Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

günaydın ya da tünaydın

bn 11 de kalktım kızlar. durumum aşırı vahim. uykuya fazlaca eğilim var :)
cumartesi ve pazar benden bişi çıkmadı. hafta sonu ders mers olmuyor. neyse şimdi başlıyorum bakalım kaç saat çıkacak. artık hedef koymuyorum çünkü hedefin kıyısından bile geçemiyorum

Ya ben de hedef koyunca olmuyo. Olmaynca moral bozuluyo. Hedefsiz çalışalm biz, önce çalşalm sonra yazalm hedefi, tutmuş olur

ben hep moladayım canım

3 saat çalıştım ama şükürki. biraz daha kassam bugün 5 saat çıkarda eşim evdeyken zor bakalım. yazarım sonucu. ben hiç sevmediğim anayasa çalışıyorum

Ben bugün tüm gün dersanedeydim dersim vardi gelince de ancak dinlendim bir de çok hastayım grip beni mahvetti.

Onun dışında evviliyatın tarih soru bankasını aldım ve kendime yeni bir ders calisma programı hazirladim.

Her gün sabahtan öğleye kadar konu çalışıp öğleden sonra soru çözeceğim. Günlük 200 soru haftalık 1400 soru hedefim. Hakkıyla programimi uygulayabilirsem süper olacak :)

Allah hepimizin yardımcıcı olsun. Ders çalışma aşkı şevki versin inşallah.

İnsallah canım :) iyi hedef koymuşsun
Geçmiş olsun bu arada :)

Hamilelikten dolayı mı uyku eğiliminiz var?
Bende yeniden hamile kalmayı çok istiyorum ama hem olumsuzluk yasama korkusu hem de gebeliğin getirmiş olduğu zorluklardan (uyku, mide bulantısı vs.) dolayı kendimi vazgeçirmeye calisiyorum.

Sizce nasıl? Zormu hamilelikle birlikte hszirlik sureci?
ben hep moladayım canım

3 saat çalıştım ama şükürki. biraz daha kassam bugün 5 saat çıkarda eşim evdeyken zor bakalım. yazarım sonucu. ben hiç sevmediğim anayasa çalışıyorum

Ben özellikle etrafımdaki insanların hamilelik haberlerini aldım mı o duyguyu frenleyemiyorum. 2 defa gebelik geçirdim ama nasip olmadı. Düşünüyorum belki bu benim için fırsat önce işin olması gerekiyor demekki diyorum. Karmakarışık kafam nerdeyse herkese bunu soruyorum son günlerde? Birilerinin beni cesaretlendirmesini istiyorum sanirim

Ama en güzeli tabi ki önce iş sonra bebek
Hatta önce iş sonra evlilikti belki ama aceleci davrandım sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…