- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
Sorma.. Osmanlı bitse yarısı bitiyor demek zaten.tarihi bir bitirsek içimiz nasıl rahatlayacak
Ben de tarih mat yds diye ayarladım. Yani bi günde bu üçüne bakmalıyız. Mat konu çalışmıyorum sadece soru. Yds de reader at work aldım onları okucam. Tarih zaten konu çalışma.ben ilk çalışmam gereken dersleri yazdım, zorlandığım derslerin yanına işaret koydum misal benim mat, tarih, yds. bunları diğerlerine göre iki kat daha fazla çalışmalıyım dedim. haftalık plan yaptım onları ders saatine göre dağıttım. ilk zamanlar kafama göre plansız çalışıyordum, öyle olunca sadece matematik çalışıyorum tüm gün ya da yds çalışıyordum. plan yapınca düzenli oluyor her derse zaman ayırmak için plan iyi.
Yarın sabah görüşürz M Mistik Keditamamdırben de geçiyorum şimdi uyuyana kadar tarih okuyayım sızıp kalırım zaten uykum gelir şimdi
sabaha görüşürüz o zaman iyi geceler
İyi gecelersabaha görüşürüz o zaman iyi geceler
uykun açıldı mıGünaydınnn:) Uykuluyum
Tebrik ederim canım :)) ben daha yeni başlıcam tarihe gözüm korkuyor acıkcası :))tarihi bitirdim geometriye geçiyorum
2 saat uyudum maalesef.uykun açıldı mıben de islamiyet öncesini tekrar ediyorum. osmanlı kuruluşa kadar gelmiştim, bugün tekrar yapıyorum.
Bu arada sakın gün içinde uyuma, akşam erken yatarsın.
aynı ben de, tüm derslere baktım kpssden yds ye geçeceğim.2 saat uyudum maalesef.Yavaş yavaş alışırm. Evi temizledm biraz.Tarih gerilemeyi bitirdm testlerini çözücem bişeyler yiyim önce. Sonra mat-geo. Zaten yds de akşamüstü bakacağm sen naptın?
Bugun tarih ve geo baktım. Geo çok oyalıyoaynı ben de, tüm derslere baktım kpssden yds ye geçeceğim.
uzman yardımcılığı.Oo maşallah. Evet eşimi yolladım uyumycam. Yarın ne sınavı var desem?