Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

merhaba kızlar.. yarın itibariyle bende başlıycam 6 da kalkmaya (inşallah) burdan birbirimize destek olmamız ne kadar güzel. insan bu yolda birlikte yürüyeceği arkadaşlara çok ihtiyaç duyuyor. birbirimize destek verirsek güzel puanlar alırız inşallah. hepinize kolay gelsin =)

hoşbulduk :) yazıyorum ama pek uygulayamıyorum uygulayamayınca da moralim bozuluyor bırakıyorum
ama bir anda olmaz ki. her gün yeniden başla. bir gün önce yaptıkların da kar kalır. sen planını uygulayabildiğin kadar uygula. o gün bitmediyse ertesi gün tamamla. ama hiç bırakma peşini. inatçı olacaksın

bizimlesin yani 2016 sınavı harika geçecek inşallah

süper şimdiden kolay gelsin

Geçmiş olsun çok canım.. Neyseki geçmiş.. Kolay gelsin :)

Hopp pzt tam gazzzz:))) başla canım daha 7 ay var, hep beraber başarıcaz

Sabah kalkınca yazıyoruz :)

Amaç her sabah 6da kalkıp gün boyu kpss ve yds çalışmak.
Hedef hiç soru kaçırmamak

Bitirilen Kitaplar
=> Antrenmanlarla Matematik -1

canım topiğin cok guzel olmuş :) bir sey soracagım bende kpss hazırlanıyrum lakin sözel dersleri örneğin tarihi nasıl çalısıyrsun yazarak mı okuyrak mı bir de 6 da kalkınca gunluk ne kadar çalışıyrsun cok teşekkur ederim :)

teşekkür ederim :) sözel dersleri okuyarak çalışıyorum, yazmak beni çok sıkıyor. günlük saat tutmadım hiç ama başka bir işim olmadığı zamanlarda hep kitaplara bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…