Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Harika
Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.

bende building skills var cesur öztürkün. bitirmiştim onu güzel kitaptı
evet canım faydalı o kitap
Artk 7 ay çöze çöze hızlı olucaz :)))
inşallah bakalım. o olurda bendeki hafızayla tarih ve anayasa ne olcak bilmiyorum :)
maşallah canım nazar değmesin hızlısın sen yaparsın :)
seninde canım hepimizin

Canım ya zor ben de oturucam kocam evde bugün bakalm çalışcak mıym. Sen de dinlene dinlene ilerle canım.
bizimki yine gitti çalışmaya :) tatil ama çok yoğunlar. evde olsa gerçekten çalışılmıyor tatilde. genelde dışarı çıkıyoruz bende istiyorum çıkmayı.

bizimki yine gitti çalışmaya :) tatil ama çok yoğunlar. evde olsa gerçekten çalışılmıyor tatilde. genelde dışarı çıkıyoruz bende istiyorum çıkmayı.
Biz de dün akşam çıktık. Bugün evdeyiz, o da hazırlanıyo zaten sınava boş vakitlerinde. Bıktı özelden o da :)) Atanırz inş ikimiz de :))

yok canım 1 saat çalıştım yine uyudum. 10 buçukta kalktım sonrada artık uykumu alamıyorum. zaten gece kramp, wc yüzünden uykum çok kötü. bölük pörçük.
Bu aralar çok aklıma düştü bebek fikri. Napıcam bilmiyorum. Görüyorum da sıkıntılı olabiliyor. Düşünüyorum bi dahaki ay tuttu diyelim max 6 aylık oluyorum sınavda. Off off bilemedim. Keşke bu his gelmese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…