Merhaba biraz okudum yazdiklarinizi ders calisma arkadaslariyiz sanirim. :) Davet ettiginiz icin cok tesekkur ederim.
Selam arkadaslar kendimden bahsediyim biraz. Haziranda yeni mezun oldum. Istedigim gibi bir is bulamadigim icin kpss nin en mantikli tercih olcagina daha yeni karar verdim. Muhendisim. Matematigim cok iyidir fakat sozel derslerde hic basarili degilim. Daha da onemlisi cogunu en son lise de gormustum. Ben de 3 gun once en cok zorlandigim derstan yani tarihten basladim. Ilk 2 konuyu calistim. Tabi calistim dedigim okuyup not aldim. Test kitaplarim gelince notlarimi iyice calisip oyle sorulari cozcem. Yalniz ben hep gece calisiyorum. Herkes uyumus oluyor. Dikkatimi dagitcak hicbisey olmuyor. Daha rahat calisabiliyorum. Calismaya yeni basladigim icin baya stresliyim. Umarim yetistirebilirim
Bu arada bi tane siteden 5 adet soru bankasi sparis ettim ve malesef hala kargoya bile vermediler. Internetten sonradan baktigimda herkesin sikayetci oldugunu ve kargolarin cok uzun surede geldigini ogrendim. Stresime bide bu katlandi. Elimde sadece ihtiyacin konu anlatimli kitaplari var soru cozemiyorum
o yuzden benim yaptigim hatayi yapmayin yayinlarin kendi sitelerinden sparis vermeye calisin. Uyarayim dedim :) herkese iyi calismalar...