- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
Aynı zamanlarda oturup kalkabiliriz bi saat çalış kalk şeklinde. Ders gbi. Herkes öyle katılır hem motive oluruz hem aynı zamanda ara verince burdan konuşuruz. Yoksa herkes savruluyor. Başka bi çözüm var mı sence?aslında mantıklı.. nasıl yapabiliriz ki bunu bi çözüm bulalım
Ozet konu anlatimin bulun herseyi yazmayın önemlileri yazın test cozun
Canım benim ne güzel destek veriyosun sağ ol. Haklisn ama. Yine de 90 üstü lazm bize, ister istemez gözümüz korkuyor.Ne Insanlar var devlet memuru şok oluyorum neden sizde kazanmayasiniz
bunu güzelce planlamalıyız ama saatleri falan.. gün içinde evde yapmamız gereken işleri de ona göre ayarlamalıyız..Aynı zamanlarda oturup kalkabiliriz bi saat çalış kalk şeklinde. Ders gbi. Herkes öyle katılır hem motive oluruz hem aynı zamanda ara verince burdan konuşuruz. Yoksa herkes savruluyor. Başka bi çözüm var mı sence?
Evet canm mesele 7 de kalkıcaz ya 2 saat evle ilgilenicez 9 da derse oturcaz falan. Molalari da belirleyelm dersane gibi olsun.bunu güzelce planlamalıyız ama saatleri falan.. gün içinde evde yapmamız gereken işleri de ona göre ayarlamalıyız..
evet mantıklı.. 9 da başlarız derse 10 a kadar 15 dakika ara veririz 10.15 de başlarız tekrar 11. 15 e kadar 2 saat. öğlen benim eşim yemeğe geliyor 13.30 da anca tekrar oturabilirim derseEvet canm mesele 7 de kalkıcaz ya 2 saat evle ilgilenicez 9 da derse oturcaz falan. Molalari da belirleyelm dersane gibi olsun.
Tamam 13.30 da oturrz ara verms olurz kitap okurm ben de. 2 saat cepte oluyo.13.30 da tekrar oturrrz.evet mantıklı.. 9 da başlarız derse 10 a kadar 15 dakika ara veririz 10.15 de başlarız tekrar 11. 15 e kadar 2 saat. öğlen benim eşim yemeğe geliyor 13.30 da anca tekrar oturabilirim derse
yine 15 er dakikalık aralarla 5 e kadar çalışırız. akşam çok planlı yapamayız sanırım eşler eve gelince en azından ben yapamam yani ama en azından gün içinde 5 saat çalışmış oluruzTamam 13.30 da oturrz ara verms olurz kitap okurm ben de. 2 saat cepte oluyo.13.30 da tekrar oturrrz.
benimde öyle ne kadar çalışsamda yanlışım çıkıyor sanırım bu sorunu çok test çözerek halledeceğiz..Arkadaslar off konu çalışıyorum ama testlerde cok yanlisim cikiyor ne yapabilirim sizce?
5 saat çok iyi. Zaten sonrasında gevşetirz biraz. Yemek falan yaparz.yine 15 er dakikalık aralarla 5 e kadar çalışırız. akşam çok planlı yapamayız sanırım eşler eve gelince en azından ben yapamam yani ama en azından gün içinde 5 saat çalışmış oluruz
yemekleri sabah 2 saatlik zamanda yaparsak gün içinde yemek yapmamızda gerekmez.. haftada 1 günde mesela temizlik için sabah 1 saat daha geç başlayabiliriz5 saat çok iyi. Zaten sonrasında gevşetirz biraz. Yemek falan yaparz.
ben söylersem gaza gelmek yerine iyice boşlarsın o yüzden hiç yazmayım =))
evet canım hiç oturmuyor. bugünde hedefim vardı. ama malum eşim evde ve hafta sonu dışarı çıktık 2 de ve ancak geldik. şimdide saat kaç oldu. bugün yine taş çatlasa 3 saat çıkar benden. ama çok yetersiz 3 saat. konular bitmez :) neyse kasıcaz artık biraz :)ben de bu saat işini oturtmalıyım artık.
bir gün çok iyi ertesi gün normal sonraki gün çok az çalışıyorum.
her gün düzenli çok çok çalışabilsek keşke
ah canım ya olmuyor valla hele akşamları ben tamamen kopuyorum hiç kafam almıyor. uykum geliyor. dedeiğin gibi bu hızla soru çözmeyi geçtim konu bile yetişmezBi gün iyi bi gün az. Sabitlemeliyiz bunu, kasım geldi kasım. Birbirmze gaz verelm gerekirse aynı zamanlarda oturup kalkalım.
bizim hedef 90 üstü hepimiz bu durumdayız. başka şansımız yok. inşallah olur.Ne Insanlar var devlet memuru şok oluyorum neden sizde kazanmayasiniz
konuyu tam kavaraman gerek canımç. ama hemen olmuyor o sen soru çözmeye devam et. ama konuyu tekrarla.Arkadaslar off konu çalışıyorum ama testlerde cok yanlisim cikiyor ne yapabilirim sizce?
akşamları bende hiç çalışamıyorum gündüz ne yapabilirsem o..ah canım ya olmuyor valla hele akşamları ben tamamen kopuyorum hiç kafam almıyor. uykum geliyor. dedeiğin gibi bu hızla soru çözmeyi geçtim konu bile yetişmez
hadi biraz basalım gaza