Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Aynı durumdayz canım aslında. O duygu çok agır basiyo bazen. Eşim desteklese belki duramam ama kendim de mantıklı düşünmeye çalışıyorum. Iş güç yok olmaz diyorum olursa en az 3 sene eve bağlycak, nasıl çalşcam? Kpss ye de bebekli beceremem ben şmdi zor calsyorum. Bi anlık merak, duygu seli geçer gider diyorum, işimi elime alıym diyorum o büyücek kreşe gidicek ben elde var sıfır evde pineklicem yaş geçmiş olucak. çocuksuzluk fırsat bence sınavlar için. Ben böyle düşünüyorum canım, ama anlıyorum seni, bnm de etrafm hep hamile.

sanırım evet canım. uyku gebelikten kaynaklanıyor. şötle söyleyebilirim aslında ilk 4 ay çok rahattım sadece 4 defa istifra ettim. bu çok büyük bir avantaj. 9 ay kusanlar var. ben çok rahattım. ama 5 aydan sonra artık bacak, kalça, bel ağrıları başladı. uzun süre ayakta kalamıyorum. hemen yoruluyorum. evde olmak avantaj tabi. biraz ev işi yapıp çalışılıyor ama benim 2 gün yüksek lisans dersim var. sabahtan akşama kadar 2 günüm okulda geçiyor. ödevler, sınavlarda var tabi daha başlamadı ama şuan iyi zamanlarım :) o günler hiç bişi yapamıyorum .dışarıda olmak yorucu. bebek olunca zor tabi :) doğum sonrası kendine gelmek zor :)
senin bir tane var 2. yi mi düşünüyorsun canım ? tekrar gebelik dedimişsin. hayırlısı olsun inşallah.

bu mesajını görmeden yorum yaptım canım. benimde 2 kaybım var. nasip işte hakında hayırlısı. ama beni gerçekten hayata bağladı bebeğim. ben iş güç her şeyi gözden çıkartmıştım. tek hedefim anne olmaktı çünkü kayıplardan sonra büyük bir depresyon geçirdim. sanki hiç bebek sahibi olamayacağımı düşünüyordum. şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve pskolojim çok çok iyi. bu sayede ders çalışıyorum zaten. hayattan kopmuştum.

Sağ salim kucağınızada alirsiniz inşallah.
Ben ilkini çok zor atlattım çünkü 11 hafta bebeğimin varlığına öyle alışmışım ki bir de kürtaj falan olunca daha zor oldu. 2.öyle olmadı çok şükür. Çünkü öğrenmemle kanamamın başlaması bir oldu.

Allah kimseye aratmasın bizede aratmasın ama sınav sürecini atlatmak daha iyi olacak galiba. Çünkü gebelik her ne kadar keyifliyse de bir o kadar zor olabiliyor.

benimde kalp durması oldu. ikisede kürtajla alındı. sana tavsiyem sebebini araştırmadan gebe kalma. gebelik herkese göre değişiyor. zor geçirenler çok zor geçiriyor gerçekten.
ben 2014 te boştum ama çalışmadım :) dersaneyede gitmedim. yani yoğun olsam daha çok çalışıyorum ben :) zaten kaldı 3 ay inşallah. en erken kasımda atma olacak (2016) ozamnada bebiş 10 aylık falan oluyor. atansam bile iş başı hemen olmaz. 1 yaşındada annem bakar. öyle hallederiz. ama şimdi gebe kalsan yarım kalacak tabi bazı şeyler. helede ilk 3 ay zor geçerse sınavdan bişi bekleme. mayısa 1 ay kala çalışmalara başlarsın canım. sonrası Allah kerim. ama araştır mutlaka.

Bende padisahlar bile hep birbirine karisti daha duraklama donemine gecmeden bi sekilde halletcem artik ezberliycez mecbur. Umarim ezberlediklerimizi sinava kadar unutmayiz surekli soru cozmek lazim. Benim hala soru bankalarim gelmedi

günaydınlar kızlar,

uyku tutmadı yine beni bacak ağrısından, yoksa uyucaktım daha :)

dün 5 saat çalıştım ve mutlu oldum bakalım bugün nekadar çıkacak

uykum var tabi sanırım 1-2 saat uyucam öğlen, hadi kolaylıklar herkese

Slm :) ben erken kalkamiyorm ya bunu anladm :) uykum oluyo geri yattm ben de napim. Anca uykumu alıyorum :)

Kızlar bende kpss genel kültür genel yetenek +egitim bilimleri canlı vide dersler var bi siteden almıştım ama sonra kpss ogretmenlik icin dersaneye yazildim almak isteyen varsa ulasabilir elimde kalsın istemiyorum dersane yogunlugundan dolayi da izleyemiyorum acikcasi canli dersleri.s.s

Slm :) ben erken kalkamiyorm ya bunu anladm :) uykum oluyo geri yattm ben de napim. Anca uykumu alıyorum :)
ben de yattım canım. çünkü çok kötü bir sabah geçirdim. malesef gebelik rahat bile geçse arada kusma oluyor. bugün oldu ve tam 3saat uyudum yeniden :) 2 saat çalıştım ama olsun ne yapalım :)

ben de yattım canım. çünkü çok kötü bir sabah geçirdim. malesef gebelik rahat bile geçse arada kusma oluyor. bugün oldu ve tam 3saat uyudum yeniden :) 2 saat çalıştım ama olsun ne yapalım :)
Geçmiş olsun canım. Olsun telafi edersin. Normal yani hamilelikte. Genel olarak rahatsn çok şükür.

Ben hamile olmadığm halde uykuya düşkünüm. 12 de keyfi yatağa giriyorm uyumuyorum 2 ye kadar. Gece oturcam artk madem sabah kalkamıyorum. :) afyonum patlamıyo sabah :)

Geçmiş olsun canım. Olsun telafi edersin. Normal yani hamilelikte. Genel olarak rahatsn çok şükür.
tabi canım be çekenler var. 6 ay bitti toplamda 5 istifra mideniz bulanmasında :) insanlar hergün 2-3 defa yaşıyormuş bunu. ben iyiyim gayet :)
Ben hamile olmadığm halde uykuya düşkünüm. 12 de keyfi yatağa giriyorm uyumuyorum 2 ye kadar. Gece oturcam artk madem sabah kalkamıyorum. :) afyonum patlamıyo sabah :)
ama uykuyu almadanda hiç bişi anlaşılmıyor. herkes için geçerli değil bu saatler. 1 ay aynı düzende yaıp kalksak ancak olur. ama 3-4 günde bu düzen oturmuyor. bünyenin alışmış olduğu bir düzen var. zamanla artık nasıl rahatsan o saatlerde çalış.

Benim arkadaşm 7 aydr hep istifra. Bazıları öyle oluyor demek. Bakalm ben nasıl olcam :)

Evet bir aya anca oturur bi düzen. Sanırm gece oturucam, 2 saat falan cebe atarm. Yds yi geceye atarm. Dediğin gibi herkesn bünye farklı.

kimse yok ama buralarda kızlar hayırdır :)

3 saat çalıştım 2 saat daha çalışsam çok mutlu olucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…