- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
sağ ol canım. sanada kolay gelsin :)
Sağ olsağ ol canım. sanada kolay gelsin :)
Günaydın:)
günaydın kızlar geç yazdım yine karın ağrısıyla uyandım anca kendime geliyorum, boşa gitti kaç saatgünaydın :)
hoşgeldinmerhabalar..çalışamadığım için öyle nette gezinirken gördüm yazılarınızı.gerçekten çok hoş birazda olsa çalışma isteğim oldu.tabi hala ne yapacağımı bilmiyorum
Geçmiş olsun. Ben de uyudum ama gece telafi edicem.günaydın kızlar geç yazdım yine karın ağrısıyla uyandım anca kendime geliyorum, boşa gitti kaç saat
hoşbulduk :) yazıyorum ama pek uygulayamıyorumhoşgeldinplan yap hemen derslerini yaz, hangisine ne kadar çalışacağını yaz ve planını hazırla hemen başla
Hafif bi planla başlasan? Ben de ağır olunca yapamadm şimdi daha serbestim.hoşbulduk :) yazıyorum ama pek uygulayamıyorumuygulayamayınca da moralim bozuluyor bırakıyorum
olsun canım dinlenmiş oldun. bende 9 da uyudum ve 13.00 te kalktım. yetişmiyor konular. sınav yarıngünaydın kızlar geç yazdım yine karın ağrısıyla uyandım anca kendime geliyorum, boşa gitti kaç saat
ben sabah uyudum canım. şimdi yine başlıyorum bakalımBu saate kadar daha çalışmadım canım da istemiyo yaabi otursammm, siz naptınız???
nasıl bir plan olabilir mesela? sınavda erkene alındı diye yetişmeyecek diye korkuyorum tüm günde çalışamadımHafif bi planla başlasan? Ben de ağır olunca yapamadm şimdi daha serbestim.
Mesela gün boyu sadece bir ya da iki ders koy. 2 şer saat. 7 ay var daha çok rahat yetişir. Tarihle başla mesela. Ben de bugün çalışmadım arada oluyo ya.nasıl bir plan olabilir mesela? sınavda erkene alındı diye yetişmeyecek diye korkuyorum tüm günde çalışamadım
bende öyle yapayım o zaman teşekkür ederim :)Mesela gün boyu sadece bir ya da iki ders koy. 2 şer saat. 7 ay var daha çok rahat yetişir. Tarihle başla mesela. Ben de bugün çalışmadım arada oluyo ya.
Rica ederim canım :)bende öyle yapayım o zaman teşekkür ederim :)