Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

bunu güzelce planlamalıyız ama saatleri falan.. gün içinde evde yapmamız gereken işleri de ona göre ayarlamalıyız..

Evet canm mesele 7 de kalkıcaz ya 2 saat evle ilgilenicez 9 da derse oturcaz falan. Molalari da belirleyelm dersane gibi olsun.
evet mantıklı.. 9 da başlarız derse 10 a kadar 15 dakika ara veririz 10.15 de başlarız tekrar 11. 15 e kadar 2 saat. öğlen benim eşim yemeğe geliyor 13.30 da anca tekrar oturabilirim derse

Tamam 13.30 da oturrz ara verms olurz kitap okurm ben de. 2 saat cepte oluyo.13.30 da tekrar oturrrz.
yine 15 er dakikalık aralarla 5 e kadar çalışırız. akşam çok planlı yapamayız sanırım eşler eve gelince en azından ben yapamam yani ama en azından gün içinde 5 saat çalışmış oluruz

canım şuna söyleyim ama malesef ben bu hafta başlayamam pazartesi misafirim gelecek salıda kv nin yanına gidiyorum doktora gidicez. çarşamba eşimde gelecek cuma kaynımın yemin töreni var yani bu hafta acayip hareketli geçecek. anca haftaya pazartesi başlayabilirim.

ben söylersem gaza gelmek yerine iyice boşlarsın o yüzden hiç yazmayım =))

ben de bu saat işini oturtmalıyım artık.
bir gün çok iyi ertesi gün normal sonraki gün çok az çalışıyorum.
her gün düzenli çok çok çalışabilsek keşke
evet canım hiç oturmuyor. bugünde hedefim vardı. ama malum eşim evde ve hafta sonu dışarı çıktık 2 de ve ancak geldik. şimdide saat kaç oldu. bugün yine taş çatlasa 3 saat çıkar benden. ama çok yetersiz 3 saat. konular bitmez :) neyse kasıcaz artık biraz :)

Bi gün iyi bi gün az. Sabitlemeliyiz bunu, kasım geldi kasım. Birbirmze gaz verelm gerekirse aynı zamanlarda oturup kalkalım.
ah canım ya olmuyor valla hele akşamları ben tamamen kopuyorum hiç kafam almıyor. uykum geliyor. dedeiğin gibi bu hızla soru çözmeyi geçtim konu bile yetişmez

hadi biraz basalım gaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…