- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- Konu Sahibi Mistik Kedi
Kültür medeniyet bitti mi?
En sona mi bıraktın?
En sona mi bıraktın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk cami bilmiyorum tarih dersim haftaya hocaya sorayım ama ilk türk islam eserleri karahanlılar döneminde diye yazdırdı bize hoca
ilk türk islam eseri de kutadgu bilig yazmışım deftere. camilerde ilki yazmamışım
rica ederim haftaya yazarım sanaTamam canım. Teşekkür ettim.
rica ederim haftaya yazarım sana
merhaba arkadaşım,
ben yds çalışmadım açıkçası. odtü mezunuyum, zaten her şey ingilizce olduğu için çalışmaya gerek kalmadı. ama çok yoğundu bizde ingilizce. ben sana kurs öneririm ama kalitelisinden. ingilizce pek tek başına öğrenilecek bişi değil. seviyen 50-60 gibiyse belki tek başına öğrenirsin ama temel yoksa kursa git derim. temel varsa kitap okumanı öneririm. ingilizce roman okuyorum ben. seni ing. ,ile sürekli uğraşmanı sağlar. kopmazsın.
aynı dertten muzdaripMotive olamıyorum ya M Mistik Kedi her gün uyanıyo musun 6 da? Nasıl motive oluyosun?
Ya bi çözüm bulalım, resmen masaya oturmak işkenceaynı dertten muzdarip
Benim genel istek yok. Boş boş oturaym da ders çalışmayayım. Motive olmamız lazımsınavın mayısa alındığını öğrendiğimden beri içimde gram istek kalmadı ders çalışmaya
you tube da derslerin video anlatımları var ... onları dinlemek daha kolay zaman kazandırıyor en azındanBenim genel istek yok. Boş boş oturaym da ders çalışmayayım. Motive olmamız lazım
kültür medeniyetler bittiKültür medeniyet bitti mi?
En sona mi bıraktın?
uyanıyorum her gün. bugün karnım ağrıyordu maalesef istediğim gibi çalışamadım. yarın telafi etmeliyim.Motive olamıyorum ya M Mistik Kedi her gün uyanıyo musun 6 da? Nasıl motive oluyosun?
Bana da onlar zaman kaybı geliyor, çünkü kitaptaki ayrıntılar yok.you tube da derslerin video anlatımları var ... onları dinlemek daha kolay zaman kazandırıyor en azından
her sabah buraya yaz ben her sabah masama oturup buraya bakıyorum yalnız bırakmam seniHer gün kalkip buraya mi yazsam napsamm?
Maşallah ya...Her sabah yazıyo musun buraya?uyanıyorum her gün. bugün karnım ağrıyordu maalesef istediğim gibi çalışamadım. yarın telafi etmeliyim.
isteyerek yapman lazım. zorla değil. bu sınavı başarıyla geçmek istiyorum de. her gün şu kadar saat çalışmak istiyorum de. sınava gönül rahatlığıyla girmek istiyorum. hemen tüm konuları bitirip devamlı soru çözmek istiyorum de. içinden bunlar geçiyor zatensınavın mayısa alındığını öğrendiğimden beri içimde gram istek kalmadı ders çalışmaya