- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
canım ben odtü mezunuyum. çaba harcamadım yds için. ama iş nasip olmadıTebrik ederim önceki puanlarında iyi yds den 82 nasıl aldın nelere çalıştın mesela kursa gittin mi :)))
sadece 3 ay çalıştım canım. oda saçma sapan bir düzenle. ama benim mat. iyi ordan aldım puanı. mat. ve türkçe hiç bakamadım. sadece coğ, tar, vat. çalıştım 3 ay ama 82 oldu bana yetmiyor malesef.Merhaba puanların çok güzel kpss 82 nasıl çalıştin biraz bahseder misin
arkadaşlar ben biraz tembelim. masa başında 30 dk da sıkılıyorum. dün yine aksadı işlerim mesela tüm gün dışarıdaydım ve yine odayı toplyaıp kitapları çıkaramdım. bugünde akşama kadar dersim var. ama yapıcam bugün. artık risk alamam hemen başlamalıyım. birbirimize destek olalım. dersane aslında çok iyi ama ben hiç gidemedim dersaneye. o düzeni oturtmalıyız.
çözemediğim mat sorularını sana yazacağım kuzum yeniden toparlanacağım bayram dönüşü yasadece 3 ay çalıştım canım. oda saçma sapan bir düzenle. ama benim mat. iyi ordan aldım puanı. mat. ve türkçe hiç bakamadım. sadece coğ, tar, vat. çalıştım 3 ay ama 82 oldu bana yetmiyor malesef.
merhaba canım,Merhaba new smiles.Sanırım aynı zamanda hamilesin.Öncelikle sağlıklı sıhhatli Allah kucağına almayı nasip etsin:)Şubat'ta doğacağını gösteriyor takviminde.Peki bebek doğduktan sonra nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun Kpss konusunda?Bende hamileyim de.Mart'ın sonunda bekliyoruz.Bilirsin Kpss'de son aylar çok önemlidir.O yüzden biraz kafam karışık.2 3 hafta ya da maksimum 1 ay bebekle ilgilenip devam mı etsek ya da ne yapsak kafam karıştı iyice.Ben de atanmayı çok istiyorum.Ertelemek istemiyorum daha fazla.Bizim burda kütüphane var,anneme bırakıp gider 2-3 saat çalışırım diyorum ama annem nasıl bir doğum geçireceğin belli değil daha şimdiden plan yapma diyor.Kendine gelmen belki zaman alır;hem psikolojik hem de fiziksel olarak,hayırlısı olsun diyor.Emeklerimin heba olmasını hiç istemiyorum.Lisans'tan gireceğim bende.Çok uzun oldu kusura bakma.Kafam baya dolu:) Sadece senin planını ve nasıl bir yol izleyeceğini merak ettim sorayım dedim.Hayırlısı olsun hakkımızda.
olur tabi canım, inş. çözerim bende banada faydası olur :)çözemediğim mat sorularını sana yazacağım kuzum yeniden toparlanacağım bayram dönüşü ya
merhaba canım,
amin Allah hepimizin bebeişlerini zamanı gelince kavuştursun inşallah. seninde bebişin hayırlı olsun canım :)
benim durumum biraz farklı. yani önceliğim aslında bebek. çünkü benim 2 kaybım var, bebeğime bişi olsa bu defa gerçekten yıkılırım. o yüzden eskisi gibi takıntılı değilim bu konuda. ama tabikide atanmayı çok istiyorum. ben şimdi ne yaparsam aslında o. yani şubata kadar çok iyi genel kültür çalışırsam, 2. dönem bebekle çok çalışamam genel yetenek olduğu kadar artık 2. döneme kalacak. tek umudum inşallah bebekler huzurlu olur, mutlu olur :) ben dediğim gibi bebek olmasada aslında günde 3 saatten fazla çalışamıyorum. eğer bebek uyurken 3 saat çalışabilirsem yeter diye düşünüyorum. ama sen annene bırakmayı dene. çünkü ben kütüphanede çok daha iyi çalışıyorum ve daha fazla. bundan yararlan mutlaka canım. benim yakınım yok malesef burada kimseye bırakamam bebişi. birinin gelip kalmasıda aile düzeni açısından sıkıntılı olanbiliyor. Allah annelerimize uzun ömür versin ama biraz zor işler. inşallah her şey güzel olur :)
birde atanabilme umudum var birazcık :) 4. atamada diyorum bebeğin şansına inşallah olur :)
yazarım sana canım çözemediğimiz soruları çözmemiz için konu da açmıştım gördün mü bilmiyorunolur tabi canım, inş. çözerim bende banada faydası olur :)
inaşllah canım, bebeklerin hürmetine her şey güzel olacak :)Canımm çok çok teşekkürederim amin inşallah hayırlısıyla ikimize de nasip etsin:) Diğer kayıpların için çok üzüldüm cidden içim cız ettiAllah korusun,Allah bağışlasın inşallah bu sefer bir şey olmaz Allah'ın izniyle canım:) Tabiki de onlar herşeyden daha önemli Allah'ın bize emanetleri.Herşey onlar için.Ama tabi bir yandan verilen onca emekler heba olmasın istiyorum.Ben de marta kadar iyice programlı bir şekilde çalışmayı planladım.Ondan sonrası muamma tabi.Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin dediğin gibi amin canım.Tabi annemin yakınımda olması benim için avantaj ama ben bebeği bırakıp aklım kalmadan gidebilecek miyim onu bilemiyorum:)Nasıl duygular içinde olcaz acaba,bir de o da var.Gerçi çalışmak zorunda olup 2 aylık bebeği bırakıp giden kadınlar da var.Bu yıl benim için fedakarlık yılı olacak sanırım.Dediğin gibi inşallah herşey güzel olur:)Eşim de şimdiden marttan sonrasını düşünme sen o zamana kadar çalış sonra bir çaresi bulunur diyor hak verdim ben de o kadar takmayacam artık.Elimden geleni yapıp gerisini Allaha bırakcam.Sen de inşallah atanırsın canım tekrar girmek zorunda kalmazsın inşallah:)Ben de matematik çözüyordum,cevabını gördüm bir cevap vereyim dedim:)İnşallah bebekler şanslarıyla gelir dediğin gibi cnm :)
yok canım görmedim hiç, bakarım bakalımda, benim yine bugün aksadı işleryazarım sana canım çözemediğimiz soruları çözmemiz için konu da açmıştım gördün mü bilmiyorun
kafa çok yerde olunca çalışılmıyor evetyok canım görmedim hiç, bakarım bakalımda, benim yine bugün aksadı işler
ben 3 gündür çalışma moduna giremiyorum :) galiba yüksek l. dondurucam.
Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor? Ben hala yattığım yerden takılıyorum
Bende aynı yerdeyim. Yatsam daha iyi gerçi.Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor? Ben hala yattığım yerden takılıyorum
Ben de gezmeyi çok severim ama gezdirmeyi hiç sevmemBende aynı yerdeyim. Yatsam daha iyi gerçi.
Kuzenim yarın gece gidiyor. Bizde bu arada habire geziyoruz
Ben gezmeyi normalde sevmem. Böyle hiç sevmiyorum
Ben de gezmeyi çok severim ama gezdirmeyi hiç sevmem
çok kaldı ya kuzenin bugün dönse yarını da kendine ayırıp plan yapsan pzt tam çalışmaya başlama günün oluyor
Kpss 273 Yds 183 gün kaldı
Eğer verimli geçirirsek vakit genelde tam istediğimiz gibi güzel geçiyor. Ama verimli geçirmezsek çabucak bitiyor günler. Bir de bakmışız aradan yıllar geçmiş. Bazen dönüp bakıyorum ne yaptım onca yıl diye, hiçbir şey. Ama geçmişe bakıp pişman olmama kararı aldım artık. Sadece ders alma amaçlı bakıyorum.Ay günler Onar Onar düşmüş valla
Günaydın