- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
çok teşekkür ederim. bugün de karnım ağrıdı ya. sabah 6dan bu saate kadar mal gibiydim. bugün gitti boşa. artık uyuyana kadar çözebildiğim kadar soru çözeceğim şimdi.Geçmiş olsun. Ben de uyudum ama gece telafi edicem.
ama bir anda olmaz ki. her gün yeniden başla. bir gün önce yaptıkların da kar kalır. sen planını uygulayabildiğin kadar uygula. o gün bitmediyse ertesi gün tamamla. ama hiç bırakma peşini. inatçı olacaksınhoşbulduk :) yazıyorum ama pek uygulayamıyorumuygulayamayınca da moralim bozuluyor bırakıyorum
canım istemiyor diye bir cümle yok lügatımızda. istiyoruz. çalışmak istiyoruz tamam mııııBu saate kadar daha çalışmadım canım da istemiyo yaabi otursammm, siz naptınız???
olsun yine de çalıştın yaolsun canım dinlenmiş oldun. bende 9 da uyudum ve 13.00 te kalktım. yetişmiyor konular. sınav yarın
1 haftada 6 ders zaten nasıl halledilirki :)
bizimlesin yaniyetişmedi kızlar yetişmedi
bana sanırım 2016 kpss yolları göründü. 1 haftada 5 müh. dersini nasıl halledebilirdimki ? sınava girmeye hak kazanacığımı bilsem bile yetişmezdi. her şey karman çorman aklımda
pazartesiden itibaren tam gaz kpss ozaman. bende video izleyerek start vericem. henüz hiç başlamadım kpss ye
süpermerhaba kızlar.. yarın itibariyle bende başlıycam 6 da kalkmaya (inşallah) burdan birbirimize destek olmamız ne kadar güzel. insan bu yolda birlikte yürüyeceği arkadaşlara çok ihtiyaç duyuyor. birbirimize destek verirsek güzel puanlar alırız inşallah. hepinize kolay gelsin =)
dün 250 mat çözdüm.
şimdi de başlıyorum mat sorularına bugün de 250 çözmeden uyumayacağım.
karın ağrım geçti çok şükür yeniden doğmuş gibi oldum. en önemlisi sağlık derler ya. çok doğru. yeter ki sağlık olsun, kpss çalışmak bile güzel geliyor
çok teşekkür ederimGeçmiş olsun çok canım.. Neyseki geçmiş.. Kolay gelsin :)
malesef canım sınavım çok kötü geçti :) ama en güzel sınav geçmiş sınavdır ne yapalım :) yarından itibaren başlıyotum. inşallah kasımda ya da haziranda atanırız tabi. ilk temennim bubizimlesin yani2016 sınavı harika geçecek inşallah
Hehehe evet istiyoruz :)))canım istemiyor diye bir cümle yok lügatımızda. istiyoruz. çalışmak istiyoruz tamam mıııı
Hopp pzt tam gazzzz:))) başla canım daha 7 ay var, hep beraber başarıcazyetişmedi kızlar yetişmedi
bana sanırım 2016 kpss yolları göründü. 1 haftada 5 müh. dersini nasıl halledebilirdimki ? sınava girmeye hak kazanacığımı bilsem bile yetişmezdi. her şey karman çorman aklımda
pazartesiden itibaren tam gaz kpss ozaman. bende video izleyerek start vericem. henüz hiç başlamadım kpss ye
Sabah kalkınca yazıyoruz :)merhaba kızlar.. yarın itibariyle bende başlıycam 6 da kalkmaya (inşallah) burdan birbirimize destek olmamız ne kadar güzel. insan bu yolda birlikte yürüyeceği arkadaşlara çok ihtiyaç duyuyor. birbirimize destek verirsek güzel puanlar alırız inşallah. hepinize kolay gelsin =)
aynen öylemalesef canım sınavım çok kötü geçti :) ama en güzel sınav geçmiş sınavdır ne yapalım :) yarından itibaren başlıyotum. inşallah kasımda ya da haziranda atanırız tabi. ilk temennim bu
Amaç her sabah 6da kalkıp gün boyu kpss ve yds çalışmak.
Hedef hiç soru kaçırmamak
Bitirilen Kitaplar
=> Antrenmanlarla Matematik -1
teşekkür ederim :) sözel dersleri okuyarak çalışıyorum, yazmak beni çok sıkıyor. günlük saat tutmadım hiç ama başka bir işim olmadığı zamanlarda hep kitaplara bakıyorum.canım topiğin cok guzel olmuş :) bir sey soracagım bende kpss hazırlanıyrum lakin sözel dersleri örneğin tarihi nasıl çalısıyrsun yazarak mı okuyrak mı bir de 6 da kalkınca gunluk ne kadar çalışıyrsun cok teşekkur ederim :)
hoşgeldin aramıza sabah erkenden kalkıp başlıyoruz o zamanbir de bende katılmak istyrum tabi kabul ederseniz canım :)))
hoşgeldin aramıza sabah erkenden kalkıp başlıyoruz o zaman