- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
Ay canım M Mistik Kedi tamam yazıcam:) çok sağ ol kaçta kalkıyoruz??her sabah buraya yaz ben her sabah masama oturup buraya bakıyorum yalnız bırakmam seni
kızla şöyle düşünün kimse bize silah zoruyla kpss kazanacaksın demiyor. kimse bize ders çalışacaksın demiyor. bu sınavı geçmek isteyen memur olmak isteyen biziz. kimsenin zoruyla değil, kendi irademizle bu sınava çalışmaya karar verdik. zaten küçüklüğümüzden beri bir işi zorla yaptırmaya çalıştılar mı nasıl kaytarırdık, boş boş dururduk da yine de o işi yapmazdık. ama burada isteyen biziz. maaşımız olacak, işimiz olacak, kariyerimiz olacak. yıllarca okuduk ve meyvelerini toplamak istiyoruz. çalışmak istiyoruzBenim genel istek yok. Boş boş oturaym da ders çalışmayayım. Motive olmamız lazım
bazen bakıyorum kimse yok canım yazmak istemiyor :) ama buradayım hepMaşallah ya...Her sabah yazıyo musun buraya?
Haklısın tabi ne güzel yaa ahh bi olsaakızla şöyle düşünün kimse bize silah zoruyla kpss kazanacaksın demiyor. kimse bize ders çalışacaksın demiyor. bu sınavı geçmek isteyen memur olmak isteyen biziz. kimsenin zoruyla değil, kendi irademizle bu sınava çalışmaya karar verdik. zaten küçüklüğümüzden beri bir işi zorla yaptırmaya çalıştılar mı nasıl kaytarırdık, boş boş dururduk da yine de o işi yapmazdık. ama burada isteyen biziz. maaşımız olacak, işimiz olacak, kariyerimiz olacak. yıllarca okuduk ve meyvelerini toplamak istiyoruz. çalışmak istiyoruz
ben 6 da kalkıyorum. kahve olurken elimi yüzümü yıkayıp kedilerimi doyuruyorum, kahvemi alıp masaya geçmem 6:15 falanı buluyor
Ben gelicem her gün madem tek bırakmıcam seni :)))bazen bakıyorum kimse yok canım yazmak istemiyor :) ama buradayım hep
kültür medeniyetler bitti
rica ederim ne demek sen yeter ki çalışmak istedestek için teşekkür ederim M Mistik Kedi
tabii yaHaklısın tabi ne güzel yaa ahh bi olsaainsanların laflarından da kurtulsak...sonra da bebek yaparız.
ben 6 da kalkıyorum. kahve olurken elimi yüzümü yıkayıp kedilerimi doyuruyorum, kahvemi alıp masaya geçmem 6:15 falanı buluyor
Ben de her sabah eşimi yolcu ediyorumben 6 da kalkıyorum. kahve olurken elimi yüzümü yıkayıp kedilerimi doyuruyorum, kahvemi alıp masaya geçmem 6:15 falanı buluyor
tarihi bir bitirsek içimiz nasıl rahatlayacakBende yarın başlıyorum hayırlısıyla Osmanlı ya. Kültür medeniyetle baslicam bende.
evet çok tatlılarAyy senin kedilerin mi var.. Anam, pek datlu
Ben gerilemeye geçiyodum kiiii bugün bıraktım motivasyon düşüklüğünden. Tabi sadece tarih mat bakiyorm bi de yds. Peki günü nasıl verimli geçiriyosun?tarihi bir bitirsek içimiz nasıl rahatlayacak
onu sakın sakın yapma, eskiden ben de öyle yapardım, kendine gelmesi zor oluyor. tüm günün elinden kayıp gidiyor. sabah erkenden kalkıp planlarını yapmaya başladın mı, göreceksin sanki bir gün iki günmüş gibi geçiyor, dolu dolu. öteki türlü bir gün bir saatmiş gibi, anlamıyorsun nasıl geçip bittiğini.Ben de her sabah eşimi yolcu ediyorumYatağa gitmicem geriii
Çok haklısın ya, öbür türlü gün hemen bitiyor. 6 da kalkınca gün çook uzun.onu sakın sakın yapma, eskiden ben de öyle yapardım, kendine gelmesi zor oluyor. tüm günün elinden kayıp gidiyor. sabah erkenden kalkıp planlarını yapmaya başladın mı, göreceksin sanki bir gün iki günmüş gibi geçiyor, dolu dolu. öteki türlü bir gün bir saatmiş gibi, anlamıyorsun nasıl geçip bittiğini.
ben ilk çalışmam gereken dersleri yazdım, zorlandığım derslerin yanına işaret koydum misal benim mat, tarih, yds. bunları diğerlerine göre iki kat daha fazla çalışmalıyım dedim. haftalık plan yaptım onları ders saatine göre dağıttım. ilk zamanlar kafama göre plansız çalışıyordum, öyle olunca sadece matematik çalışıyorum tüm gün ya da yds çalışıyordum. plan yapınca düzenli oluyor her derse zaman ayırmak için plan iyi.Ben gerilemeye geçiyodum kiiii bugün bıraktım motivasyon düşüklüğünden. Tabi sadece tarih mat bakiyorm bi de yds. Peki günü nasıl verimli geçiriyosun?
tamamdırkızlar muhabbete doyum olmaz ama gaza geldim kitaplarımın başına oturayım artık hepinize iyi çalışmalar