Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Benim genel istek yok. Boş boş oturaym da ders çalışmayayım. Motive olmamız lazım
kızla şöyle düşünün kimse bize silah zoruyla kpss kazanacaksın demiyor. kimse bize ders çalışacaksın demiyor. bu sınavı geçmek isteyen memur olmak isteyen biziz. kimsenin zoruyla değil, kendi irademizle bu sınava çalışmaya karar verdik. zaten küçüklüğümüzden beri bir işi zorla yaptırmaya çalıştılar mı nasıl kaytarırdık, boş boş dururduk da yine de o işi yapmazdık. ama burada isteyen biziz. maaşımız olacak, işimiz olacak, kariyerimiz olacak. yıllarca okuduk ve meyvelerini toplamak istiyoruz. çalışmak istiyoruz :KK66:

kızla şöyle düşünün kimse bize silah zoruyla kpss kazanacaksın demiyor. kimse bize ders çalışacaksın demiyor. bu sınavı geçmek isteyen memur olmak isteyen biziz. kimsenin zoruyla değil, kendi irademizle bu sınava çalışmaya karar verdik. zaten küçüklüğümüzden beri bir işi zorla yaptırmaya çalıştılar mı nasıl kaytarırdık, boş boş dururduk da yine de o işi yapmazdık. ama burada isteyen biziz. maaşımız olacak, işimiz olacak, kariyerimiz olacak. yıllarca okuduk ve meyvelerini toplamak istiyoruz. çalışmak istiyoruz :KK66:
Haklısın tabi ne güzel yaa ahh bi olsaa :KK49: insanların laflarından da kurtulsak...sonra da bebek yaparız. :KK51:

Ben de her sabah eşimi yolcu ediyorum :KK66: Yatağa gitmicem geriii
onu sakın sakın yapma, eskiden ben de öyle yapardım, kendine gelmesi zor oluyor. tüm günün elinden kayıp gidiyor. sabah erkenden kalkıp planlarını yapmaya başladın mı, göreceksin sanki bir gün iki günmüş gibi geçiyor, dolu dolu. öteki türlü bir gün bir saatmiş gibi, anlamıyorsun nasıl geçip bittiğini.

onu sakın sakın yapma, eskiden ben de öyle yapardım, kendine gelmesi zor oluyor. tüm günün elinden kayıp gidiyor. sabah erkenden kalkıp planlarını yapmaya başladın mı, göreceksin sanki bir gün iki günmüş gibi geçiyor, dolu dolu. öteki türlü bir gün bir saatmiş gibi, anlamıyorsun nasıl geçip bittiğini.
Çok haklısın ya, öbür türlü gün hemen bitiyor. 6 da kalkınca gün çook uzun.

Ben gerilemeye geçiyodum kiiii bugün bıraktım motivasyon düşüklüğünden. Tabi sadece tarih mat bakiyorm bi de yds. Peki günü nasıl verimli geçiriyosun?
ben ilk çalışmam gereken dersleri yazdım, zorlandığım derslerin yanına işaret koydum misal benim mat, tarih, yds. bunları diğerlerine göre iki kat daha fazla çalışmalıyım dedim. haftalık plan yaptım onları ders saatine göre dağıttım. ilk zamanlar kafama göre plansız çalışıyordum, öyle olunca sadece matematik çalışıyorum tüm gün ya da yds çalışıyordum. plan yapınca düzenli oluyor her derse zaman ayırmak için plan iyi.

X