşları görevlendirdim."
M.Kemal Atatürk-Nutuk
Şimdiden Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
o zaman youtube bebek videolarından kesin uzak durYine bebek özlemim hortladı. Hemen bastrmam gerekkkk
evet canım faydalı o kitapbende building skills var cesur öztürkün. bitirmiştim onu güzel kitaptı
inşallah bakalım. o olurda bendeki hafızayla tarih ve anayasa ne olcak bilmiyorum :)Artk 7 ay çöze çöze hızlı olucaz :)))
maşallah canım nazar değmesin hızlısın sen yaparsın :)hala yds bakıyorum. üç gün derslere bakmadığım için programın gerisinde kaldım. artık daha az uyuyup boş vakitleri kaldıracağım programı yeniden yakalayana kadar.
normalde bugün yds 2 saatti ama 4.saati bitirdim. hem bugünü hem de çalışmadığım üç günden biri bittişimdi çalışmadığım ikinci güne geçiyorum.
seninde canım hepimizin"Yemek sırasında : "Yarın Cumhuriyet ilân edeceğiz" dedim. Orada bulunan arkadaşlar, derhal düşünceme katıldılar. Yemegi bıraktık. O dakikadan itibaren, nasıl hareket edileceği konusunda kısa bir program yaparak arkadaşları görevlendirdim."
M.Kemal Atatürk-Nutuk
Şimdiden Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
Ooo o saatte ayaktaymışsın:) kıyamam ya uyuyamıyosun. Neyse çalışmışsndr sen :))yine ben yine bir uykusuz gece
ders çalışayım bari
Instagram da arkadaşlarmn bebeklerini görüyorum çok fena çooko zaman youtube bebek videolarından kesin uzak dur
hiç aklımda yokken benim bile aklıma sokuyorlar
yok canım ya hiç rahat değilimki. hep uykum var. gece sürekli wc için kalkıyorum. 1 saat çalıştım ve yine yattımOoo o saatte ayaktaymışsın:) kıyamam ya uyuyamıyosun. Neyse çalışmışsndr sen :))
Canım ya zoryok canım ya hiç rahat değilimki. hep uykum var. gece sürekli wc için kalkıyorum. 1 saat çalıştım ve yine yattım
şimdi kahvaltı bitti çalışcam bakalım.
ooo süper çalışmışsındıryine ben yine bir uykusuz gece
ders çalışayım bari
bugün daha da yüklenelim derslere. açıkları kapatalımCanım ya zorben de oturucam kocam evde bugün bakalm çalışcak mıym. Sen de dinlene dinlene ilerle canım.
İkisini de yapıyorum iyice sindirene kadar okuyup not alıyorum. Sen nasıl çalışıyorsun?Nasıl çalışıyorsunuz okuyarak mi not alarak mi
bizimki yine gitti çalışmaya :) tatil ama çok yoğunlar. evde olsa gerçekten çalışılmıyor tatilde. genelde dışarı çıkıyoruz bende istiyorum çıkmayı.Canım ya zorben de oturucam kocam evde bugün bakalm çalışcak mıym. Sen de dinlene dinlene ilerle canım.
yok canım 1 saat çalıştım yine uyudum. 10 buçukta kalktım sonradaooo süper çalışmışsındır
Bugün eşim evde diye cok çalışamam ama olsun. Bi mat denemesi çözdüm sadece bu saate kadar. Tarih çözücem. Ve yine yds okumaaa:))bugün daha da yüklenelim derslere. açıkları kapatalım
işim vardı anca geldim başlıyorum şimdi. bugün artık hiç vakit kaybetmeyelim.
Biz de dün akşam çıktık. Bugün evdeyiz, o da hazırlanıyo zaten sınava boş vakitlerinde. Bıktı özelden o da :)) Atanırz inş ikimiz de :))bizimki yine gitti çalışmaya :) tatil ama çok yoğunlar. evde olsa gerçekten çalışılmıyor tatilde. genelde dışarı çıkıyoruz bende istiyorum çıkmayı.
Bu aralar çok aklıma düştü bebek fikri. Napıcam bilmiyorum. Görüyorum da sıkıntılı olabiliyor. Düşünüyorum bi dahaki ay tuttu diyelim max 6 aylık oluyorum sınavda. Off off bilemedim. Keşke bu his gelmese.yok canım 1 saat çalıştım yine uyudum. 10 buçukta kalktım sonradaartık uykumu alamıyorum. zaten gece kramp, wc yüzünden uykum çok kötü. bölük pörçük.