- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
günaydıın =) bayaaa erkencisin sevindim =)Günaydn:)) yataktan yazıyorum:)))
Daha yeni ayılıyorum :)günaydıın =) bayaaa erkencisin sevindim =)
olsun o saatte uyanmak bile büyük başarı bence =)Daha yeni ayılıyorum :)
Hehe :))olsun o saatte uyanmak bile büyük başarı bence =)
Günaydn:)) yataktan yazıyorum:)))
Hehehe ben de zaten sonra yine uyudumayy benim o saatte günüm aymadı, daha bir yerlerimde pireler geziyordu vallahi
iyi çalışmalar
Ya ben de hedef koyunca olmuyo. Olmaynca moral bozuluyo. Hedefsiz çalışalm biz, önce çalşalm sonra yazalm hedefi, tutmuş olurgünaydın ya da tünaydın
bn 11 de kalktım kızlar. durumum aşırı vahim. uykuya fazlaca eğilim var :)
cumartesi ve pazar benden bişi çıkmadı. hafta sonu ders mers olmuyor. neyse şimdi başlıyorum bakalım kaç saat çıkacak. artık hedef koymuyorum çünkü hedefin kıyısından bile geçemiyorum
Ben de gec kalktgm icin fazla calismadm ama yaptm biseyler :)) evi de temzledm yrn rahatm:)ben hep moladayım canım
3 saat çalıştım ama şükürki. biraz daha kassam bugün 5 saat çıkarda eşim evdeyken zor bakalım. yazarım sonucu. ben hiç sevmediğim anayasa çalışıyorum
İnsallah canım :) iyi hedef koymuşsunBen bugün tüm gün dersanedeydim dersim vardi gelince de ancak dinlendim bir de çok hastayım grip beni mahvettin.
Onun dışında evviliyatın tarih soru bankasını aldım ve kendime yeni bir ders calisma programı hazirladim.
Her gün sabahtan öğleye kadar konu çalışıp öğleden sonra soru çözeceğim. Günlük 200 soru haftalık 1400 soru hedefim. Hakkıyla programimi uygulayabilir sensüper olacak :)
Allah hepimizin yardımcıcı olsun. Ders çalışma aşkı şevki versin inşallah.
ben hep moladayım canım
3 saat çalıştım ama şükürki. biraz daha kassam bugün 5 saat çıkarda eşim evdeyken zor bakalım. yazarım sonucu. ben hiç sevmediğim anayasa çalışıyorum
İnsallah canım :) iyi hedef koymuşsun
Geçmiş olsun bu arada :)
Teşekkür ederim.
Umarım uyabilirim :)
Ben de bebek olayını düşündm ama beceremem aynı zamanda sınavı dedm bi de işim olmadan olmasın dedim, kimileri rahat oluyo diyo tabi. Ama ben bekliyorm işimi gücümü oturtaym sonra 30 a kdr yolu var :) ben de o duygu bi anlık geliyo bastırıyorum