Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

ben ilk çalışmam gereken dersleri yazdım, zorlandığım derslerin yanına işaret koydum misal benim mat, tarih, yds. bunları diğerlerine göre iki kat daha fazla çalışmalıyım dedim. haftalık plan yaptım onları ders saatine göre dağıttım. ilk zamanlar kafama göre plansız çalışıyordum, öyle olunca sadece matematik çalışıyorum tüm gün ya da yds çalışıyordum. plan yapınca düzenli oluyor her derse zaman ayırmak için plan iyi.
Ben de tarih mat yds diye ayarladım. Yani bi günde bu üçüne bakmalıyız. Mat konu çalışmıyorum sadece soru. Yds de reader at work aldım onları okucam. Tarih zaten konu çalışma.

uykun açıldı mı :KK66: ben de islamiyet öncesini tekrar ediyorum. osmanlı kuruluşa kadar gelmiştim, bugün tekrar yapıyorum.

Bu arada sakın gün içinde uyuma, akşam erken yatarsın.
2 saat uyudum maalesef. :oops:Yavaş yavaş alışırm. Evi temizledm biraz.Tarih gerilemeyi bitirdm testlerini çözücem bişeyler yiyim önce. Sonra mat-geo. Zaten yds de akşamüstü bakacağm :KK54: sen naptın?

erkencisin canım, ben 3 ten beri çalışıyorum yarınki sınava ama yetişmesi mümkün değil o_O
hayırlısı artık

X