Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Merhaba kızlar
Bende bugün basliyorum ins calismaya
Önlisans mezunuyum geçen senede hazirlandim dersaneye gittim 77 puan aldım zor tabi bu puanla atanmak tabi birazda kısmet eşim lise mezunu 78 ile 4 ay önce atandı hedefim 85 üstü almak kpss de.suan evde hazirlanmayi düşünüyorum Şubat Mart gibi de dersaneye başlarım ins kendimi çok sikmadan calisacagim geçen sene başarısız olmamin nedenlerinden biride çok sıkmam oldu çünkü hayattan kopmustum resmen bence sizde rahat bir şekilde çalışın daha önümüzde uzun bir surec var çok sikarsaniz yarı yolda bırakabilirsiniz insan bikiyor çünkü

eveeettt bende artık başlıyorum.
öneclikle çalışma odasını toparlıcam bugün ve kitaplarımı düzenlicem. yüksek lisansta 4 ders aldım bu dönem. haftada 3 gün dersim var. kalan günlerde full kpss ve yds,
hedef :)
kpss 92
yds 90
öncekiler
kpss 82
yds 82

inşallah bu defa olur. yada 3. 4. atamada atanırız
herkese kolay gelsin :)

öneclikle çalışma odasını toparlıcam bugün ve kitaplarımı düzenlicem. yüksek lisansta 4 ders aldım bu dönem. haftada 3 gün dersim var. kalan günlerde full kpss ve yds,
kpss 92
yds 90
öncekiler
kpss 82
yds 82

Tebrik ederim önceki puanlarında iyi yds den 82 nasıl aldın nelere çalıştın mesela kursa gittin mi :)))

kpss 92
yds 90
öncekiler
kpss 82
yds 82

Merhaba puanların çok güzel kpss 82 nasıl çalıştin biraz bahseder misin

X